Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Coś jest nie tak. Opinie są bardzo druzgodzące, dotyczy asortymentu, jak i dostawy. Dałem się chyba nabrać. Nie wiem kiedy dotrą moje buty i czy rzeczywiście będą takie jakie zamówiłem. Jak nie, to zr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bardzo długi czas oczekiwania,zakupione buty męskie motocyklowe tandeta wykonanie w skali od1 do10 ,,0" miała być skóra naturalna jest sztuczna. Buty przyszły z Chin.Zwróce do dziadostwo bo szkoda żeb... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jakość produktu bardzo słaba, nie za te pieniądze. Koszula bawełniana w tytule, a przychodzi 100% poliester. Produkt idzie z Chin, zwrot produktu do Chin na koszt klienta, pisałam kilka maili, by uzy... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zakupiłam buty ,które nie odpowiadają ofercie przedstawionej przez sklep, ponadto rozmiar mocno zaniżony więc buty są za małe, wykonane są z tandetnego materiału z okropnym wykończeniem. napiętek... Toon meer

1,3

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zamówienie #SN3916

Nie polecam!! Oszukują ludzi.Sprzedaja produkty podając wykonanie z wełny a fizycznie otrzymamy produkt to 100%poliester!!!Wysyłka zamówienia #SN3916. Finalnie każą zwracać produkt na swój koszt i płacić za ich oszustwa!!!Jak można tak żerować na ludziach!!

4 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dwutygodniowa korespondencja z tą…

Dwutygodniowa korespondencja z tą stroną nie przyniosła żadnych rezultatów. Buty są okropnej chińskiej jakości i nadal śmierdzą chemią. Tego gówna nie da się nosić, pieniądze nie zostaną zwrócone. Radzę nie kontaktować się z tym sklepem jeśli cenisz swoje pieniądze, czas i nerwy.

13 januari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam zakupów w tym sklepie – brak możliwości zwrotu z powodu nieopłacalności- zwrot do Chin często przewyższa koszt zakupionego towaru, niezgodność towaru z opisem, opóźnienia w dostawie.

Opóźniona dostawa – Sukienka dotarła po terminie , mimo że zależało mi na jak najszybszej dostawie, o czym informowałam w wiadomości mailowej.
Brak kontaktu telefonicznego – Podany numer telefonu na stronie internetowej nie działa, co znacznie utrudniło szybkie rozwiązanie problemu.
Niezgodność towaru z opisem – Otrzymana sukienka znacząco odbiega od tej przedstawionej na stronie, wymiary się nie zgadzają.

16 januari 2025

NIE POLECAM

NIE POLECAM! Oszukują klienta, właściwie można powiedzieć okradają. Otrzymałam zupełnie inne buty niż zamówiłam. Otrzymałam informację, że mogę je odesłać na własny koszt do Chin (ok.170zł za przesyłkę). Buty kosztowały 180zł. Doskonale wiedzą, że to się nie kalkuje. ZŁODZIEJE i tyle.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

To co kupujesz, to nie to co widzisz w ofercie!

Na zdjęciu prezentującym produkt znajdowały się całkiem inne buty, niż to co przyszło w przesyłce.
W regulaminie zwrotu informacja o odesłaniu zakupu do producenta w Chinach. Cena przesyłki kurierskiej przewyższa koszty zakupu. Tak oto w biały dzień oszukuje naiwnych klientów Chińska firma (z filią w Holandii, jak doczytałam w Internecie). Towar wyłącznie nadaje się na out! Kliencie! Zastanów się 10 razy zanim wejdziesz w ten interes!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Miała być kurta z korzuszkiem…

Miała być kurta z korzuszkiem merino.Koło merino to nawet nie leżało.Niezgodna ze zdjęciem zamieszczonym na stronie,to w lumpeksie są lepsze.Raz dałem zrobić się na szaro tej firmie,drugi raz już nie dam.

Zakupy w sklepie

Towar fatalnej jakości, BEZ MOŻLIWOSCI ZWROTU!!! Towar ściągają z Chin, w jakości która nie nadaje się do noszenia. Zakupioną koszule wyrzuciłam prosto do kosza! Zaproponowali żebym odesłała Towar do Chin za 49.50 EURO. Jakąś kpina!!!!

16 januari 2025

Chińszczyzna badziewie

Chińszczyzna - towar najgorsze badziewie, w ogóle niezgodne z opisem - zwrot bezpośrednio do Chin za 50 zł
Brońcie się rękami i nogami przed tymi oszustami

15 januari 2025

Brak słów ...

Od tygodnia czekam na moją sukienkę
i nadal jej nie ma nie ma także żadnej informacji na jej temat kiedy bedzie i co się z nią dzieje , nie mogę się skontaktować ani przez maila ani przez telefon brak profesionalizmu ...

10 januari 2025

Koszmar

Koszmar. Zamówiona skórzana kurtka okazała się kawałkiem plastiku, najgorszą podróbką jaką można sobie wyobrazić (na chińskich stronach kupisz towar lepszej jakości). Brak możliwości kontaktu z firmą. Brak opisu jak dokonać zwrot towaru. Brak odpowiedzi na kontakt. Gorszej firmy do tej pory nie spotkałam.

8 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo zadowolony

Kupiłam sukienkę na wesele mojej siostry. Pasowała idealnie i wyglądała niesamowicie. Zrobię zakupy ponownie.

9 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nie mogłabym być szczęśliwsza

Zamówiłam trzy rzeczy i wszystkie są fantastyczne. Wysyłka była szybsza niż się spodziewałam, a wszystko pasuje do rozmiaru. Moim ulubionym elementem jest kurtka-jest ciepła, stylowa i wygląda na znacznie droższą niż jest. Zdecydowanie wkrótce zamówię więcej.

10 november 2024

Is dit jouw bedrijf?