Lees wat reviewers zeggen
Możliwość wyboru daty była bardzo przekonująca do wykonania zakupu. Świadomość dostawy na czas w pełni mnie satysfakcjonuje. Sposób składnia zamówienia był prosty, choć było by miło było gdyby pola b... Toon meer
Używałam poczty kwiatowej już od kilku lat. Raczej zawsze wszytko dochodzi dokładnie jak zamawiałam i zawsze w terminie na kiedy ma być dostarczone. Był tylko jeden raz że się okazało że moja mama dos... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyłkę kwiatów i prezentów na terenie całego kraju. Na stronie znajduje się szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które można dostosować do różnych okazji. Klienci mogą dokonywać zakupów online jak i telefonicznie, wybierając produkty i określając datę oraz adres dostawy. Bezpłatna dostawa na terenie całej Polski już w 2 godziny! Zapewniamy wysoką jakość dostarczanych produktów, ekspresową dostawę oraz znakomitą obsługę klienta.
Contactgegevens
Niedźwiedzia 29B, 02-737, Warszawa, Polen
- +48 22 256 53 10
- biuro@kwiatowaprzesylka.pl
- kwiatowaprzesylka.pl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Skrajny brak profesjonalizmu
Skrajny brak profesjonalizmu i bezduszność w obliczu pogrzebu. ODRADZAM!
Firma anulowała zamówienie na wieniec pogrzebowy na niespełna 45 minut przed rozpoczęciem ceremonii. Zostawili nas w sytuacji bez wyjścia, bez możliwości zakupu alternatywnych kwiatów, narażając nas na ogromny stres i straty wizerunkowe.
W odpowiedzi na reklamację firma nie wykazała ani odrobiny empatii – przesłano nam bezduszny szablon i zasłonięto się regulaminem, twierdząc, że mogą anulować zamówienie bez podania przyczyny i są "czyści", bo zwrócili pieniądze. Pogrzebu nie da się powtórzyć, a podejście Kwiatowej Przesyłki do klienta w tak trudnym momencie jest skandaliczne. Omijajcie szerokim łukiem, jeśli nie chcecie przeżyć dramatu w dniu pożegnania bliskich.
NIE POLECAM. ZWIĘDŁE KWIATY.
NIE POLECAM. No chyba, że ktoś lubi zamawiać zwiędłę kwiaty. Niestety przez pośpiech, brak uwagi i sponsorowane linki google trafiłem na tą pomyłkę, a nie kwiaciarnie... dopiero po fakcie zorientowałem się, że nie zamówiłem kwiatów przez stronę poprzez, którą zawsze zamawiam i mimo wpisania jej nazwy wyskoczyła mi ta tragedia, szybkie zamówienie no i niestety nie dało się anulować zamówienia. No ale pomyślałem, że skoro bukiet kosztuje niemalże 300pln to jakość będzie zadowlająca... Niestety połowa kwiatów w bukiecie kwalifikowała się już do śmietnika - nie wiedziałem, ze firma ta wyzanaje zasadę "zero waste" ale jeżeli tak to proponuje cenę za taki bukiet ustalić 50pln, a nie 300. Konkurencja w tej kwocie oferuje przepięknie zapakowane kwiaty, przedewszystkim świeże i zawsze pada pytanie (o ile zakup jest na miejscu) czy kwiaty będą dłużej jak 30 minut bez wody (jeżeli tak to dodany jest specjalny pojemnik z wodą na końcówki). Nie wiem skąd średnia opinii 4.6/5 - chyba sami usuwają nie pochlebne opinie. Proszę wygooglować sobie i poszukać opinii na fb czy trustpilot - juz tak pieknie to nie wygląda. Załączam zdjecia z ich strony www i tego co otrzymała narzeczona. Jedyny malutki plusik dla Pani Konsultantki na infolinii bo była po prostu miła. Najgorzej wydane 300pln w życiu.
Zdecydowanie odradzam
Kwiatowa Przesyłka to absolutna porażka. Bukiety, które otrzymałam, nie mają NIC wspólnego z tym, co pokazują na stronie — wyglądają tanio, byle jak i są kompletnie nie warte swojej ceny. Firma konsekwentnie uchyla się od reklamacji i ignoruje odpowiedzialność. To skrajnie nieuczciwe podejście do klienta. Szczerze odradzam — lepiej wybrać jakąkolwiek inną firmę niż ryzykować takie rozczarowanie.
Zdecydowanie nie polecam firmy Kwiatowa…
Zdecydowanie nie polecam firmy Kwiatowa Przesyłka . Zamówilam kwiaty na Dzień Matki, licząc na świeży i piękny bukiet na tak ważna okazję. Niestety dostarczone kwiaty były w fatalnym stanie - zwiędłe, nieświeże i wyglądaty, jakby staly kilka dni bez wody. Bukiet kompletnie nie odpowiadał jakości, za którą zapłacilam.
Najbardziej rozczarowujące jest jednak podejście do klienta po zgłoszeniu reklamacji. Mimo przedstawienia zdjęć i jasnego opisu problemu firma nie chce uznać reklamacii i unika odpowiedzialności. Obsługa klienta jest niesympatyczna i niepomocna, a caly proces pozostawia ogromny niesmak.
Ostrzegam
Ostrzegam! To niepoważna firma. Zamówiłem piękny bukiet kwiatów za dużą kwotę na dzień matki. Doręczyli zupełnie inny bukiet z 6 bylejakich kwiatków. Dołączyli nie mój bilecik. Firma nie chciała wymienić bukietu. Na reklamację odpowiadała w bardzo powolnym tempie. Jako propozycję rozwiązania sprawy, zaproponowała mi 10% rabatu... co ni jak się ma do różnicy wartości bukietów. Po dwutygodniowych bojach, przysłali kuriera po zgniłą już wiązankę i zwrócimy koszt zakupu.
Nie polecam tej firmy nikomu. Kupując u nich - najesz się wstydu przed obdarowaną osobą. Jeżeli kupujesz kwiaty na specjalną okazję - nie licz na to, że ten dostawca wywiąże się z przyjętego zlecenia zgodnie z oczekiwaniami.
Podejrzewam, że mało kto po doręczeniu kwiatów zorientuje się, że obdarowany otrzymał dużo mniejszy bukiet, niż zamówiony.
Wybierz inną firmę!
Dostarczone kwiaty zupełnie odbiegają…
Dostarczone kwiaty zupełnie odbiegają od przedstawionego zdjęcia. Proporcje kolorystyczne w przypadku bukietu o nazwie "Promyk Słońca" są dosyć istotne. Miało być pomarańczowo z akcentami bieli, przyszło na odwrót. Duże rozczarowanie. Z pewnością nigdy więcej nie skorzystam z tej usługi i nikomu tego nie polecam.
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym…
Zdecydowanie odradzam zakupy w tym serwisie. Zapłaciłem prawie 300 zł za 10 malutkich gałązek gipsówki, która drastycznie różniła się od tej na zdjęciu produktowym. Jakby tego było mało, dołączony bilecik imieninowy to absolutny skandal. Tekst został napisany niedbale, zawiera skreślenia i jest... NIEDOKOŃCZONY. Ktoś nabazgrał „Z okazji twoich” i urwał zdanie w połowie! Przez to niechlujstwo najadłem się wstydu przed bliską osobą. Usługa wykonana poniżej jakichkolwiek standardów.
Mother's day flowers 2 days late
I ordered flowers for my mother scheduled to arrive one day BEFORE Polish Mother's day. After paying, I was told the company's couriers were unable to deliver it but they could outsource the floral delivery to be delivered the very next day (on actual Mother's day May 26). I agreed.
However, the flowers were not delivered for well over 48 hrs. They did not arrive on Mother's day. The company did not answer the phone call provided for contact. Eventually, my mom reached the flower company with difficulty and they were not helpful, saying that they would only speak to the person who placed the order. When I tried to cancel the order, they said the only way to cancel and get a refund is if my mom (upon the eventual arrival of the package) refused the package. Since couriers often leave packages at the doorstop, my mom had to sit at home and wait for two days for the courier to arrive so that she would refuse the package in person. The outsourced courier had NO idea the package was time sensitive or contained now-wilted flowers - he was not told this by the company. Eventually, the company agreed to reimburse us but the way they treated my mother is not acceptable.
Tragedia
Tragedia. Zamówiłem kwiaty na Dzień Matki. Nigdy sie tak nie wstydziłem. To "coś" co przyszło w ogóle nie przypominało wiązanki z obrazka. Kilka bezładnie związanych badyli za cenę super wiązanki z normalnej kwiaciarni.
Nie polecam.
Nie polecam.
Kwiaty nie zgodne z zamówieniem co było widoczne na zdjęciu przy zamówieniu.
Zero przybrana i ogólnie jakość to żart.
Zamówione kwiaty na dzień Mamy doszły…
Zamówione kwiaty na dzień Mamy doszły po dwóch dniach od Dnia Mamy... Dodam że doszły w stanie słabym, kosztowały 150 zł a bukiet z Lidla byłby dużo ładniejszy. Nie polecam.
Nie polecam. Kwiaty dostarczone w bukiecie były nieświeże, a część z nich wyglądała na sztucznie naprawianą — kwiaty były przyklejone klejem do łodyg. Jakość bukietu była bardzo rozczarowująca i zupełnie nie odpowiadała oczekiwaniom ani cenie usługi. Taki produkt nie nadaje się na prezent. Jestem bardzo niezadowolona z realizacji zamówienia.
Łatwość zamówienia.
Unikac
Żałuję, że nie przeczytałam wcześniej opinii innych klientów. Kwiaty miały być dostarczone na urodziny mojej mamy, jednak dostawa nie została zrealizowana. Zaproponowany kolejny termin za dwa dni robocze całkowicie mija się z celem takiego prezentu.
Biuro Obsługi Klienta również nie zaproponowało żadnego realnego rozwiązania problemu. Zenujace
Zdecydowanie odradzam
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej kwiaciarni. Zamówienie zostało przyjęte i opłacone, a dostawa zaplanowana na konkretną godzinę nie została zrealizowana. W przypadku kwiatów zamawianych na ważną okazję termin jest najważniejszy – po czasie taka usługa traci sens.
Brak realizacji zamówienia oraz brak rzetelnej informacji o opóźnieniu to bardzo niski standard obsługi klienta. Czuję się rozczarowana i wprowadzona w błąd.
Żałosna firma z tragiczną obsługą…
Żałosna firma z tragiczną obsługą klienta. Zakupione kwiaty na dzień matki zostały opóźnione o jeden dzień jak to powiedzieli z ich winy ponieważ przesyłka została źle nada. Kwiaty przyszły następnego dnia w stanie tragicznym. Po złożeniu reklamacji, zaproponowali voucher albo zwrot kasy, ale jedynie po odesłaniu kwiatów z powrotem. Kabaret. Reklamacja została rozpatrzona po kilku dniach, kwiaty równie dobrze mogłyby leżeć już w śmieciach , albo zupełnie nie byłyby w stanie do nawet wysłania gdziekolwiek. Dodam fakt, że trzeba prosić obdarowaną osobę, która nie dość, że jest zawiedziona przez opóźnienie i jakość kwiatów, to jeszcze ona ma się zająć odesłaniem tych kwiatów i całym procesem. Na maile z konkretnymi argumentami odpisywali tylko, że podtrzymują swoje stanowisko w tej sprawie. Żałosne, i nawet największemu wrogowi nie polecam ich usług. Spraw została zgłoszona do Rzecznika Praw Konsumenta, czekam na odpowiedź.
Zdecydowanie nie polecam korzystania z…
Zdecydowanie nie polecam korzystania z usług KwiatowaPrzesyłka.pl, szczególnie przy ważnych okazjach rodzinnych.
Zamówienie na Dzień Matki zostało zrealizowane w sposób daleki od tego, co obiecywała oferta. Kurier dostarczył przesyłkę po wyznaczonym czasie – o 22:15, mimo deklarowanego przedziału dostawy do godziny 22:00. W przypadku święta takiego jak Dzień Matki termin doręczenia ma ogromne znaczenie, zwłaszcza, że są to już godziny nocne i nikt nie ma przyjemności z odbioru prezentu o tej porze.
Jeszcze większym rozczarowaniem był sam bukiet. Zamówione zostały kwiaty w kontrastowej biało-czerwonej kolorystyce, natomiast dostarczony bukiet był niemal w całości czerwony i wyraźnie odbiegał od zdjęcia prezentowanego w ofercie. Co więcej, kwiaty były zwiędnięte, wyglądały na zmęczone transportem i nie nadawały się na elegancki prezent.
Dodatkowo do zamówienia dołączone miało być Ptasie Mleczko, za które również zapłacono. Produkt ten w ogóle nie został dostarczony odbiorcy!!!
Najbardziej rozczarowujące było jednak podejście do reklamacji. Pomimo przedstawienia zdjęć i szczegółowego opisu problemów, firma nie odniosła się merytorycznie do wszystkich zgłoszonych nieprawidłowości, a odpowiedzi sprawiały wrażenie prób unikania odpowiedzialności za błędnie zrealizowane zamówienie.
Nieterminowa dostawa, niezgodność produktu z ofertą, bardzo słaba jakość kwiatów oraz brak części opłaconego zamówienia sprawiają, że moje doświadczenie z tą firmą jest skrajnie negatywne. Nie polecam korzystania z usług KwiatowaPrzesyłka.pl i z pewnością nie złożę tam kolejnego zamówienia.
Pierwszy raz zamówiłam i wielkie…
Pierwszy raz zamówiłam i wielkie rozczarowanie. Bukiet bardzo brzydki. Nigdy więcej nic nie kupię z tej strony.
NIE POLECAM
Zamawiam kwiaty z tej strony od lat i zawsze przesyłka w Dzień Mamy zgodnie z prośbą przychodziła z samego rana. Tym razem, pomimo tego, że złożyłam zamówienie tydzień wcześniej kwiaty przyszły po 14. Dzwoniłam na infolinie, ale Pani nie była w ogóle zainteresowana pomocą. Brak szacunku do stałego klienta. Gratulacje, nigdy więcej od was nie zamówię.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.