Bardzo dobre doświadczenie od początku do końca. Konsultant na infolinii był bardzo uprzejmy i udzielił mi wszystkich potrzebnych informacji. Kwiaty zostały dostarczone tego samego dnia w obiecanych g... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Usługi wykonane tragicznie wch000y, obiecują godziny dostarczenia, płacisz sporo kasy, a potem dostaniesz po 3h spoznienia informacje, że nie mogli niby dostarczyć. A jak mają spróbować jeszcze raz to... Toon meer
Ta firma to jakieś nieporozumienie Specjalnie dopłaciłem aby kwiaty dotarły w ciągu 2h po czym kurier dotarł dopiero po 3 godzinach ale to nic bo kwiaty które zamówiłem to całkowicie odbiegają od t... Toon meer
Możliwość wyboru daty była bardzo przekonująca do wykonania zakupu. Świadomość dostawy na czas w pełni mnie satysfakcjonuje. Sposób składnia zamówienia był prosty, choć było by miło było gdyby pola b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyłkę kwiatów i prezentów na terenie całego kraju. Na stronie znajduje się szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które można dostosować do różnych okazji. Klienci mogą dokonywać zakupów online jak i telefonicznie, wybierając produkty i określając datę oraz adres dostawy. Bezpłatna dostawa na terenie całej Polski już w 2 godziny! Zapewniamy wysoką jakość dostarczanych produktów, ekspresową dostawę oraz znakomitą obsługę klienta.
Contactgegevens
Niedźwiedzia 29B, 02-737, Warszawa, Polen
- +48 22 256 53 10
- biuro@kwiatowaprzesylka.pl
- kwiatowaprzesylka.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bukiet za ponad 200 zł nie wytrzymał nawet 3 dni
Bukiet za ponad 200 zł, dostarczony na Dzień Matki w piątek, 29/05 jest kupą suchych badyli. Duże rozczarowanie.
Zamówiłam kwiaty na dzień mamy
Zamówiłam kwiaty na dzień mamy, w tym dniu zadzwonił Pan na początku z informacją, ze nie mają danego rozmiaru róż i czy może wysłać inny rozmiar, po czym kwiaty w ogóle nie dotarły do mojej mamy, oczywiście kontakt zerowy wieczorem, bo firma zamknięta, następnego dnia wysłali zwrot pieniędzy i totalnie nie wysłuchali moich oczekiwań, a chciałam żeby wysłali kwiaty ponownie mojej mamie, na maile już nie odpisywali. TOTALNE DNO I NIE POLECAM
Kozak sprawa
Kwiaty fatalnej jakości
Kwiaty fatalnej jakości. Sprzedaż produktów dokonywana jest tzw. metodą "catfish" tj. produkt prezentowany na zdjęciu jest niepropocjonalnie lepszej jakości niż ten który faktycznie jest sprzedawany. Absolutna porażka.
Zdecydowanie ODRADZAM zakupy w firmie…
Zdecydowanie ODRADZAM zakupy w firmie Kwiatowa Przesyłka. Zamówienie (nr 1787490) miało być wyjątkowym prezentem na Dzień Matki i urodziny. Firma zaliczyła potężną wtopę dwukrotnie.
Najpierw, 26 maja, przesyłka nie została nadana z powodu rzekomego „błędu systemu”. Po kontakcie z BOK-em dostałem zapewnienie, że zamówienie zostanie zrealizowane w czwartek 28.05. Mimo pisemnego potwierdzenia ze strony obsługi, że wszystko zostanie doręczone zgodnie z ustaleniami, kwiaty DRUGI RAZ nie dotarły na czas.
Efekt? Święto zrujnowane, jubilatka została bez prezentu, a firma jako "rekompensatę" proponuje śmieszny kod rabatowy -10% na kolejne zamówienie. Bezczelność i kompletny brak profesjonalizmu. Zero odpowiedzialności za powierzone zamówienie w tak ważnym dniu. Żądam natychmiastowego zwrotu pieniędzy. Omijajcie z daleka, jeśli nie chcecie najeść się wstydu przed bliskimi!
Nie polecam,kwiaty zwiedly po 2 dniach.
Rozczarowanie od zamówienia po reklamację
Jestem bardzo zawiedziona realizacją zamówienia i sposobem rozpatrzenia reklamacji. Bukiet, który otrzymałam, wyglądał bardzo niedbale i kompletnie nie przypominał tego ze zdjęcia na stronie. Kwiaty nie prezentowały się świeżo, kompozycja była wykonana chaotycznie, a dodatkowo zabrakło toppera „Kochanej Mamie”, który był jednym z głównych powodów wyboru właśnie tego bukietu na Dzień Mamy.
Firma w odpowiedzi stwierdziła właściwie tylko, że „wszystkie gatunki kwiatów się zgadzały”, jakby sama obecność kwiatów była wystarczająca, niezależnie od estetyki wykonania i zgodności z ofertą. Klient płaci nie tylko za kilka kwiatów zawiniętych w papier, ale też za wygląd, staranność i efekt końcowy.
Co więcej, po przejrzeniu opinii innych klientów ze zdjęciami mam wrażenie, że i tak dostałam jeden z „lepszych” bukietów, co samo w sobie mówi bardzo dużo o jakości tej firmy. Mimo to bukiet nadal absolutnie nie był wart 250 zł w stosunku do swojej wielkości, jakości wykonania oraz przede wszystkim brakującego elementu, który był wyraźnie zadeklarowany w ofercie. Zdjęcia klientów pokazują ogromną różnicę między tym, co firma prezentuje na stronie, a tym, co realnie trafia do odbiorców.
Dodatkowo bardzo zastanawiające jest to, że po negatywnych opiniach pojawia się nagle duża ilość krótkich, pozytywnych ocen bez zdjęć, publikowanych jedna po drugiej w krótkim czasie. Wygląda to bardzo nienaturalnie i sprawia wrażenie prób zagłuszania krytycznych opinii prawdziwych klientów.
Najbardziej absurdalne są jednak propozycje „rekompensaty” po reklamacji. Firma zaproponowała mi do wyboru przeprosinowe czekoladki, jedną różę albo zwrot 10% wartości zamówienia. Przy niekompletnym zamówieniu i bukiecie, który znacząco odbiegał od oferty, jest to po prostu śmiech na sali. Gdyby firmie rzeczywiście zależało na satysfakcji klienta i uczciwym przyznaniu się do błędu, ta sytuacja wyglądałaby zupełnie inaczej.
Ja niestety więcej nic z tej strony nie zamówię i zdecydowanie nie polecam.
Jedna wielka loteria
Zamówiłam dwa bukiety kwiatów i dwa opakowania Toffifee na Dzień Matki — dla mojej mamy i teściowej. Zamówienie dla mojej mamy dotarło zgodnie z planem, dokładnie w Dniu Matki. Niestety przesyłka dla teściowej już nie.
Nie otrzymałam żadnego e-maila ani informacji o opóźnieniu — kompletny brak kontaktu ze strony firmy. Napisałam do nich jeszcze tego samego dnia wieczorem. Odpowiedź dostałam dopiero następnego dnia, że wystąpił problem i dostawa będzie zrealizowana dzień później, czyli finalnie dwa dni po Dniu Matki.
Napisałam, że jestem bardzo niezadowolona, ponieważ zamówienie było zaplanowane na 26 maja, a nie na 28. Skoro firma zawaliła termin, oczekiwałam potraktowania sprawy priorytetowo i dostarczenia przesyłki jak najszybciej.
Ostatecznie teściowa otrzymała kwiaty dwa dni później, ale z innymi czekoladkami niż te, które zamawiałam. Co prawda dodano dodatkowe słodycze w ramach przeprosin za opóźnienie, jednak kompletnie mi na tym nie zależało — zależało mi na terminowej realizacji i zgodności zamówienia.
Ogólnie nie polecam zamawiać z tej firmy. To wielka loteria — może dostarczą na czas, a może nie. Mogą też samodzielnie zmienić zamówienie bez wcześniejszej informacji.
Kwiaty są świeże
Kwiaty są świeże, obdarowana zadowolona, polecam.
Po raz kolejny moja przesylka nie…
Po raz kolejny moja przesylka nie zostala dostarczona
NIE POLECAM
Zamówiłam bukiet na dzień mamy…
Zamówiłam bukiet na dzień mamy zapłaciłam 200 zł i czekałam. Bukiet doszedł 2 dni po terminie. Obiecane były mi za to czekoladki, które nie doszły za to doszedł nie ten bukiet który zamówiłam, ze złamaną różą leżącą na dnie pudełka i zgniłymi różami.
Absurd i oszustwo
Absurd i oszustwo! Zamówiłam bukiet premium w wersji Deluxe za niecałe 400 zł na urodziny mamy. Dostarczono tanie goździki z asparagusem zamiast luksusowej kompozycji, kwiaty premium zamieniono na najtańsze zamienniki. Bukiet o nazwie "Słodki szept" wyglądał dobitnie jak "Szept PRLu". Co najgorsze – kwiaty były stare i zaczęły gnić od środka już po 48 godzinach, po czym pąki odpadły od łodyg!
Obsługa klienta w Dziale Reklamacji (pani Patrycja Świderska) to absolutne dno i bezczelność. W odpowiedzi na reklamację zażądano... odesłania pocztą lub kurierem zgniłych, śmierdzących odpadów organicznych ponad tydzień po doręczeniu! Kiedy odpisałam, że z przyczyn sanitarnych zgnilizna trafiła do śmietnika, a firma dysponuje pełną dokumentacją fotograficzną, którą przesłałam, pani Patrycja odpisała mi bezczelnym, jednym zdaniem: 'nasze stanowisko pozostaje niezmienne'. Firma kasuje negatywne komentarze w social mediach, żeby naciągać kolejnych ludzi. Sprawa zostaje oficjalnie przekazana do Miejskiego Rzecznika Konsumentów, Inspekcji Handlowej oraz Sanepidu. Zdecydowanie nie polecam i ostrzegam!
Kwiaty dostarczone o 22:30.
Kwiaty na Dzień Matki miały zostać dostarczone do 20:00, a dotarły dopiero o 22:30. Niestety, po tym doświadczeniu moja mama poprosiła, żeby w przyszłości nie wysyłać jej już kwiatów — mimo że od lat dostawała je ode mnie właśnie z tej okazji. Mieszkam za granicą, więc terminowa dostawa była dla mnie szczególnie ważna.
Niestety nie mogę polecić tej usługi. Moja mama również nie.
Nie polecam ! Kwiaty zamówione 25.05.2026 na Dzień Mamy . Doręczone powinny zostać 26.05.0206 , po telefonie do firmy około godziny 19 informacja , że paczka ma dotrzeć do godziny 21 . Przesyłka nie dotarła . Przy kontakcie telefonicznym 27.05.2026 rozbieżność informacji . W ramach rekompensaty dodana czekolada . Brak słów . Nie polecam
Przesyłkę z okazji Dnia Matki kurier…
Przesyłkę z okazji Dnia Matki kurier wrzucił za płot Pana-2 kilometry dalej…bez kodu odbioru, bez niczego. Dziś dostarczył ją znajomy listonosz! To
Porażka! Czegoś takiego nikt się nie spodziewa…organizacja skandaliczna!!! Dzień Matki pełen nerwów w związku z poszukiwaniem przesyłki…uciekajcie!
Oszuści
Przesyłka gwarantowana w dzień matki piszą
Nazajutrz dopiero próbują dostarczyć i piszą że się nie udało dostarczyć a jak chcecie odebrać to w lokalnej kwiaciarni bez podania adresu a jak ponowna dostawa to dopłatą 20 zł
Albo złodzieje albo banda idiotów prowadzi tą stronę i w sumie nie wiem co jest gorsze
Kwiaty nie zostały doręczone z powodu…
Kwiaty nie zostały doręczone z powodu błędu technicznego. Strasznie się zawiodłam i nie zaufam tej firmie ponownie.
żałosne
żałosne, obsługa klienta żadna. kwiaty nie dotarły kiedy miały, i mają być DO DWÓCH DNI ROBOCZYCH. martwe. NIE UŻYWAJCIE TEJ FIRMY BO TO OSZUŚCI
Kwiaty doszly dwa dni poxniej zwiedniete
Dit is Trustpilot