Bardzo dobre doświadczenie od początku do końca. Konsultant na infolinii był bardzo uprzejmy i udzielił mi wszystkich potrzebnych informacji. Kwiaty zostały dostarczone tego samego dnia w obiecanych g... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Usługi wykonane tragicznie wch000y, obiecują godziny dostarczenia, płacisz sporo kasy, a potem dostaniesz po 3h spoznienia informacje, że nie mogli niby dostarczyć. A jak mają spróbować jeszcze raz to... Toon meer
Ta firma to jakieś nieporozumienie Specjalnie dopłaciłem aby kwiaty dotarły w ciągu 2h po czym kurier dotarł dopiero po 3 godzinach ale to nic bo kwiaty które zamówiłem to całkowicie odbiegają od t... Toon meer
Możliwość wyboru daty była bardzo przekonująca do wykonania zakupu. Świadomość dostawy na czas w pełni mnie satysfakcjonuje. Sposób składnia zamówienia był prosty, choć było by miło było gdyby pola b... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyłkę kwiatów i prezentów na terenie całego kraju. Na stronie znajduje się szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które można dostosować do różnych okazji. Klienci mogą dokonywać zakupów online jak i telefonicznie, wybierając produkty i określając datę oraz adres dostawy. Bezpłatna dostawa na terenie całej Polski już w 2 godziny! Zapewniamy wysoką jakość dostarczanych produktów, ekspresową dostawę oraz znakomitą obsługę klienta.
Contactgegevens
Niedźwiedzia 29B, 02-737, Warszawa, Polen
- +48 22 256 53 10
- biuro@kwiatowaprzesylka.pl
- kwiatowaprzesylka.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Okropne oszustwo
Straszne doświadczenie. Zaufałam tej firmie w Dzień Matki. Najpierw zadzwonili do mojej mamy o 19:00, żeby powiedzieć, że dostanie kwiaty (jak można się domyślić, to miał być prezent-niespodzianka i mogliby się ze mną skontaktować), a o 22:00 wysłali jej SMS-a, że nie mogą tego dnia dostarczyć kwiatów.
Stuprocentowo nieprofesjonalne oszustwo, zero szacunku dla klientów, nie wspomninajac o adresatach-jeszcze w taki dzien! Jestem bardzo zawiedziona i nawet zwrot pieniedzy tego nie zmieni. Podobnie jak inni dostalam wiadomosc o niedogodnosciach, a to duzo wiecej w tej sytuacji.
Kwiaty na Dzień Matki zostały doręczone…
Kwiaty na Dzień Matki zostały doręczone o godzinie 22:30 w nocy. Nie został doręczony właściwy bukiet. Kwiaty były w kiepskim stanie. Nie otrzymałam odpowiedzi na wysłanego maila w sprawie zaistnialej sytuacji.
Brak mi słów żeby nawet skomentować…
Brak mi słów żeby nawet skomentować moja sytuację. Dodzwonić się do nich to porażka jak już jest połączenie i mówię że chce złożyć reklamację to pani się rozłącza. Żenada. Nie polecam wręcz odradzam
Kwiaty nie doszly na dzienmamy z powodu…
Kwiaty nie doszly na dzienmamy z powodu bledu systemu. Oferta czekoladek i kwiatkow za dwa dni pozniej- podziekowalam. Szkoda, ze tak wyszlo czasem zalezy bardziej niz komus sie wydaje a jednak tak pewnie mialo byc. 2 gwiazdki bo kontakt byl i propozycje. Dziekuje
Zamówiłem kwiaty na Dzień Matki
Zamówiłem kwiaty na Dzień Matki, ponieważ mieszkam za granicą i nie mam możliwości osobiście wręczyć mamie kwiatów ani być przy niej w tym wyjątkowym dniu. Właśnie dlatego skorzystałem z poczty kwiatowej – powierzyłem Wam jedno, bardzo ważne zadanie: sprawić, aby moja mama, mimo dzielącej nas odległości, poczuła się wyjątkowo i wiedziała, że pamiętam o niej w tak ważnym dniu.
Niestety zamówienie NIE DOTARŁO. Co gorsza – nie otrzymałem żadnej informacji, że mogą wystąpić opóźnienia lub że dostawa nie zostanie zrealizowana na czas. Wieczorem specjalnie zadzwoniłem na infolinię, bo było już późne popołudnie i zacząłem się martwić. Zapytałem wprost, czy zamówienie na pewno zostanie dostarczone. Otrzymałem zapewnienie, że tak – poinformowano mnie, że dostawy realizowane są nawet do godziny 22:00.
Efekt? Moja mama spędziła Dzień Matki myśląc, że jej syn o niej zapomniał.
Jedyne, co usłyszałem od firmy, to „przepraszamy za niedogodności”. Niedogodności? To nie była niedogodność. To był zawód, rozczarowanie i zepsuty wyjątkowy dzień dla osoby, którą chciałem uszczęśliwić mimo dzielących nas kilometrów.
Jeżeli nie potraficie traktować takich okazji poważnie, to może nie powinniście prowadzić firmy, której klienci powierzają swoje zaufanie w najważniejszych momentach życia. Ludzie korzystają z takich usług przy wyjątkowych okazjach – Dniu Matki, urodzinach, rocznicach, przeprosinach, czasem w chwilach, których nie da się już powtórzyć. Za każdym zamówieniem stoją emocje, relacje i czyjeś zaufanie. Tym bardziej niezrozumiałe jest tak lekceważące podejście.
Wstyd. Kompletny brak profesjonalizmu i odpowiedzialności.
Dramat- po prostu ściema
Dramat. I ściema. Dzień Matki, a jestem daleko i w zaufaniu zamawiam bukiet za 200 złotych. NBA prezentacji wygląda pięknie, a w rzeczywistości „bieda z nędzą”. Ludzie, nie dajcie się nabrać!
Elegancko!
Moglam wyslqc przesulke jeszcze tego…
Moglam wyslqc przesulke jeszcze tego samego dnia
Uwaga!!!! Nie realizują zamówień!
Niestety nie sprawdziłam wcześniej opinii i widzę, że nie jestem jedyną osobą z takim doświadczeniem.
Zamówienie opłacone i złożone zgodnie z warunkami realizacji nie zostało dostarczone. Zero kontaktu, zero informacji o problemie, zero próby rozwiązania sytuacji, ani ze mną, ani z odbiorcą.
Zamówienie było związane z Dniem Matki, więc termin miał kluczowe znaczenie. Tym bardziej rozczarowujące jest całkowite zignorowanie klienta.
„Zarządzanie kryzysowe” polegające na wyłączeniu komentarzy na Facebooku i Instagramie nie sprawia, że problem znika. Reakcje klientów i tak mówią same za siebie.
Jeśli nie jesteście w stanie realizować zamówień rzetelnie i uczciwie, to może warto zastanowić się, czy powinniście dalej prowadzić taki biznes.
Niestety kiepsko
Niestety, doręczone kwiaty są poniżej oczekiwań... widać, ze cięte wielokrotnie... bukiet jest mocno poniżej oczekiwań i ceny zaplaconej za zamówienie....
Kwiaty na Dzień Mamy nie dostarczone!
Kwiaty na Dzień Mamy nie dostarczone❗️❗️❗️
Beznadziejna firma. Trzymajcie się z daleka.
Ja nie przeczytałam opini i złożyłam zamówienie. Kwiaty nie dotarły! Co za porażka.
Aktualizacja z dnia 27.05: "Firma" wysłała maila z informacją że kwiaciarnia nie wywiązała się z umowy.
Trzymajcie się od nich z daleka.
Banda złodziei⛔️
Tragedia. Żenada. Wstyd i hańba.
Tragedia! Kwiaty na Dzień Mamy wyglądają żałośnie, gorzej niż jakieś habdzie ze straganu. Nawet kurier wręczający kwiaty nie potrafił ukryć zażenowania! Szkoda, że nie można zdjęć załączać bo by im ten interes padł w ciągu kilku dni. Kwiaty zupełnie inne niż na zdjeciu! Wstyd i hańba. Nie polecam i przestrzegam- omijać z daleka.
Totalna porażka.Kwiaty zamówione 20.05…
Totalna porażka.Kwiaty zamówione 20.05 aby dotarły na Dzień Matki . Oczywiście nie przyszły!!Zero informacji, kontaktu.Totalba olewka.Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.
OSZUSTWO!!!TRZYMAJ SIE Z DALEKA
OSZUSTWO!!!TRZYMAJ SIE Z DALEKA. Zamówienie potwierdzone. Opłata pobrana. Kwiaty dla mamy niedostarczone a miała być niespodzianka.
Zdecydowanie nie polecam
Dwa razy zrobiłam zamówienie. Za pierwszym razem przesyłka została dostarczona ok 21:00 a za drugim po 21:00 zostałam poinformowana mailowo , że kwiaty nie dotarły . Zdecydowanie nie polecam !
Moja mama nie dostała kwiatow na dzien…
Moja mama nie dostała kwiatow na dzien matki. Firma totalnie zawiodła. Nie polecam.
Przestrzegam przed firma…
Przestrzegam przed firma kwiatowaprzesylka.pl
w ciągu ostatnich dni miałam dwukrotnie nieprzyjemność korzystać z ich usług.
W minionym tygodniu zamówiłam wiązankę na pogrzeb w innym mieście. Zostało ustalone, ze będzie dostarczona do rąk własnych krewnej 20 min przed rozpoczęciem ceremonii.
W dniu pogrzebu półtorej godziny przed rozpoczęciem uroczystości otrzymałam wiadomość sms, że przesyłka została dostarczona. Na moje zdumione pytanie dlaczego pozostawiono pozostawiono wiązankę w pustej kaplicy nie zgodnie z ustaleniami Pani arogancko odpowiedziała, że nie taktem jest wręczenie wieńca podczas ceremonii. Ponadto wiązanka reklamowana jako duża była dwukrotnie mniejsza niż na zdjęciu.
Dzisiaj – 26 maja sama otrzymałam kwiaty za pośrednictwem firmy kwiatowaprzesyłaka.pl
Były w tragicznym stanie co uwieczniłam na zdjęciach. Bez kolorowego papieru, zwiędnięte ze zgniłymi liśćmi i dołączonym wymiętym bilecikiem.
Przy dwóch zaistniałych w ciągu tygodniach incydentach nie sposób uwierzyć, że pozytywne opinie na temat kwiatowaprzesylka.pl są oryginalne i prawdziwe
Katarzyna
Żenada
Nie przeczytałem opinii wcześniej. Niestety..... Ja również jestem zawiedziony. Mama nie dostanie kwiatów a próbują załagodzić sprawę czekoladkami. Naprawdę tak żenująco załatwia się sprawy? Jest mi wstyd przed mamą, ale przecież czekoladki...żenada
Może dostarczą 2 dni później, a może wcale
Zamawiasz kwiaty z dostawą następnego dnia i na koniec następnego dnia dowiadujesz sie, że z powodu błędu systemu zamówienie nie zostanie zrealizowane ani dziś, ani jutro, tylko pojutrze. Tak dziala ta firma. Badziewiarze jak nikt inny!
Zupełnie inny bukiet został doręczony w…
Zupełnie inny bukiet został doręczony w porównaniu do tego co było zamówione.
Wyglądało to jak tania wiązanka z ryneczku i nie miało nic wspólnego ze zdjęciem ze strony internetowej firmy. Kolory były bardzo źle dobrane, wszystko owinięte czerwonym papierem i związane niebieską wstążką…
Do firmy nie da rady się dodzwonić a na maile odpowiadają że ktoś skontaktuje się ze mną w ciągu 14 dni i żeby “zachować otrzymany towar do tego czasu”
To jest jakiś żart, oszustwo i naciąganie klientów reklamując inny towar
Dit is Trustpilot