Kwiatowa Przesyłka Reviews

1.409
TrustScore 3 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo dobre doświadczenie od początku do końca. Konsultant na infolinii był bardzo uprzejmy i udzielił mi wszystkich potrzebnych informacji. Kwiaty zostały dostarczone tego samego dnia w obiecanych g... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usługi wykonane tragicznie wch000y, obiecują godziny dostarczenia, płacisz sporo kasy, a potem dostaniesz po 3h spoznienia informacje, że nie mogli niby dostarczyć. A jak mają spróbować jeszcze raz to... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ta firma to jakieś nieporozumienie Specjalnie dopłaciłem aby kwiaty dotarły w ciągu 2h po czym kurier dotarł dopiero po 3 godzinach ale to nic bo kwiaty które zamówiłem to całkowicie odbiegają od t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Możliwość wyboru daty była bardzo przekonująca do wykonania zakupu. Świadomość dostawy na czas w pełni mnie satysfakcjonuje. Sposób składnia zamówienia był prosty, choć było by miło było gdyby pola b... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bloemenbezorging
  2. Bloemenmarkt
  3. Cadeauwinkel

Geschreven door het bedrijf

Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyłkę kwiatów i prezentów na terenie całego kraju. Na stronie znajduje się szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które można dostosować do różnych okazji. Klienci mogą dokonywać zakupów online jak i telefonicznie, wybierając produkty i określając datę oraz adres dostawy. Bezpłatna dostawa na terenie całej Polski już w 2 godziny! Zapewniamy wysoką jakość dostarczanych produktów, ekspresową dostawę oraz znakomitą obsługę klienta.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(1.409)

430 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dzień dobry,

Dzień dobry,
otrzymaliśmy informację, że w najbliższych dniach z przyczyn niezależnych od nas lokalna kwiaciarnia nie ma możliwości realizacji zamówienia.
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Mogę zaproponować dostawę przesyłki zewnętrzną firmą kurierską w poniedziałek 8/06 (bez gwarancji godzinowej) lub zwrot środków.
Proszę o odpowiedź maksymalnie do 7/04 godz. 12:00.
Pozdrawiam,

5 juni 2026

NIE POLECAM !!!

Niestety moje doświadczenie z tą firmą było bardzo rozczarowujące. Na Dzień Matki zamówiłam orchideę z czekoladkami za ponad 200 zł, licząc na piękny prezent dla mamy. Kwiaty dotarły jednak w bardzo złym stanie – orchidea była połamana, co świadczy o niewłaściwym zabezpieczeniu przesyłki.

Dodatkowo kurier miał dostarczyć przesyłkę rano, o czym zostałam wcześniej poinformowana, a pojawił się dopiero po godzinie 19. Mama doceniła sam gest, ale była rozczarowana stanem kwiatów. Powiedziała nawet, że następnym razem wolałaby dostać zwykłą kartkę niż taki prezent.

Po zgłoszeniu reklamacji zostałam bardzo nieuprzejmie potraktowana przez pracownika firmy kurierskiej. Następnie skontaktowałam się również z kwiatową pocztą, sugerując zmianę przewoźnika. Niestety, po przeczytaniu innych opinii widzę, że problem nadal się powtarza.

Najbardziej rozczarowuje brak jakiejkolwiek rekompensaty i nawet zwykłych przeprosin. Za usługę tej jakości nie powinnam ponosić pełnych kosztów – oczekiwałabym zwrotu pieniędzy lub przynajmniej częściowej rekompensaty.

Zdecydowanie nie polecam.

⭐ 1/5

⭐ 1/5

Jedno z najgorszych doświadczeń zakupowych, jakie miałam.

Zamówiłam prezent na 18. urodziny mojego dziecka. Najważniejsza część zamówienia – balony – nie została dostarczona. O problemie dowiedziałam się dopiero wtedy, gdy sama zaczęłam szukać informacji, ponieważ firma nie skontaktowała się ze mną, aby poinformować o niedostarczeniu części zamówienia.

Kontakt z obsługą klienta był równie rozczarowujący jak sama realizacja zamówienia. Podczas rozmowy telefonicznej zostałam poinformowana, że przesyłka została dostarczona, co okazało się nieprawdą. Gdy zgłosiłam reklamację, zamiast przeprosin i konkretnego rozwiązania otrzymałam serię wymówek oraz próby zrzucenia odpowiedzialności.

Szczególnie zdziwiło mnie to, że w odpowiedzi na reklamację pracownik firmy większą uwagę poświęcił temu, że w mojej wiadomości pozostał fragment wygenerowany przez AI, niż temu, że firma nie wywiązała się z opłaconego zamówienia. To doskonale pokazuje podejście do klienta.

Błędy zdarzają się każdej firmie. Prawdziwy problem zaczyna się wtedy, gdy firma nie potrafi przyznać się do błędu i traktuje klienta z lekceważeniem. Niestety zarówno jakość usługi, jak i poziom obsługi klienta okazały się bardzo poniżej oczekiwań.

Nie polecam, szczególnie jeśli zamówienie ma dotyczyć ważnej okazji, na której naprawdę Państwu zależy.

23 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie polecam. Omijajcie tę firmę szerokim łukiem, jeśli zależy Wam na terminowej dostawie. Kwiaty zamówione na Dzień Matki nie dotarły na czas, a moja mama przez kilka dni czekała na przesyłkę. Najważniejsza okazja została zepsuta. Reklamacja zakończyła się jedynie rabatem na kolejne zamówienie. Bardzo słabe podejście do klienta i ogromne rozczarowanie.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłam Ofertę Dnia w wariancie…

Zamówiłam Ofertę Dnia w wariancie Deluxe za 420 zł. Ponieważ jest to oferta niespodzianka, nie wybiera się konkretnych kwiatów, dlatego oczekiwałam bukietu odpowiadającego cenie i klasie zamówienia. Firma tłumaczy się zgodnością liczby kwiatów z opisem (25–30 sztuk), jednak jako klient nie kupuję samej liczby łodyg, lecz efekt końcowy. Dostarczony bukiet był niewielki i nie sprawiał wrażenia kompozycji wartej 420 zł. Czuję się rozczarowana zarówno jakością realizacji. Nie wspomnę juz o tym że był dniowy poślizg z dostarczeniem przesyłki, aczkolwiek zwrócono mi 10% wartości, która to suma również sie nie zgadza. Nie polecam

1 juni 2026

KPINA Z LUDZI

KPINA Z LUDZI, bukiet na Dzień Matki, dostarczony 0 21.00 padł następnego dnia. Szkoda, że wczesniej nie zapoznałam się z opiniami na temat Kwiatowej Przesyłki

1 juni 2026

Bukiet za 200 zł skleciony w sposób który nawet nie przypomina bukietu
Zdziwiłam się że coś takiego wyszło z rąk ,,kwiaciarni ‚,

28 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zdecydowanie nie polecam korzystania z…

Zdecydowanie nie polecam korzystania z usług kwiatowaprzesylka.pl. Zamówiłem bukiet na Dzień Matki, licząc na piękną kompozycję zgodną ze zdjęciami prezentowanymi na stronie. Rzeczywistość okazała się jednak zupełnie inna. Dostarczony bukiet był bardzo ubogi, praktycznie jedno- lub dwukolorowy i w żaden sposób nie przypominał produktu, za który zapłaciłem.

Co więcej, przesyłka dotarła z jednodniowym opóźnieniem, mimo że miała zostać dostarczona na Dzień Matki. Przy takiej okazji termin dostawy ma ogromne znaczenie, dlatego opóźnienie dodatkowo spotęgowało moje rozczarowanie.

Najbardziej oburzyło mnie jednak podejście firmy do reklamacji. Zamiast po prostu przyznać, że dostarczony bukiet znacząco odbiegał od oferty, firma zażądała zwrotu otrzymanych kwiatów, aby móc wymienić je na nowe. Trudno potraktować taką propozycję poważnie. Mam odebrać mojej mamie kwiaty, które już otrzymała z okazji Dnia Matki, zapakować je i odesłać do firmy? Jest to całkowicie oderwane od rzeczywistości i pokazuje brak zrozumienia dla klienta oraz charakteru takiej okazji.

Zamiast poczuć się wysłuchanym i potraktowanym uczciwie, odniosłem wrażenie, że firma za wszelką cenę próbuje uniknąć odpowiedzialności za słabą jakość usługi. Zapłaciłem za produkt przedstawiony na zdjęciach, a otrzymałem coś znacznie gorszego. Jeszcze większym rozczarowaniem okazała się obsługa posprzedażowa i sposób rozpatrywania reklamacji.

W efekcie kwiatowaprzesylka.pl straciła nie tylko mnie jako klienta, ale również moją rodzinę, znajomych i osoby, którym opowiem o tej sytuacji. Nie będę korzystał z usług tej firmy w przyszłości i stanowczo odradzam zakupy wszystkim, którzy oczekują jakości, terminowości oraz profesjonalnego podejścia do klienta.

Całkowita niezgodność w zamowieniu

Wybrany bukiet ktory miał byc dostarczony jubilantce byl piękny, kolorowy, różnorodny. Ten który otrzymala osoba obdarowana przyniósł mi po prostu mnóstwo wstydu. Blady, dwukolorowy, kwiaty w wątpliwej świeżości, mial miec średniąwielkosc a kwiaty byly tak skape i małe żemozna sie pokusić o zakwalifikowanie go jako mały. Dzial reklamacji twierdzi ze nie mam racji w swoich roszczeniach. Próbują udobruchac śmiesznym rabatem 20% na następne zamówienie z którego nie skorzystam bo będę wszedzie odradzać zakupy w tej firmie. Nie polecam !!!

22 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nie przychodzi wedlug wybranej daty

Produkty oferowane lepsze niz na innych stronach, ale dostawa zawalila. Wybralam date 26 maja, bo taka byla dostepna, wiec idealnie na dzien matki. 26ego po poludniu wyslalam pierwszego emaila do firmy z zapytaniem (paczka pokazywala, ze dalej byla w Czeladzi) a mama caly dzien siedziala w domu, czekala na kuriera. 27ego wyslalam emaila z zazaleniem (paczka dalej w Czeladzi) i prosba o anulowanie i zwrot kosztow. Dostalam emaila potwierdzajacego zwrot kosztow ale bez jakichkolwiek przeprosin, bez empatii. I jeszcze mama musiala odeslac kuriera (instrukcja z emaila od firmy) ktory przbyl 29ego, i nie byl zadowolony.
Obsluga klienta marna, komunikacja firmy z transportem nieobecna.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brak kontaktu i słaba jakość produktu

Zamówienie zrobiłam online, ponieważ nikt nie odbierał połączenia telefonicznego. Wybrałam wieniec na pogrzeb, który okazal się zupełnie niepodobny do sugerowanego zdjęcia w aranżacji. Pomimo podania moich danych do kontaktu, otrzymałam jedynie fakturę i informację, że wieniec doszedł na miejsce pogrzebowe 30 minut wcześniej. Kontakt z firmą za pomocą czat online, nie był przyjemny. Nie uzyskałam pomocy, jedynie informację, że mnie nie okradli i jeśli chcialabym otrzymać zdjęcie przy dostawie to powinnam ich wcześniej o tym poinformować. Myślę, ze to powinno być oczywiste, ze jakość wykonania usługi powinna być potwierdzona zdjęciem.

30 mei 2026

Zamówiłam kwiaty na Dzień Matki

Zamówiłam kwiaty na Dzień Matki, licząc na terminową realizację i profesjonalną obsługę. Niestety w noc poprzedzającą ten ważny dzień otrzymałam wiadomość e-mail informującą, że z powodu błędu systemu moje zamówienie nie zostanie dostarczone na czas.

Firma zaproponowała jedynie dostarczenie kwiatów po Dniu Matki lub zwrot kosztów. Kontakt z infolinią okazał się całkowicie bezcelowy – nie uzyskałam żadnej pomocy ani konkretnego rozwiązania. Trudno zrozumieć, jaka jest rola działu obsługi klienta, skoro w takiej sytuacji nie potrafi pomóc klientowi.

Dodatkowo wysłałam trzy e-maile ze skargą, zwracając uwagę na brak profesjonalizmu i fakt, że zostałam pozostawiona bez realnego wsparcia tuż przed jednym z najważniejszych dni w roku. Na żaden z tych e-maili nie otrzymałam odpowiedzi. Do dziś czekam również na zwrot pieniędzy.

Niestety nie jest to pierwsze moje rozczarowanie tą firmą. Przy wcześniejszym zamówieniu dostarczone kwiaty nie były już pierwszej świeżości, co również pozostawiło wiele do życzenia.

Cała sytuacja pokazuje brak organizacji, słabą komunikację z klientem i brak odpowiedzialności za własne błędy. To był ostatni raz, kiedy skorzystałam z usług tej firmy. Zdecydowanie nie polecam.

Dit is Trustpilot