Falske profiler i massevis. Samme kvinde(r)s billeder på flere forskellige profiler, forskellig landsdel og forskellig alder. De fleste "kvinder" ønsker betaling på forskud, før de overhovedet vil... Toon meer
Que des fakes et faux profils en ce qui concerne les femmes. C'est dommage car ce site propose tout une batteries de vérification (photo, CNI) afin d'authentifier son profil, mais ne l'applique quas... Toon meer
Denne siden er nå full av falske jente profiler som skal ha alt fra to tre hunder kroner up front, som da tydeligvis bare er ute etter å få inn noen hundrelapper og blokkere profilen. De snakker dårli... Toon meer
Sugardaters er den mest USERIØSE siden jeg har vært på.. Få seriøse, mange gifte menn som er ute etter en billigere versjon av en eskorte.. Mange som KUN søker sextreff/sex for betaling.. De har en... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De gider åbenbart ikke at have kvindelige medlemmer
Jeg oprettede en profil på deres site og uploadede et profilbillede som jeg var tvunget til, men dette blev afvist med den begrundelse af at det fandtes på nettet i forvejen.
Selvfølgelig findes det på nettet i forvejen. Jeg bruger det alle steder hvor jeg opretter en profil. Så nu mistede de et kvindeligt medlem og jeg kan se at en masse mænd har skrevet til mig uden at jeg kan svare en eneste af dem. Surt for dem.

Antwoord van Sugardaters
Skuffende kundeservice!
Jeg er derinde af ren lyst. Jeg ville skrive til deres kundeservice, for at komme med en forespørgsmål, og den bliver besvaret med et rigtig flabet og upassende svar, som overhovedet ikke er acceptabelt. Desuden lød hun virkelig iunteresseret.. Hun fik mig til at føle min lyst er helt forkert. VIRKELIG skuffet.