Ik vind het met de uitdraai erg vervelend onder uitbetalingen - je kiest het bedrag - en dan onder betalingen moet ik ze 1 voor 1 openen. Het zou erg fijn zijn als dit in 1 grote uitdraai kan met ook... Toon meer
Altijd alles goed overzichtelijke nota s die je van ze krijgt en hele snelle uitbetalingen van de transacties die klanten betalen aan je Heb je ergens een probleem dan word dat heel snel opgepakt do... Toon meer
Communicatie is duidelijk, klantenservice mensen zijn super lief, je krijgt optijd te weten of een uitbetaling later komt. Betalen voor mensen is makkelijk. Ook is het kassasysteem overzichtelijk en... Toon meer
Zeer zorgvuldig, wel jammer dat het soms pas 2 dagen op mijn rekening staat (geen Sum up rekening ) maar fijne app en alles zeer gebruiksvriendelijk 👍🏼
SumUp is a leading global financial technology company driven by the purpose of levelling the playing field for small businesses. Founded in 2012, SumUp is the financial partner for more than 4 million small merchants in over 35 markets worldwide, helping them start, run and grow their business. Through its Super App, SumUp provides merchants with a free business account and card, an online store, and an invoicing solution – as well as in-person and remote payments seamlessly integrated with SumUp’s card terminals and point-of-sale registers. SumUp is committed to leveraging its success to make the world a better place and has pledged to donate 1% of its revenue to support environmental, educational and entrepreneurial causes. In 2022 SumUp was recognised as a Top Global Employer for the LGBTQ+ community by the Stonewall Workplace Equality Index.
Verenigd Koninkrijk
- sumup.com
Vraagt klanten om een review
Niet direct te gebruiken, Helpdesk AI robot die je aan het lijntje houdt...
Voordat je de SumUp kunt gebruiken dient deze door SumUp geactiveerd/vrijgegeven te worden. Je krijgt na installatie van het apparaat de melding dat dit enige werkdagen kan duren. Dit had ik graag vooraf geweten; ik heb het apparaat voor een beurs deze week nodig.... Wat het nog erger maakt; het is onmogelijk om met een medewerker in contact te komen voor hulp; zowel telefonisch als via de Chat wordt je door een "AI robot" aan het lijntje gehouden. Ik stuur het apparaat terug en koop een ander merk/oplossing.
Update; ik heb dankzij Pindirect.nl een werkende oplossing gekregen. Werknemers die je via de telefoon te woord staan, meedenken en het gewoon regelen; zeer klantvriendelijk! Daarnaast ook nog eens een stuk goedkoper per transactie😎

Super handig
Super handig, top. Makkelijk te gebruiken, betaalbaar en overzichtelijk

Antwoord van SumUp
Te duur en je krijgt nooit factuur wat…
Te duur en je krijgt nooit factuur wat je terwijl zakelijk rekening hebt van rest heb ik tevreden

Antwoord van SumUp
Als er geen storingen zijn is het…
Als er geen storingen zijn is het SUPER, maar op het moment als er een storing is geweest en je een bedrag terugstorten moet, moet je terugstortkosten betalen waar je er niets aan kon doen.
EN bij de klantenservice gebruiken ze AI wat verschrikkelijk is als je gelijk doorverbonden moet worden en je kunt voor 4 keer inbellen niet doorverbonden worden. Vaak aangekaart maar nog niets meegedaan jammer. Hopelijk dat ze dit oppakken.

Sumup is TOP!!!
Sumup werkt duidelijk, overzichtelijk en is goed gestructureerd. En helemaal optimaal is het systeem in combinatie met de bedrijfsrekening bij Sumup. Zeker aan te raden!

Tevreden
Tevreden over service en snelle uitbetaling. Een veilig betaalmiddel voor mn klanten.

Antwoord van SumUp
Geen Klantenservice meer aanwezig om je te helpen met problemen
De klantenservice is niet meer per telefoon te bereiken. Chatbot is leidend geworden. Ze hebben een boekingspagina toegevoegd, klanten zouden deze kunnen benaderen om een afspraak te plannen, maar deze wordt niet zichtbaar deze wordt niet zichtbaar in mijn webwinkel. Je mag alleen chatten en dan krijg je screenshots wat je zou moeten doen, wat het probleem dus niet verhelpt, medewerker zou het probleem naar het team sturen, tot op heden geen enkele reactie van dat team. Als klant mag je de chatgeschiedenis niet opslaan, Ik heb daarom zelf verschillende screenshots van de chat gemaakt op 26 januari. Op februari berichten ontvangen in de mailbox dat het zou werken, maar het probleem is nog steeds niet verholpen. Mijn webwinkel van SumUp is alleen via mijn account op de computer te benaderen. Als ik deze probeer te benaderen via mijn app op de smarthpone krijg ik de melding om een gratis webwinkel te openen. Dat die 2 systemen niet samen werken heb ik al veel eerder gemerkt. Maar dit word steeds belachelijker. Koude chat zonder dat een medewerker op afstand inlogt om te zien wat werkelijk het probleem is met mijn account, dat mag blijkbaar niet meer. Zo gauw je belt en de reden moet opgeven aan de bottelefoon wordt je dus meteen uit het systeem gegooid. Vandaar dat ik ben gaan zoeken of er nog iemand is die problemen heeft met de boekingspagina van SumUp.

Antwoord van SumUp
Ik vind het het handig met de…
Ik vind het het handig met de betalingen in m’n salon voor mijn klanten. Ben nog wel aan het onderzoeken hoe alles precies werkt.

Antwoord van SumUp
Alles werkt perfect en omzet staat snel…
Alles werkt perfect en omzet staat snel op je rekening

Perfect
Perfect. Alleen bij hogere bedragen zijn de kosten vrij fors. Het geld staat wel super snel op de gratis rekening van sumup. Ook is de upgrade fantastisch dat je je telefoon kan gebruiken als pinapparaat.