Sunsolutions Reviews 34

4,7

De eerste kennismaking was heel goed. Normaal gingen we met een andere firma de zonnepanelen en de slimmebatterij laten plaatsen. Maar Laurens de verkoper had een goede en duidelijke uitleg en z... Toon meer

Bij het plaatsen van onze digitale meter hadden wij beslist om batterijen te plaatsen. Hierover hebben wij een professionele uitleg gekregen van Kobe Bicke. De 2 techniekers die deze hebben geplaatst... Toon meer

SunSolutions heeft bij mij in februari zonnepanelen en een Signergy slimme batterij (9,04 kWh) geplaatst. De volledige installatie verliep zeer vlot en professioneel. De installateurs, Kenny en Br... Toon meer

Zeer, zeer mooi werk van Sunsolutions! Tijdens de installatie (uitbreiding zonnepanelen, plaatsing gateway en uitbreiding batterijstack van Sigenergy) was niets hun teveel. Heel professioneel werk,... Toon meer

Bedrijf met reeds meer dan 15 jaar ervaring! ☀️ Zonnepanelen (Glas/Glas) / ⚡️Slimme Thuisbatterijen (EMS) / 🔥 Warmtepompen (L/W) / ❄️ Airco / 🚗 Laadpalen / 🏠 Dakrenovaties. Golden Partner SigEnergy: https://www.youtube.com/@kobebicke3107

4,7

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Super goede service

Super goede service. Ook in het weekend en op feestdagen krijg je heel snel reactie

25 mei 2026

inderdaad 7/7 permanentie ;) blij dat je het apprecieert

Alle beloften zijn bij Sunsolutions ook echt waar ...

Meerdere bedrijven gecontacteerd voor een installatie van een thuisbatterij. Nadat Sunsolutions (Kobe) langs geweest was moest ik niet langer nadenken. Sunsolutions geeft niet enkel een offerte met wat cijfertjes maar denkt echt mee met de behoeften van de klant afgestemd op wat je echt nodig hebt. Geen enkele vraag was teveel en werd snel en deskundig beantwoord. Technische kennis van Kobe was indrukwekkend en ook de naservice die voor mij persoonlijk erg belangrijk is werd tot in de puntjes nagekomen. Topbedrijf !

21 mei 2026

Antwoord van Sunsolutions

Bedankt Kurt voor deze mooie woorden en het vertrouwen.

We vinden het belangrijk om niet zomaar een offerte te maken, maar echt te kijken naar wat de klant nodig heeft. Fijn om te horen dat je dit zo hebt ervaren. En ja, Kobe staat altijd klaar voor zijn klanten, ook na de plaatsing, daar zit 't verschil veelal ;)

Veel plezier met je installatie en bedankt voor de aanbeveling!

Top bedrijf

Heel snelle levering en plaatsing
Goede dienst na verkoop en heel vriendelijk personeel veel lof voor Kobe

16 januari 2026

Antwoord van Sunsolutions

Dikke merci voor de mooie review ;)

een heel tevreden klant van SunSolutions

Wij zijn een heel tevreden klant van SunSolutions. Hebben steeds een heel duidelijke uitleg gekregen. De samenwerking met Kobe was super. Nogmaals dank voor deze super samenwerking. Grtjs van een heel tevreden klant, JPierre

15 mei 2026

Antwoord van Sunsolutions

bedankt voor de mooie review Jean Pierre! We hadden wat strubbelingen met de fasen settings maar tis opgelost, ik ben content ;)

Correcte en professionele aanpak

Correcte afspraak
Professionele aanpak
- advies en offerte op maat nà overleg
No pressure.
Steeds bereid tot vergelijk en communicatie.

14 augustus 2025

Bedankt voor jou review!

Heel duidelijke en heldere uitleg en…

Heel duidelijke en heldere uitleg en opvolging door Kobe, maakt samen met een topproduct een topfirma.

11 mei 2026

Antwoord van Sunsolutions

Bedankt Geert, opvolging en dienst na verkoop is idd key, daar steken we tijd en geld in, tevreden klanten zijn alles wat telt!

Sunsolutions is gewoon een topbedrijf…

Sunsolutions is gewoon een topbedrijf met kennis van zaken ten top! Super service, na service opvolging met de puntjes op de i.
Als Gold Installer van het topsysteem Sigenergy kan ik hun iedereen aanbevelen! Kobe en Laurens volgen ieder hun systeem op en jeetje wat een kanjers! Dit is iets waar veel firma's de mist ingaan..
Iets aanpassen.. geen probleem! Berichtje naar Kobe et voila direct brengt hij dit in orde! Ik kan uren doorgaan.. kortom Sunsolutions ik zou jullie een 10 willen geven maar truspilot laat maar een 5 toe..
😃 Bij deze een dikke 10! Superbedankt voor mijn topsysteem!
Jullie zijn toppers en ik raad jullie aan iedereen aan! 💪🏆 #1.

10 mei 2026

Antwoord van Sunsolutions

Bedankt voor deze super mooie woorden, Davy je bent een top klant!! bedankt voor alle reclame en referenties!

100% aan te raden!

Heel erg tevreden van Kobe’s gedetailleerde uitleg en de goeie opvolging. De installateurs waren super vriendelijk, leverden snel en proper werk. Een aanrader 😊

9 mei 2026

Antwoord van Sunsolutions

bedankt! uitleg en opvolging is idd zeer belangrijk bij ons

Van A tot Z dik in orde

Van A tot Z dik in orde, kobe hielp ter plaatse met instellingen en dynamisch contract! Suoer tevreden

8 mei 2026

Antwoord van Sunsolutions

blij dat je tevreden bent ;)

Wij zijn ontzettend tevreden over de…

Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Laurens en SunSolutions.
Alles is tot in detail uitgelegd, en zelfs twee keer de tijd genomen om alles rustig opnieuw te overlopen. Dat gaf meteen vertrouwen. Vandaag is hij hier zelfs op een zaterdag langsgekomen om de applicatie volledig toe te lichten en alles correct in te stellen. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de service.
Als je een bedrijf zoekt dat echt perfectionistisch werkt en alles tot in de puntjes afwerkt, dan kan ik SunSolutions alleen maar aanraden. De dienst na verkoop zit echt op een ander niveau — altijd bereikbaar, snelle opvolging en je voelt dat ze het serieus nemen.
Topervaring van begin tot einde.

1 mei 2026

Antwoord van Sunsolutions

Bedankt voor deze reactie, we doen ons best en inderdaad Laurens is nen topper!

Op en top een TOP firma met klantenservice zeer hoog in het vaandel!!!

Heb sinds 15 december 2025 een batterij van Sigenergy met een omvormer van 10kWh en batterij capaciteit van 18kWh. Offerte en levering verliepen perfect. Na installatie was er van hen uit een continu opvolging op de goede werking van mijn installatie. Hier constateerde ze na 2 maanden dat het voor mij interessant was om nog een batterij van 9kWh bij te steken.
Ook bij het activeren van mijn dynamisch tarief kon ik op hen rekenen en hebben ze alles voor mij ingegeven zoals het moet. Uit verschillende forums blijkt dit niet bij andere firma’s te zijn.
Heb ik een vraag, ze beantwoorden deze binnen het uur.
Gewoon een top firma. Ben zeer blij met mijn keuze voor hen en kan SunSolutions enkel maar aanbevelen aan iedereen die zijn energiekosten wil verlagen.

16 april 2026

Antwoord van Sunsolutions

Bedankt voor deze mooie review, we doen ons best ;)

Reviews in alle talen tonen. (34 reviews)