I started because of a bad knee and being so overweight. I’ve tried to lose weight myself but couldn’t. I’ve almost reached my goal weight now and my knee feels much better. It’s the best decision I’v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kanon. Har hjälpt mig. Finns tillgång både till legitimerad personal och PT. Vid frågor och undringar får du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. Så du är väl omhändertagen. Att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supernormal har hjälpt mig att få tillbaka min forna glans. I 20 år har jag försökt på olika sätt. Men nu...nu väger jag det jag känner är MIN kropp och det jag vill väga. Att vara med I Supernorm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tack för att ni alltid finns till 100% för mig när jag undrar något. Inte en gång ni missat mig och mina knasiga frågor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt från läkemedel till omdömen i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supernormal är en svensk och finsk vårdgivare inom medicinsk viktnedgång, registrerad hos IVO. Vi hjälper dig att gå ner i vikt på ett tryggt och hållbart sätt, med stöd av modern medicinsk behandling och ett personligt vårdteam som finns vid din sida hela vägen. Hos oss möts du av legitimerade läkare, dietister, personliga tränare och hälsocoacher. Tillsammans gör vi en individuell bedömning utifrån din hälsa, och om du kvalificerar för en av våra behandlingar kan våra läkare berätta mer om vad som passar just dig. I behandlingen ingår även ett kostnadsfritt hälsotest, där våra läkare noggrant går igenom alla värden av betydelse. Allt sker enkelt i appen Supernormal med Mobilt BankID, där ditt vårdteam finns tillgängligt sju dagar i veckan, även på helger. Du behöver alltså aldrig stå ensam i din resa. Vi tror på ett program som bygger på trygghet, omtanke och verklig vård, inte snabba lösningar. Därför är vi måna om att hitta en lösning som passar både dig och din vardag. Vill du se om medicinsk viktnedgång är rätt för dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Supernormal fungerar kanon för mig. Jag har alltid varit bra på att gå ner i vikt utan hjälp men i långa loppet har jag alltid misslyckats då ”jag svälter ihjäl” känslor alltid får mig att falla tillbaka i gamla hjulspår. Med medicin och någon som övervakar processen går det mycket, mycket bättre. Gått ner 17kilo på 7 veckor och helt utan panikkänslor. Livet har slutat kretsa kring mat. Okey, behandlingen kostar både skjorta och byxor det ska man inte sticka under stol med, men det fungerar. //Christian

Antwoord van Supernormal™
Är otroligt tacksam för att få denna hjälp på min viktresa. Inom en vecka var jag igång med medicinsk hjälp för viktnedgång. Trevlig personal,lätt att få tag på om man behöver . Stort tack till läkarna som hjälper oss som har svårt att gå ner i vikt utan medicinsk hjälp.

Antwoord van Supernormal™
Jag är väldigt nöjd med Supernormal. Man har alltid back-up via chatt om man undrar något!
Tack!😃

Antwoord van Supernormal™
Femstjärnigt bemötande och genuint intresse 👌🏻

Antwoord van Supernormal™
I’m beyond happy with everything about them! The support is amazing — I’ve always gotten help right away, and they respond super quickly. They give great advice and are really supportive throughout the whole process.
I’ve lost 13 kg in just about two months, and it’s absolutely worth every penny! You get professional nutrition guidance, and they’re flexible with scheduling dietitian appointments if you can’t make the regular times. They take the time to explain everything clearly — if you’re sick or worried about something, they’ll tell you exactly what to do. They even help you calculate dosages or track how many weeks you have left!
I honestly have NOTHING to complain about! If you’re thinking about doing this — DO IT! Don’t hesitate! I hesitated at first, but decided to give it a try, and I don’t regret it for a single second!

Antwoord van Supernormal™
Är väldigt nöjd. Får alltid svar på mina frågor😊dyrt är det, men kanske kommer staten snart att förstå att det behövs en subventionering.

Antwoord van Supernormal™
Jag kan knappt tro att det är sant! I hela mitt vuxna liv har jag drömt om att väga 80kg. Jag har alltid tänk det är min idealvikt. Jag har kämpat i Såå många år. Gått ner och gått upp som en jojo . Men aldrig har jag lyckats komma ner till 80 kg. Nu står vågen på 79,3 kg, och jag mår så himla bra, och känner mig 10 år yngre. Allt är roligare, kläder hår, jobbet hästarna, allt! Även om det är superdyrt så har det varit värt det! Tack för er, verkligen!🙏 är så tacksam för er, som bara peppar och aldrig ifrågasätter❤️

Antwoord van Supernormal™
Ett trevligt samtal med en kompetent och förstående person. Jag fick bra information som jag hade glädje och nytta av.
Med vänlig hälsning,
Helena

Antwoord van Supernormal™
Medicinsk viktminskning har varit min grej ett tag men är så nöjd att jag hittat ett hem i Supernormal. Lägst totalkostnad (program + läkemedel) och all kommunikation går väldigt smidigt i deras app. Man kan få kost- och träningsråd som man vill, utöver det är de bara väldigt responsiva och smidiga att ha att göra med. REKOMMENDERAR STARKT!

Antwoord van Supernormal™
Super nöjd bästa jag gjort! Så nöjd med sprutan och all hjälp man får

På 5 månader har jag gått ner 26 kilo😁
Får alltid snabba svar när jag behöver hjälp via chatten.
Personalen är alltid hjälpsam och kommer med råd man verkligen behöver i sin jakt på att tappa kilon.
För en som verkligen gjort allt och mer därtill för att gå ner i vikt innan jag kontaktade Supernormal är jag så extremt lycklig och snygg numera!
Nu blir det underhållsdos ett tag tills att jag slutar helt.
Tack Supernormal,
Anna

Antwoord van Supernormal™
Jag har varit med hos supernormal i 6månader och kan bara säga att det är här man vill vara, här har man kontakt med läkare, hälso personal och kostrådgivare och får den hjälp man behöver.
Mitt mål är att gå ner 70kg och har nu på 6månader gått ner 37,4kg så är på rätt väg.
Tänker mej för och har en plan på hur jag ska gå ner, äter allt jag åt innan men i mindre portioner och mycket mindre godis och kakor.
Jag tar mounjaro

Antwoord van Supernormal™
Kan varmt rekommendera Supernormal, fantastisk service och snabb återkoppling!

Antwoord van Supernormal™
Illamående på grund av njurbäckeninflammationen

Antwoord van Supernormal™
Great and helpful people always answer if you have any kind of question.
They also give you tool to work with.
I'm 100% this will help me on mu Journey.

Antwoord van Supernormal™
I am so grateful to be part of Supernormal. This is the only thing that helped me with my weight, and I have tried everything! Supportive and nice staff and always there to answer questions ( even late at night). Totally recommend!