I started because of a bad knee and being so overweight. I’ve tried to lose weight myself but couldn’t. I’ve almost reached my goal weight now and my knee feels much better. It’s the best decision I’v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kanon. Har hjälpt mig. Finns tillgång både till legitimerad personal och PT. Vid frågor och undringar får du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. Så du är väl omhändertagen. Att... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supernormal har hjälpt mig att få tillbaka min forna glans. I 20 år har jag försökt på olika sätt. Men nu...nu väger jag det jag känner är MIN kropp och det jag vill väga. Att vara med I Supernorm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Tack för att ni alltid finns till 100% för mig när jag undrar något. Inte en gång ni missat mig och mina knasiga frågor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt från läkemedel till omdömen i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supernormal är en svensk och finsk vårdgivare inom medicinsk viktnedgång, registrerad hos IVO. Vi hjälper dig att gå ner i vikt på ett tryggt och hållbart sätt, med stöd av modern medicinsk behandling och ett personligt vårdteam som finns vid din sida hela vägen. Hos oss möts du av legitimerade läkare, dietister, personliga tränare och hälsocoacher. Tillsammans gör vi en individuell bedömning utifrån din hälsa, och om du kvalificerar för en av våra behandlingar kan våra läkare berätta mer om vad som passar just dig. I behandlingen ingår även ett kostnadsfritt hälsotest, där våra läkare noggrant går igenom alla värden av betydelse. Allt sker enkelt i appen Supernormal med Mobilt BankID, där ditt vårdteam finns tillgängligt sju dagar i veckan, även på helger. Du behöver alltså aldrig stå ensam i din resa. Vi tror på ett program som bygger på trygghet, omtanke och verklig vård, inte snabba lösningar. Därför är vi måna om att hitta en lösning som passar både dig och din vardag. Vill du se om medicinsk viktnedgång är rätt för dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har kört med Mounjaro i snart fyra veckor och har redan gått ner snart 7 kg. Är mycket nöjd med support, provtagningar m.m. Ångrar verkligen inget…än så länge. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwoord van Supernormal™
Det fungerar jättebra för mig, jag har tappat nästan allt sötsug och tappat drygt 9kilo på ca 2 månader och har mycket bra stöd av coachen i denna resa

Helpful, fast answering.
I've got only ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for them.

Antwoord van Supernormal™
Fungerar alldeles utmärkt men det är priset på sprutorna som drar ner på stjärnorna. Mycket positiv bemötande från personalen. Allt stöd man kan tänka sig.

Antwoord van Supernormal™
They meet my individual needs.

Antwoord van Supernormal™
Helt perfekt tjänst! Allt har fungerat utan krångel. Får snabb hjälp. Kunde inte önska mer!

Antwoord van Supernormal™
Fullständigt lurendrejeri som går ut på låga doser av medicin så de får långa abonnemangs tider. Vägrar justera doser när man ej får effekter. Nästa justering är fyra veckor bort! Hjälpte inte alls

Antwoord van Supernormal™
Försökt gå ned i vikt i många år utan resultat, framförallt pga. bristande motivation/rutiner med träning och bättre mat.
Efter kontakt med Supernormal började jag med mounjaro efter några samtal med dom och det har gjort en enorm skillnad. Trodde inte det skulle gå så smidigt men har gått ned 12 kg på 3 månader trots att jag levt mitt liv helt normalt med mat, sommarbröllop, resor etc.
Har påbörjat träning nu med och förväntar mig att nå mitt mål om total minskning på 30kg på 1 år. Tack för en bra tjänst!

Antwoord van Supernormal™
Jag känner mig verkligen omhändertagen och glad för att jag tackade ja när erbjudandet kom!
Ordentlig provtagning där jag fick läsa alla svar.
Möjlighet att välja preparat och i vilken takt jag vill minska i vikt.
Stöd av dietist.
Kunniga coatcher som svarar snabbt på alla frågor och kommer med bra information.
Jag trivs, och är aldrig hungrig och går ner i vikt i min takt!

Antwoord van Supernormal™
It works! I’m feeling great.The support from my coach is very good, answer quickly if I need help

Antwoord van Supernormal™
Supernormal has really helped me with my weightloss journey. They’re always quick to reply and to give support :)

Antwoord van Supernormal™
Bra bemötande och guidning. Allt har gått snabbt och smidigt hela tiden.
Gått ner 8kg på ca 2 mån

Antwoord van Supernormal™
På 13 dagar har jag gått ner 4.85kg.
Det har inte varit svårt alls.
Du håller dej mättare längre efter att du har ätit, därav går jag inte o småäter.
Känner mej pigg o mår som en prinsessa.
Detta skulle Alla överviktiga börja med.
Mindre än 1000:-/mån för att ditt inre ska må bättre samt att du blir snyggare på utsidan❤️❤️❤️
Inga biverkningar för mej.

Antwoord van Supernormal™
Easy to get in contact and im able to use as much or little support i like.

Antwoord van Supernormal™
Super bra och kunnig personal som stöttar en hela vägen 👍

Antwoord van Supernormal™
Made loosing weight easy and gave quick responses to questions I had. I felt I had a team behind me all the time during this important period in my life. Would recommend Supernormal to anyone. Best ever.

Antwoord van Supernormal™
Än så länge fungerar allt som utlovat i reklamen och de personliga kontakterna.
Rekommenderas om ni vill gå ner i vikt på ett kontrollerat sätt.

Antwoord van Supernormal™
Effektiv hjälp och läkemedel som verkligen hjälper