Op 29/04/2024 een rek besteld. Vandaag 08/05 contact proberen opnemen via de chat, bestelnummer ingegeven, enkel de volgende info gekregen: 'wachten op fulfilment'. Verder niets van reactie via de c... Toon meer

Wij hebben net als veel mensen heel slechte ervaring. Lang (4maand) moeten wachten, geen duidelijke communicatie. Maar plots is deze week onze bestelling van 8 stoelen geleverd geweest. Perfecte staat... Toon meer

Tuinkast besteld, maar moest weer retour. Het ophalen vanuit svenlars duurde even maar uiteindelijk toch opgehaald en na 3 weken het geld terug gekregen, daar waren we blij mee want als je alle rev... Toon meer

Beste, Wij hebben hier 2 jaar geleden en 1 jaar geleden stoelen besteld voor onze vestigingen. Dit ging echt super. Vriendelijk contact altijd met Hosang, de eigenaar toen. Nu weer besteld voor onz... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Svenlars is op 20 juni 2022 overgenomen door de nieuwe eigenaren. We zijn vastbesloten om de reputatie van de winkel opnieuw op te bouwen door middel van goed geprijsde artikelen, snelle levering en uitstekende after sales service. Alle productvragen en vragen met betrekking tot bestellingen die na 20 juni 2022 zijn gedaan, worden direct beantwoord door een team in Nederland, dat bereikbaar is op support@svenlars.nl

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Anderhalve maand geleden een tuinset…

Anderhalve maand geleden een tuinset besteld die binnen 4 werkdagen geleverd zou worden. Tussendoor reviews gelezen , waardoor ik besefte dat ik dus niet de enige ben die lang wacht zonder iets te horen en eigenlijk een beetje het gevoel kreeg van oplichting. Daar had ik dus helemaal geen zin in vooral omdat het om best wat geld gaat. Dus uit voorzorg toch maar de bestelling geannuleerd en tot op heden uiteraard ook nog geen geld terug. Echt vreselijk zo kan je echt niet met mensen/klanten omgaan. En dat klarna met een bedrijf zoals dit samen blijft werken kan ook echt niet. Gewoonlijk maak ik geen probleem wanneer ik wat langer moet wachten op dit soort dingen, maar door de manier hoe je door het bedrijf op de ‘hoogte’ wordt gehouden en overal zelf achteraan moet lopen. Om vervolgens automatische berichten terug te krijgen waar je niks wijzer van wordt en alleen nog maar onrustiger van wordt. Ja dan raakt je geduld wel op. En Svenlars, misschien een idee om eerst jullie zaken op orde te krijgen, inplaats van reageren op slechte reviews. Zo te zien wachten er nog een heleboel mensen op hun bestelling en op hun geld!

21 juni 2022

Hi Melissa,

Uw order en factuur zijn geannuleerd bij Klarna.

Svenlars heeft nieuwe eigenaren. We vinden het erg vervelend om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We werken nauw samen met de vorige eigenaren om ervoor te zorgen dat alle klanten hun goederen of een terugbetaling ontvangen. Voor alle toekomstige klanten beloven we een snelle levering, uitstekende ondersteuning en een garantie van 30 dagen GRATIS retourperiode.

Dank voor uw geduld. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat uiteraard graag.

Oplichters!!

Oplichters!!!

Veel meer woorden hoeven we er niet vuil aan te maken. Besteling geplaats, nooit gekregen en naar je geld kun je fluiten. Walgelijk hoor, dat ze een baan gaan zoeken! BESTEL HIER NIET. Ook in de reactie vragen om een ordernummer terwijl ik jullie deze al 40x per mail heb doorgegeven. Heel ongeloofwaardig.

19 juni 2022

Hi Tessa,

Dank voor je bericht.

Helaas heb je niet op ons verzoek gereageerd om je ordernummer met ons te delen. Zou je dit alsnog willen doen? Dan kunnen wij je verder helpen.

Alvast bedankt.

Een holle boomstam voor meer dan 100 euro

Tjonge zeg, het klinkt lekker Scandinavisch en betrouwbaar... Sven Lars.

Ik bestelde op 29 april een boomstammetje / bijzettafel voor in de tuin. Voor 101 euro en 15 centen.

Het ding kwam 15 juni EINDELIJK aan. Wat denk je? Het is niet eens een echte boomstam. Het is hol van binnen, van hout zo rond in elkaar gezet en de boomschors is er in stukken aan de zijkant tegenaan geniet!

Nu ziet het er echt wel leuk uit en dat ie hol is, is best handig ivm verplaatsen. MAAR, dit ding is absoluut GEEN HONDERD EURO WAARD.

Én het had vermeld moeten staan bij de specificaties

17 juni 2022

Bestel hier niets mensen!

Bestel hier niets mensen!

Alle slechte reviews hieronder kloppen volledig en zijn ook mijn ervaring. Er wordt een snelle levering beloofd op de website (1-6 werkdagen), maar vervolgens wacht ik al ruim 2 maanden en word ik van het kastje naar de muur gestuurd, terwijl ik keurig netjes de 900 euro voor de buffetkast heb betaald.
De klantenservice wimpelt af met automatisch gegenereerde mails en komen beloftes niet na. Op 28 mei werd bijvoorbeeld beloofd dat de kast binnen 10 werkdagen zou worden bezorgd. Die termijn is allang verstreken en ik heb niets ontvangen en de klantenservice geeft niet thuis. Ik ga via de CreditCard maatschappij proberen mijn geld terug te krijgen, want ook op mijn verzoeken het geld te restitueren word niet meer gereageerd. Hóe kan dit bedrijf nog bestaan?

MALAFIDE OPLICHTERS!

16 juni 2022

Hi Alison,

Uw order is geannuleerd en terugbetaald.

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!!

Lounge besteld. Niet aangekomen. Geen communicatie mogelijk met de firma. Nauwelijks correcte gegevens terug te vinden. Wanneer er eindelijk communicatie komt dan is het een standaardmail met 10 loze beloftes.

Hoe kan dit bedrijf blijven de mensen oplichten?

Klacht ingediend bij verschillende instanties.

Net een reactie van hem dat het netjes geleverd is. Na 7 klachten via instanties en dagelijks mailen, alsof dit normaal is? Help nu de rest ook maar meneer SvenLars.

Hi William,

Ik zie dat jouw order netjes is geleverd.
Jouw trackings zijn:

GLS:
61218857257,61218857212,61218857399,61218857640

Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dit graag.

Meest slechte webshop ooit. Oplichterij.

Ik schrijf zelden negatieve reviews, maar dit is het meest treurige dat ik ooit heb meegemaakt.

- Trustpilot-score boven hun website klopt niet en geeft aan dat ze ruim 4 sterren hebben.

- Op 20 april een bank besteld. Deze zou binnen 1-3 dagen geleverd worden.
- Op 27 april heb ik gevraagd waar de bestelling bleef.
- Ik kreeg vervolgens een mail dat mijn mail ontvangen was.
- Op 29 april kreeg ik een mail dat ze gingen uitzoeken wat de status was van de bestelling.
- Daarop heb ik gereageerd dat ik per direct de bestelling annuleer.
- Daarop kreeg ik geen reactie. Daarom heb ik begin mei opnieuw contact gezocht en opnieuw de bestelling geannuleerd en gevraagd om een bevestiging.
- Ik kreeg een reactie dat ze navraag doen bij de leverancier.
- Daarop heb ik wederom aangegeven te willen annuleren en een bevestiging wil.
- Daarop kreeg ik reactie dat de annulering is doorgezet naar de juiste afdeling (bij een bedrijf met 2 man en een paardenkop?)
- Op 16 mei krijg ik een algemene mail over de levering van mijn order. En dat een eventuele aangevraagde annulering verwerkt wordt.
- Op 17 mei krijg ik bericht dat de annulering en terugbetaling zijn uitgevoerd en de klarna-betaling komt te vervallen.
- Omdat ik de betaling met Klarna eens wilde proberen dacht ik dat dat met deze problemen juist wel handig uit zou komen en dat het wat mij betreft klaar zou zijn.
- Ik kreeg echter op 24 mei bericht van Klarna dat ik moest betalen voor 23 juni. De besteldatum van 20 april (die binnen 3 dagen geleverd zou worden) stond ook vermeld. Svenlars heeft de bestelling dus niet geannuleerd, maar vrolijk doorgezet.
- Daarop heb ik contact gezocht met Klarna. Daar verloopt de communicatie wel goed, maar ze komen niet met een vlotte oplossing. Ze zijn het daar nu aan het "onderzoeken".
- Ik heb ook weer contact gezocht met Svenlars dat ik ondanks meervoudige annulering (en bevestiging daarop) alsnog een Klarna-factuur krijg.
- Op 29 mei krijg ik reactie dat de bestelling binnen 10 werkdagen geleverd zal worden (ondanks annulering). Ook werd er aangegeven dat je weer kan annuleren.
- Ik heb daarop aangegeven dat ik per omgaande eis dat de annulering door Svenlars bij Klarna wordt doorgegeven.
- Daarop krijg ik op 1 juni weer reactie dat ze het jammer vinden dat ik wil annuleren, het naar de financiële afdeling gaat en ze er binnen 3 dagen op terug komen.
- En zo draait het in cirkeltjes. Dat heb ik uiteraard ook bij Klarna gemeld.

Al met al is het dus pure oplichterij.

Hi Laurens,

Uw order en factuur is geannuleerd in Klarna.

Bestel hier niets!!!!

Bestel hier niets!!!!
Het zijn gewoon een stel ordinaire bedriegers!!
Geen levering van de bestelling, niet te contacteren en steeds standaard mails, antwoorden zelfs niet op de gestelde vragen!!
Pure schande!!!!

Hi Lili,

Ik zie dat jouw order netjes is geleverd. Uw tracking zijn:

GLS
61218850809,61218850811,61218850810,61218852559

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

Waarschuwing

Waarschuwing! Pas na aangifte bij de politie en melding bij de ACM heb ik mijn geld teruggekregen van een tafel die niet kwam. Deze eenmanszaak verdient geld aan mensen die het erbij laten zitten en geen aangifte doen. Om nog meer gedupeerden te voorkomen moet deze webwinkel van internet worden gehaald. Deze winkel verdient geen enkele ster.

14 juni 2022

Beste Lidwien,

Uw order is geannuleerd en terugbetaald.

Nooit geleverd

Nooit geleverd, geen contact mee te krijgen, aangifte bij politie gedaan, na 2 maanden plotseling geld teruggekregen maar ik zou hier nooit meer iets bestellen.

13 juni 2022

Oplichters met grote letters

OPLICHTERS. 12 februari heb ik 4 eetkamerstoelen besteld .. tot op heden nog niets ontvangen.

Klantenservice, alias Aimée geeft meerdere keren aan dat de bestelling morgen wordt geleverd met een track&trace code. Morgen is een vrij breed begrip want we zijn inmiddels een paar weken verder zonder enige communicatie vanuit hen.

Juridische stappen worden ondernomen en ik zal iedereen aanraden hier absoluut NIET te bestellen.

10 juni 2022

Een tuinset besteld met de bedoeling…

Een tuinset besteld met de bedoeling dat hij er dit weekend zou zijn maar nog niets ontvangen. Jammer genoeg ook geen reactie op mijn mails en telefonisch niet bereikbaar. Ik lees nu net ook de minder positieve reviews…

3 juni 2022

Na een bestelling geplaatst te hebben…

Na een bestelling geplaatst te hebben krijg je ik gelijk een mail dat de order langer kan duren dan gecommuniceerd wordt. Na een week niets gehoord te hebben een mail gestuurd met de vraag; Wanneer kan ik mijn order ontvangen? Pas na 3-4 dagen een antwoord dat ze gekeken hebben maar nog geen antwoord hebben! Vervolgens heb ik aangegeven dat ik ik mijn order wil annuleren en graag het betaalde bedrag terug gestort zie op mijn rekening. Geen antwoord. Ik heb mijn mail meerdere mallen doorgestuurd naar hun zogenaamde support mail en na 4-5 dagen een antwoord. 'We vinden het jammer dat u uw order wilt annuleren. We sturen uw annulering door naar onze financiële afdeling en we komen binnen 3 dagen hierop terug.' Hoe moeilijk is het vraag ik mij af? Order kan niet geleverd worden, klant annuleert order, betaalde bedrag word z.s.m terug gestort naar klant! Get your Sh*t in Order SvenLars!!!

3 juni 2022

Bestelling na 1,5 maand nog niet ontvangen

Bestelling mid april geplaatst, gelukkig met Klarna. Ze zouden binnen een week leveren, maar tot op heden nog niets ontvangen. Meerdere keren gemaild en dat ik m'n bestelling wilde annuleren, nul reactie. Maar ik krijg wel steeds rare updates dat ze vertraging hebben en dat de bestelling in behandeling is. Ik wil de bestelling niet meer! Ze hebben al 10x de mogelijkheid gehad om het te annuleren, maar geven niet thuis. Nu is ook de Klarna betaling ineens geactiveerd en moet ik betalen voor iets dat nooit is geleverd. Mocht er een pakket komen, dan gaat het linea recta retour. Echt een malafide webshop, wees gewaarschuwd en bestel hier niet!

27 mei 2022

Schaamteloze oplichters

Eigenlijk nul sterren. Levering blijft uit, communicatie is afwezig. Uiteindelijk zelf de bestelling maar geannuleerd. ‘Klantenservice’ doet niets anders dan je aan het lijntje houden. Je kunt net zo goed tegen een muur praten, want je krijgt steeds hetzelfde bullshitantwoord. Nooit inhoudelijke reactie. Ze maken het uiteindelijk nóg bonter met een mailtje van zogenaamd de ‘managing director’ die zegt dat ze alles in orde gaan maken. Waarna natuurlijk weer niets gebeurt. Mag ik een teiltje?
Aankoopbedrag is ondanks meerdere termijnstellingen niet teruggestort. Gewoon ordinaire oplichters. Schaamteloos. Inmiddels ook aangifte gedaan. Ik raad iedereen die benadeld is aan dat voorbeeld te volgen.

Update: ondanks dat ze mijn annuleringsbericht al meermaals hebben ontvangen blijven ze alleenmaar bullshitreacties sturen. Nu wagen ze het met een bericht dat mijn bestelling binnen 10 werkdagen zal worden geleverd. Echt alles om mensen maar aan het lijntje te houden. Daarvoor zijn ze bij mij aan het verkeerde adres. Gadverdamme!

Update2: inmiddels het aankoopbedrag teruggekregen van de creditcardmaatschappij. Svenlars is ondertussen drukker bezig met negatieve recensies hier proberen weg te krijgen. Wat een eikels.

20 mei 2022

Ik heb een uiterst negatieve ervaring…

Ik heb een uiterst negatieve ervaring met Svenlars. Ik heb in februari eetkamerstoelen besteld en betaald (ordernummer: #26279 ). Wanneer men tracht het order te annuleren krijg je of geen antwoord of een antwoord dat eigenlijk niets zegt. Uit eindelijk lukt het te annuleren en zou ik binnen 3 dagen het geld terug ontvangen. Ondertussen twee weken verder en nog niets ontvangen. Ik ontvang ook geen reactie meer op mijn mail. Telefonisch niet bereikbaar. Kortom een drama. Duidelijk dat dit om oplichting gaat en je dus best hier net besteld en als je het toch al gedaan hebt de juiste instanties + politie inlicht.

19 mei 2022

Erg slechte service - OPGELICHT?

Erg slechte service. Wij wachten nu al erg lang op onze stoelen en hebben geen vertrouwen meer. Wij hebben gevraagd om ons geld terug te krijgen, maar krijgen geen antwoord behalve een standaard mail. Zijn wij opgelicht? Graag antwoord!!!

Order nummer: 26864

18 mei 2022

Koop ontbonden, geld terug

In januari stoelen besteld die op andere sites lange levertijden hadden maar bij SL binnen een week in huis zouden zijn. Bleek niet het geval te zijn natuurlijk, waarschijnlijk door de crises in de wereld logischerwijs leverproblemen, maar zet dat dan eerlijk op je site. Zoals anderen al schrijven communiceren ze lastig maar ik kreeg steeds wel, laat weliswaar, een (standaard) reactie. Uiteindelijk gemaild dat ik de koop wil ontbinden met het verzoek het bedrag terug te storten. Hierna had ik mijn geld gelukkig wel snel terug, dat moet ik ze meegeven.

15 mei 2022

Helaas moet ik de vorige review…

Helaas moet ik de vorige review onderschrijven, bestelling heb ik wel betaald maar nooit ontvangen en krijg okk geen contact met deze firma.
Gevalletje niet goed, geld weg en idd juridische stappen worden gezet.. ook door mij..

13 mei 2022

Order 27048 - geen geld terug!!

18 juli 2022
Tot op heden geen reactie gehad op meerdere e-mails met het verzoek ons geld terug te storten. Wederom loze beloftes die gedaan worden door Svenlars. We zijn het zat en willen gewoon ons geld terug. Het is een waardeloos bedrijf en blijkbaar zit er dus niets anders op dat verdere (juridische) stappen te ondernemen. Dit is gewoon oplichting en daar mogen ze niet ongestraft mee verder gaan. Graag zsm ons geld retour!!!

13 juni 2022
We ontvingen ondanks meerdere verzoeken tot annulering van de order (welke verzoeken ook zijn ontvangen en in behandeling zijn genomen) een mail dat onze bestelling onderweg is. Vanzelfsprekend willen wij de order niet ontvangen nu we meerdere keren hebben verzocht tot annulering. Contact gehad met de klantenservice via de chat en aangegeven dat ik de levering ga weigeren aan de deur. Aimée gaf aan de levering inderdaad te weigeren en dan zouden we zsm ons geld terugkrijgen. 14 juni 2022 stond DPD voor de deur en hebben we de levering geweigerd. Dit uiteraard doorgegeven aan Svenlars, maar zoals verwacht geen reactie meer.

Op 17 april 2022 hebben wij een loungeset besteld en betaald (order 27048). Deze zou binnen 1 tot 3 dagen geleverd worden, want hij zou op voorraad zijn. Tot op heden is er nog geen loungeset geleverd. Vanuit Svenlars wordt er niet gecommuniceerd over een eventuele vertraging van de levering. Sterker nog, er is überhaupt geen communicatie mogelijk met dit bedrijf. Je krijgt of een standaard bericht en vervolgens geen reactie meer of je wordt aan het lijntje gehouden omdat ze zogenaamd een onderzoek aan het doen zijn. Op 27 april 2022 hebben wij verzocht de order te annuleren welk verzoek is ingediend op 29 april 2022, aldus Aimée van de ‘klantenservice’. Het verzoek zou in 3 werkdagen verwerkt worden, maar sindsdien hebben we niks meer vernomen. Het moge duidelijk zijn dat het hier gaat om oplichting. Indien het geld niet snel teruggestort wordt, zullen wij verdere (juridische) stappen ondernemen.

12 mei 2022