Otroligt nöjd att det finns detta koncept att kolla upp "hur man mår på insidan". Allting fungerade utmärkt allt från blodprovstagning till snabba svar och skriftligt läkarutlåtande. Dessutom ingi... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Enkelt att beställa, sen boka tid på mitt eget sjukhus som är anslutet och snabbt provsvar o dessutom en kort läkarkommentar! Humant pris när nu offentliga vården inte tar denna typ av prover som vä... Toon meer
Bemötande å service utmärkt. Svaret från hälsokontrollen är lättläst med utmärkt grafik och kurvor på de olika resultaten. Varje provsvar föklaras på enkel svenska även möjliga orsaker förklaras.Läkar... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Svensk Provtagning grundades 2017 av en grupp entreprenörer med syftet att öka medvetenheten om ansvaret kring den egna hälsan. Det viktiga var att göra det tillgängligt för alla oberoende av vart man bor eller vilka ekonomiska förutsättningar man har. Alla ska kunna genomföra en årlig hälsokontroll och därmed kunna förändra sin hälsa över tid. Hälsokontrollen är grunden för att fatta avgörande livsstilsval för ett friskare liv. Svensk Provtagning är idag en av Sveriges ledande digitala hälsoaktörer. Vi erbjuder allt från stora, mer omfattande paket till lite mindre hälsopaket. Är du osäker på vilket paket du ska välja? Hör av dig så hjälper vi dig. Du bokar och betalar enkelt på vår hemsida sedan väljer du någon av våra 120 partners runt om i landet och bokar in din provtagning. Inom 72h har du ditt svar med individuell återkoppling från vår läkare för just dina analys resultat. Svaren får du i en digital journal vilket ger dig tillgång till dem vart än du befinner dig.
Contactgegevens
Sveavägen 166, 113 46, Stockholm, Zweden
- 08-55 76 58 58
- kundtjanst@svenskprovtagning.se
- svenskprovtagning.se
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snabbt och smidigt bra återkoppling.
Otroligt nöjd!!!!…
Dessutom ingick i "Kvinna total" ett videomöte med en läkare.
Nu vet jag vad jag har för brist och kan åtgärda det och sen kolla upp prover längre fram.
Rekommenderar Svensk blodprovstagning.
Enkel och bra information.
Enkel och bra information.
Utförliga tester och resultat med läkarkommentarer
It was extremely smidigt to take the…
It was extremely smidigt to take the blood sample and the resultat came through very snabbt! The doctor’s explanation was also really helpful to know what needs to be focused on and what man kan strunta i.
Enkelt att beställa
Humant pris när nu offentliga vården inte tar denna typ av prover som väl lyder under rubriken friskvård äv om är väldigt viktiga prov att ha koll på för att må bra!
Valde mineraltestet denna gång🙋♀️
Svensk Provtagnings telefonnr fungerar inte
Analysservicen är bra, proverna kom ganska snabbt, där är jag nöjd. Det som sänker betyget är att kliniken jag valde i Malmö hade inte tidsbokning online och svarade inte i telefon. Då ringde jag Svensk Provtagning för att omdirigera remissen till en klinik som hade bokning online, men telefonnummer som Svensk provtagning har på sin hemsida fungerade inte, signalen gick inte fram och jag var säker att ringa under det angivna telefontiden. Efter 5 försök under olika tider gav jag upp. Nästa år ska testa en annan provtagningsleverantör
Enkelt och smidigt att välja…
Enkelt och smidigt att välja provtagningsställe och snabba svar på proverna
Enkelt att beställa
Enkelt att beställa, lätt att hitta provtagningsplats och snabbt svar.
Bra feedback från läkaren
Bra feedback från läkaren , tydlig och fick snabbt svar på proverna
Snabbhet och tydlighet.
Mycket bra hälsoprogram
Mycket bra hälsoprogram, smidig betalningsplan, snabb provsvar, väldig bra läkarkommentar och uppföljningar. Rekommenderar värmt!
Lätt att beställa produkten
Lätt att beställa produkten, lätt att beställa tid för provtagning, snabba resultat för provsvaren
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.