Verkoop hier niet uw cadeaukaarten ze betalen je namelijk niet uit en ze reageren ook nergens op. Ik ga hier een melding van maken bij de Politie en ik raad iedereen dat ook te doen hoe meer aangift... Toon meer
Naast dat dit bedrijf cadeaukaarten inkoopt kan je ook voor een gereduceerde prijs cadeaukaarten aanschaffen. Zeer betrouwbaar bedrijf, snelle communicatie via Whatsapp en voor een leuke prijs e... Toon meer
Besloten om twee webshop giftcards te verkopen, ik vond het er positief uitzien maar begin me intussen zorgen te maken. 10 dagen verder en nog geen geld ontvangen, en daarnaast ook geen reactie op mij... Toon meer
Bonnen besteld en direct een mailtje gekregen met de vermelding dat de bonnen in een afzonderlijke mail gingen volgen. Na een half uurtje (dit proces moeten ze blijkbaar nog automatiseren) mail met co... Toon meer
Cadeaukaart gevonden? Cadeaubon gekregen? Bij swap.coupon kunt u direct uw cadeaukaart of cadeaubonnen inwisselen. Uw cadeaukaart kunt u inwisselen voor euro’s, bitcoins of andere cadeaubonnen met hoge kortingen.
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heb een bol.com cadeaubon van 50 eur gekocht en betaald, maar nu ruim een uur later nog steeds niets ontvangen.
Bij eerdere bestellingen verliep dit een stuk sneller.
Na ontvangst zal ik mijn review aanpassen....

Antwoord van swap.coupons
Ze hebben mijn bol.com cadeaukaart gekoppeld aan hun eigen account maar ze hebben me niet uitbetaald. Contact met bol.com gehad en die zouden contact leggen met degene die hem heeft gekoppeld. Getracht contact te maken met coupon swap maar helaas geen reactie via de mail en het watsapp nummer die erbij staat. Kortom onbetrouwbare club zou er zelf geen zaken mee doen.
3 dagen wachten tot de cadeaubon word uitbetaald

Antwoord van swap.coupons
Aangezien jullie niet op telefoon reageren en of whatsapp hoop ik dat jullie dit lezen.
Had al een vermoeden dat dit een scam was. Maar dat geeft niet.
Ik heb inmiddels al gevonden wie jullie zijn.
Ik heb een bol.com kado kaart ingeleverd twv 150 euro en tot heden toe nog niks ontvangen. Ze geven nergens maar echt nergens reactie van het duurt toch nog wat langer.

Antwoord van swap.coupons
Doet wat het beloofd. Cadeaukaart van bol.com (150€) binnen 18 minuten ontvangen, en hij werkt inderdaad.
Snelle en correcte manier van werken. Snel ook reactie via de mail. TOP!
Ik heb m’n cadeaubon ingeleverd en ik had wat vraagjes via app konden ze niet reageren dit hadden ze wel aangegeven via de e-mail. Die ze overigens binnen enkele minuten hadden beantwoord, waarna ik mijn geld na 5 minuten op m’n rekening had staan. Kortom super fijn bedrijf als ik weer een bon heb kom ik hier zeker terug.
Bedrijf heeft mij duidelijk aangegeven dat ze ergens tekort geen whatsapp beantwoorden. Wellicht is de tip wel om deze dan offline te halen voor nu.
Verder netjes antwoorden waar nodig en uren tot maximaal dag later heb ik het geld binnen.
Dank je!
Duurt eeuwen en als je vragen hebt, ze reageren nergens op

Antwoord van swap.coupons
Ik wilde graag een bon wisselen tot ik naar dit platform kwam. Inmiddels heb ik van verschillende klanten hun rekeningnummers en andere persoonlijke informatie kunnen bemachtigen omdat er hier zo slordig mee wordt omgegaan vanuit swap.coupons. Ik kan me niet voorstellen dat je als organisatie zo te koop loopt met de persoonlijke informatie van een ander. Dat kan zeker anders.

Antwoord van swap.coupons
Zonder enige reden is mijn verzoek om een bol.com cadeaukaart in te wisselen afgewezen. Heb een appje gestuurd paar dagen geleden en hierop geen enkele reactie.
Aantal keer eerder zaken gedaan met wissel.nl en dit was geweldig. Ik blijf daarom ook gewoon bij hun in het vervolg.
Kijk de reactie..... Op mijn app ook geen reactie. En als er interne problemen zijn communiceer je dat naar je klanten. Vreemd dat ik via deze site wel reactie krijg als er kritiek komt.
Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Wat een waardeloze manier van zaken doen zeg bah.
Het is ook niet erg om ergens afgewezen te worden. Dat kan gebeuren uiteraard. Geef dan iig een reden waarvoor, lijkt me meer dan redelijk. En als je een service aanbied zoals een WhatsApp wees dan zo vriendelijk mensen iig te woord te staan.
Mijn ervaring op de andere wissel site is geweldig. Kunnen jullie nog enorm veel van leren.
Mijn review blijft zeker staan want dit is geen manier van zaken doen is mijn mening.

Antwoord van swap.coupons
Ik lees hier heel veel negatieve reacties waar ik het totaal niet mee eens ben. Ik heb gisterenavond een bon uitbetaald en binnen 60 min had ik het geld al op mijn rekening. De service is heel snel mits je bon gewoon goed is. Daarnaast is het contact via de e-mail zeer snel en beleefd. Dit is zeker een aanrader om volgende keer weer mijn bonnen in te leveren.
Na een wat stroef begin, uiteindelijk een uitstekende samenwerking aangegaan met SwapCoupons. Na het inleveren van mijn cadeaubon kreeg ik beetje argwaan en vertrouwde ik het niet meer.
Echter was niets minder waar. Binnen een paar uur was het geld op mijn rekening gestort. Goede service en fijn om zaken te doen. Het is jullie gegund!
Prima service. Het was even geduld hebben, maar gewoon netjes uitbetaald.

Antwoord van swap.coupons
er is wel wat moeite geweest, heb nu de bon nog een keer moeten sturen, in de hoop dat ik nu wel een mailtje krijg.

Antwoord van swap.coupons
2 bonnen ingeleverd en geen reactie of mail gehad van deze partij en ze zijn ook niet te bereiken.
Is goed dankjewel.
Het duurt nu wel erg lang.

Antwoord van swap.coupons
Ik heb een aantal codes hier ingewisseld zonder probleem eerst. Nu had ik de laatste keer ook 2 codes ingewisseld en duurde het al wat langer dan normaal “namelijk 5 dagen” nu heb ik vorige week voor het eerst 2 grote bedragen ingewisseld namelijk een 50 code en 100 code van bol om precies te zijn nu heb ik al 7-8 dagen niks meer gehoord krijg ze ook niet te pakken via whatsapp dus dit baart me wel zorgen geen email ook nooit ontvangen van geen een code die ik inleverden dat vind ik ook wel enorm vervelend dan krijg je geen hoogte of ze in goede orde zijn ontvangen.

Antwoord van swap.coupons
Prima partij voor het inleveren van je cadeaubon. Denken goed met je mee.