Verkoop hier niet uw cadeaukaarten ze betalen je namelijk niet uit en ze reageren ook nergens op. Ik ga hier een melding van maken bij de Politie en ik raad iedereen dat ook te doen hoe meer aangift... Toon meer
Naast dat dit bedrijf cadeaukaarten inkoopt kan je ook voor een gereduceerde prijs cadeaukaarten aanschaffen. Zeer betrouwbaar bedrijf, snelle communicatie via Whatsapp en voor een leuke prijs e... Toon meer
Besloten om twee webshop giftcards te verkopen, ik vond het er positief uitzien maar begin me intussen zorgen te maken. 10 dagen verder en nog geen geld ontvangen, en daarnaast ook geen reactie op mij... Toon meer
Bonnen besteld en direct een mailtje gekregen met de vermelding dat de bonnen in een afzonderlijke mail gingen volgen. Na een half uurtje (dit proces moeten ze blijkbaar nog automatiseren) mail met co... Toon meer
Cadeaukaart gevonden? Cadeaubon gekregen? Bij swap.coupon kunt u direct uw cadeaukaart of cadeaubonnen inwisselen. Uw cadeaukaart kunt u inwisselen voor euro’s, bitcoins of andere cadeaubonnen met hoge kortingen.
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Hebben grote hoeveelheden cadeaubonnen op voorraad (of dit kan snel geregeld worden)
Ze hebben, in tegenstelling van vele anderen, in ieder geval daadwerkelijk in huis wat er aangeboden wordt. En de korting is goed en welkom uiteraard! Enige minnetje is dat het wat langer duurt voordat je het bestelde item binnen hebt. Daarvoor bieden ze excuses aan en wordt aan gewerkt. Ik vergeet ze niet en probeer het later weer een keer.
Cadeaukaart van bol.com gekocht, weer snel ontvangen. Echt een aanrader om direct te besparen op je bestelling!
Perfect. Eerst wel een beetje terughoudend omdat ik voor 650 euro kadobonnen moest hebben. Toch de gok gewaagd en echt binnen een half uur had ik alle kadobonnen op de mail. Toch op deze manier 40 euro korting.
Snelle levering van het product (15 min). Betaald met Paypal.
Meerdere kaarten tegelijk gekocht voor extra korting. Bespaarde ruim 30 extra op aankopen.
Super snel geregeld! eerst even gekeken of het betrouwbaar was omdat ik de site niet kende.
bol.com bon besteld voor 95 euro en kreeg een bon van 100 euro.
Super binnen 15 minuten geregeld en bon binnen.
Betrouwbaar nieuw bedrijf. Even een storing met in het winkelmandje plaatsen, maar je kon gewoon bestellen. Werd vrij snel via whassap geantwoord en bevestiging en nette reactie met uitleg wat gebeurde.
Binnen een paar minuten stond de cadeau bon op de mail met de code en kon ik hem gebruiken
Top winkel! Order was binnen enkele minuten binnen en daarmee bespaard!
Geen directe handeling voor het verkrijgen van cadeaukaart, maar wel snel en veilig! Via Tikkie betaald, binnen 5 minuten daadwerkelijke cadeaukaart binnen.
In het begin was ik ietwat nerveus om een groot bedrag te betalen aan zo'n website, maar die zorgen bleken achteraf niet nodig. Ik heb een grote hoeveelheid kaarten gekocht en kreeg een persoonlijk mailtje met alle codes. Zat eerst een foutje in, maar kreeg direct een correctie! Heb ruim 225 euro korting weten te fixen haha
Snel geregeld, code per mail, zonder problemen kunnen gebruiken om te betalen.
Een leuke korting van 5% ontvangen op een Amazon cadaubon. Besteld en betaald via Paypal en binnen een paar minuten de cadeauboncode ontvangen. Gelijk toegevoegd aan mijn Amazon account. Kortom perfect!
Dit was mijn eerste ervaring met Swap.coupons en alles verliep heel vlotjes en netjes. Ga hier vaker gebruik van maken.