Engels Plein 16, 3000 Leuven, BE
Ik heb bij switch in december een nieuw ipadje gekocht. Bij de aankoop werden er mij op een zeer manipulatieve manier en o zo vlug en niet transparant 3 verzekeringen aangesmeerd voor een waarde va... Toon meer
Totaal niet behulpzame medewerker die er duidelijk ook geen snars van kende. Willen jullie op deze manier bekend staan bij de consument?
Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper. Kennis van de goederen, met een zeer duidelijke uitleg hierover.
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Engels Plein 16, 3000, Leuven, België
Totaal niet behulpzame medewerker die er duidelijk ook geen snars van kende.
Willen jullie op deze manier bekend staan bij de consument?
We kochten een applewatch in Leuven in november 2021. De verkoper was ok, maar besteedde veel te veel tijd aan het ons proberen aansmeren van verzekeringen en abonementen. We kregen ook een cashback van 100 €.die zou betaald worden na 5 weken. Tot op heden 23 april 2022 nog steeds niets gezien. Al heel veel getelefoneerd hierover, maar steeds van het kastje naar de muur gestuurd. Correct zaken doen is anders bij mij.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Al sinds einde december heb ik aankoop Iphone en Ipad gedaan. We zijn drie maanden verder. Vorige week - nadat ze foutief hadden gemeld dat alles aangekomen was - dan toch maar besloten om een Iphone een smak duurder te kopen. Men wist niets meer van mijn bestelling, wist niet meer dat ik al betaald had. Toen ik vroeg om me te helpen bij het overbrengen van de gegevens kwam iemand van de managers mij dreigen dat dat uren zou duren ‘heb je uren tijd?. Ik werd boos, heb gevraagd of we in een kindertuin zaten, iedereen rondom mij werd geholpen behalve ik? Het heeft uiteindelijk 5’ geduurd. De winkelbedienden waren hierbij altijd zeer vriendelijk, maar er is chaos qua aankopen. En nu weet ik nog niet wanneer mijn nieuwe Ipad ooit eventueel zal aankomen? En ik heb al drie maanden vooruit betaald…

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Extra kost van 50€ voor iPhone wanneer je koopt in de winkel.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
NB: na inzet van een advocaat is de cashback uiteindelijk terugbetaald.
Opgelicht met cashbackactie van Switch/Cyrana
In december 2 iPhone’s 13 gekocht bij Switch Leuven. Ondanks 6 winkelbezoeken, meerdere mails en telefoontjes nog altijd geen cashback ontvangen (2x 250€). De maandelijkse betalingen worden wel afgeschreven, ondanks dat ik dit in januari heb afgemeld via het telefoonnummer van Cyrana.
Met de cashbackactie worden klanten doelbewust opgelicht terwijl Switch en Cyrana naar elkaar blijven wijzen. Ik schakel vandaag een advocaat in, want dit moet stoppen.
P.s.: ik heb zojuist het advies gekregen om dergelijke klachten in te dienen bij FOD Economie (google: "klacht FOD economie"). Als iedereen met een klacht dit doet, kunnen we andere consumenten mogelijk beschermen.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Jullie overtuigen mensen om een verzekering te nemen die ze niet willen. Ik heb meerdere keren gezegd dat ik de verzekering niet wou maar ik moest de verzekering erbij nemen en dan kon ik nadien telefonisch
deze annuleren. Dat heb ik gedaan maar niets wordt geannuleerd en je zit vast aan een degoutant duren verzekering

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Zeer tevreden over de bediening ter plaatse, maar absoluut 200 % ontevreden over de telefonische bereikbaarheid of bereikbaarheid per mail aan de winkel zelf.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Totale rip off hier van jonge mensen voor honderden euros door aansmeren van ongewenste Cyrana contracten. Een schande en grote smet op het Apple merk. Ga hier niet naartoe en koop een ander merk!!

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Kennis van de goederen, met een zeer duidelijke uitleg hierover.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Ik heb bij switch in december een nieuw ipadje gekocht.
Bij de aankoop werden er mij op een zeer manipulatieve manier en o zo vlug en niet transparant 3 verzekeringen aangesmeerd voor een waarde van 250€ de maand…. ik wilde zoiets absoluut niet ,maar jullie hebben mij die dingen onduidelijk aangesmeerd..’lk ben 84 ,koopbij jullie een goedkoop ipadje en toch gebruiken jullie praktijken die verwerpelijk zijn…..
Nooit koop ik bij switch nog en zal ook niet nalaten mijn ervaringen aan anderen mee te delen……Testaankoop werd door mij ook op de hoogte gebracht…ik weet ook dat jullie zich zogezegd wettelijk indekken….maar het vertrouwen is voor altijd weg.
Ik beoordeel hier de locatie van switch van Leuven

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Geen correcte infomatie over de aangeboden service contracten.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
50 euro aanrekenen aan de klant om een macbook in de winkel te kopen ipv online is ronduit belachelijk en spuwen in het gezicht van de klant. En als je vraagt waarom krijgen ze het nog niet uitgelegd. Ik schaam mij in hun plaats. Die winkel gaat snel verdwijnen.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Misleidend vertellen dat je een cashback krijgt, maar je moet wel een contract ondertekenen. Dat is geen cashback he ? Eens duidelijk werd dat je niet ondertekent voor domiciliering wordt je snel buitengekeken. Meest onaangename winkelervaring in jaren.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Een bende oplichters en leugenaars
Blijf daar weg. Tenzij je, ondanks hun belofte dat het kan geannuleerd worden, een zeer duur verzekeringscontract wil hebben. Je denkt een cashback te krijgen maar je betaald je blauw aan een nutteloze verzekering. Je wordt om de tuin geleid en je valt zonder het te beseffen in hun verzekering scam.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Wij zijn al jaren klant bij Easy-M, altijd heel tevreden geweest, altijd korting ontvangen via KUL, gratis opleiding na aankoop van een toestel,... helaas is dat nu allemaal afgeschaft.
De overname door Switch is een ramp!! Gedaan met klantvriendelijkheid, personeel onbekwaam, agressieve verkoopstrucs voor Switch ledenkaart en voor een verzekering, zogezegd een maandje gratis... Wij trapten daar gelukkig niet in. Intussen hebben wij in de media vernomen dat die verkoopstechniek puur bedrog is!!
Wij zetten hier geen voet meer binnen!! Op deze manier zal Switch niet lang meer blijven bestaan!

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Leuven
Er verscheen steeds een zwarte vlek op het scherm van mijn Ipad bij het gebruiken van de Apple Pencil. Altijd op dezelfde plaats, ook wanneer ik ergens anders op het scherm schreef. Volgens Switch was het normaal en gewoon ‘een zwakte van het scherm’. Iedere Ipad zou volgens hun dit probleem hebben dus als ik hem zou opsturen om hem te laten nakijken zou ik zelf de kosten moeten dragen. Snel naar huis gestuurd met het gevoel dat ik overdreef en er niets van kende. Toch voor een 2e opinie bij Coolblue langsgeweest, die het direct erkende als probleem. Drukpunt op het scherm door een fabricagefout. Zaterdag IPad binnengebracht, dinsdag nieuwe in de plaats gekregen. Switch kan iets leren van deze service.

Ik wacht al meer dan 6 maanden op een terugbetaling,
Heb wel mail gehad dat ze gaan terugstorten maar nee dus, 1 goed punt die arrogante verkoper van switch op het Engels plein in Leuven is blijkbaar weg…..

Topbedienig, kortingen worden automatisch gegeven. Gegevens overgezet.! 👍

Beste,
Op de een of andere manier heb ik mij een verzekering en nog een firma gelukkig gemaakt met mijn handtekeningen.
Volgens de verkoper kon de aankoop van mijn iPad niet zonder deze
verrichtingen en kon ik deze telefonisch annuleren de week erna.
Ik heb hem ook gezegd dat ik niet geïnteresseerd was en zeker zou annuleren.
Waarom moest ik dan tekenen?
Maar…heb toch getekend. Slecht weekend gehad en dan geannuleerd,
Ik hoop dat dit is gelukt. Dit gaat mij niet meer overkomen!
Marleen Hoylaerts