Ik ben bij aankoop van mijn nieuwe telefoon belogen en bedrogen in deze winkel. Mijn handtekening voor de klantenkaart, werd gebruikt om een verzekeringscontract af te sluiten, en een domiciliering te... Toon meer
Locatie
Wijzig locatieOudevaartplaats 62, 2000 Antwerpen, BE
Zeer ontevreden. Online bestelling geplaatst tbv 1200 Euro. Na twee maanden wachten niets ontvangen wegens voorraadstock leeg. Geen inschattingen gekregen over wanneer wel beschikbaar. Dan maar de bes... Toon meer
na aankoop nieuwe apple ipad toestel had ik toch wel meer assistentie verwacht.heb nadien veel zelf moeten ontdekken, in plaats van kleine toelichting ter plekken te ontvangen.
Jullie team is zeer vriendelijk en altijd goed opgeleid met kennis van de verkopen items
- Mobiele telefoon winkel
- Mobiele telefoonaccessoire winkel
- Computer & laptop accessoires
- Computers en accessoires winkel
- Computerreparatie
- Mobiele telefoon reparatiewinkel
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Oudevaartplaats 62, 2000, Antwerpen, België
Goede service bij het overzetten van…
Goede service bij het overzetten van mijn gegevens.

Alles is perfect verlopen
Alles is perfect verlopen, ik kan geen negatieve reacties opgeven

superonvriendelijke bediening
superonvriendelijke bediening. Leek er dik tegen zijn zin te werken. Niet klantvriendelijk

Sebastiaan
Sebastiaan, heeft me zo correct geholpen. Ook behulpzaam geweest betreft uitleg. Fijn te ervaren dat iemand tijd voor je heeft en zich kan in leven in mensen die minder verstand hebben van computers.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Theater
Aankoop van toestel OK, koppeling met "abonnementen" niet OK.
Ik ben tevreden over mijn aankoop bij Switch Theater. Ik ben echter niet tevreden over het systeem van een cash back dat gekoppeld is aan abonnementen die je binnen de maand moet opzeggen. Ik voelde me heel ongemakkelijk bij het tekenen van contracten (blz lang), en kreeg hier een heel onbetrouwbaar gevoel bij. Ik heb dan ook 2 dagen later de beide abonnementen opgezegd en mijn cash back laten vallen. Ik vind dit geen accepteerbare praktijken. Wat is het business model achter deze praktijk ?
Ik kreeg onlangs een cash back bij de aankoop van een televisietoestel maar ik moest gewoon de code van het toestel intikken op een website, meer niet.
Het zou goed zijn om eens grondig na te denken over deze aanpak.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Theater
De Switch Club pas er voor op.
De verkoop en de bijkomende service was ok. We werden uitgenodigd om mee te doen aan een actie van de Switch club. Door de voorwaarden te accepteren zouden we € 250,- cashback krijgen. Helaas, tot op heden niets ontvangen alleen maar betaald, € 19,99. Ook dat was niet afgesproken, we hadden telefonisch gekozen voor de formule welcome en dat was gratis. Conclusie, iPhone 13 ok, maar aan de Switch club zou ik niet meer doen. Zie geen voordelen.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Theater
Online prijs is niet gelijk aan de…
Online prijs is niet gelijk aan de winkelprijs. Dit staat niet duidelijk op de website.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Theater
Jaren geleden bedrijfsmatig al…
Jaren geleden bedrijfsmatig al afgestapt van switch wegens slechte service & communicatie en tevens hoge prijzen. Winkel op oudevaartplaats nog eens binnengestapt om de nieuwe MacBook Pro te bekijken maar niet van plan hem daar te bestellen. Verkoper gaf me aan dat er een cashback was van 200€ momenteel en ze me gratis zouden helpen met het overzetten van alle documenten en contracten van mijn huidige laptop naar de nieuwe, laptop zou ook geleverd worden op 1-2 weken tijd.
9 weken later laptop in ontvangst genomen, overzetten ging blijkbaar toch maar niet zomaar en al zeker niet in de winkel op de oudevaartplaats, cashback nog niets van gezien. Google reviews zeggen eigenlijk voldoende. Bende incompetente personen, inclusief "manager" die enige vorm van fatsoenlijke communicatie vreemd zijn.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Theater
Onvriendelijk en niet voldoende kennis !
Ten eerste voorgelogen met datum levering. bestelling op 28 december en ontvangen op 24 december. zou 14 dagen duren ...
afspraak bij afhaling : alles overzetten met uitdrukkelijke vraag alles ! ook foto's en WhatsApp ... alles.
"Geen probleem , komt allemaal in orde "
men is vergeten een back up te doen van WhatsApp zodat alle whatsappen van de 3 laatste maanden verloren zijn gegaan ....
beroepshalve is dit voor mij héiééééél belangrijk.
hij vertelde me dat hij alles correct heeft gedaan ....
Op 27 december kon een college bevestigen dat hij wel degelijk zijn werk niet goed had gedaan maar dat die persoon dat niet wist ....
"Ik heb uitdrukkelijk gevraagd om alles over te zetten !"
Ik heb ook geen goed woord voor de verantwoordelijk van deze winkel (Vogelenmarkt).
onvriendelijk en er konden zelfs nog geen verontschuldigingen af.
kortom: onvriendelijke zaakvoerder en te weinig goed opgeleid personeel.
Groeten,
Luc

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Theater
Ik ben volledig blind en voel me…
Ik ben volledig blind en voel me telkens als ik iets vraag door de jeugdige verkopers afgescheept. Stel ik een vraag, dan krijg ik geen antwoord maar mijn begeleiding wel. Ik ben normaal begaafd en kan dus zelfstandig beslissen naar welke winkel ik ga of niet. Ik heb dus besloten bij switch niet meer aan te kopen.

Triest
Je komt bedrogen buiten,
Je betaald €30 meer (dan online) voor een zogenaamde service en men beloofd een cashback van €100 die na een telefoontje naar de klantendienst maar €40 blijkt te zijn (trek daar dan nog de €30 extra af en je komt nog op een €10) zowel gebeld naar de klantenservice als een mail gestuurd.
Na 10 dagen nog geen antwoord mogen ontvangen.

Ongewild contract getekend!
Door de cashback actie besloten om een Apple Watch te kopen. Het was erg druk in de winkel. We moesten 2x een handtekening zetten op een iPad. Geen uitleg gekregen, maar blijkbaar hebben we op dat moment een contract getekend voor 9,99 per maand. Teruggegaan naar de winkel, zou opgelost worden als we de Apple Watch op kwamen halen. Op de betreffende zaterdag kon dit niet opgelost worden, want was niet bereikbaar op zaterdag. Op de vraag of de cashback geregeld was, kreeg ik te horen dat je dit zelf moest aanvragen. Ook daar geen uitleg over gekregen. De verkoper zou maandag regelen dat het contract omgezet zou worden naar gratis. Ook dat is niet gebeurt. Voor mij de laatste keer dat ik iets bij Switch heb gekocht. En zo’n slechte klant waren we niet met 4x Apple Watch!
We hadden zelf ook moeten vragen waarvoor we onze handtekening moesten zetten… dus ook een les voor ons.

Topservice
Duidelijke, heldere en vlotte communicatie. Service zoals het hoort, bedankt!

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller - Theater
Diensten verkocht (Celside en Hubside)…
Diensten verkocht (Celside en Hubside) die helemaal niet gewenst waren. Heel dubieuze praktijken.

Top service!!!
Super behulpzaam en professionele crew! Hebben mij ongelooflijk goed geholpen bij overdracht data van oude naar nieuwe gsm. Vanaf nu kom ik enkel nog naar hier want hier staat service nog hoog in het vaandel!! Top zaak….

Niks goed dankzij Cyrana

Nieuwe iPhone gekocht
Nieuwe iPhone gekocht. Hebben mijn oude overgenomen aan een zeer goede prijs en alles overgezet naar mijn nieuwe iPhone. Ze hebben mij ook een verzekeringscontract aangeboden, maar die heb ik dan uiteindelijk niet genomen en heb die binnen de 30 dagen zonder probleem opgezegd.