Ik kreeg de nodige uitleg ivm de nieuwe iPhone, daarover ben ik tevreden. Wat me minder beviel was het bijna “verplicht” aannemen van 2 verzekeringen waar ik niet om gevraagd had. Ik heb ze dan ook... Toon meer
Vriendelijk onthaal, foutje met qwerty toetsenbord alhoewel azerty besteld werd, is na drie dagen opgelost door Insaf, met dank. Andreas + andere medewerker hebben mij nadien met enkele vragen va... Toon meer
Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.
Noorderlaan 79/4, 2030, Antwerpen, België
Twee iphones besteld op 3 januari. We moesten wel veel geduld hebben: drie en een halve maand. Bovendien beslisten we tot de aankoop van twee iPhones omdat daar een korting op was van 250€. Bij de uiteindelijke levering kon van die korting absoluut geen sprake zijn. We voelen ons dus wel bedrogen! Bovendien werden we zo goed als verplicht twee nieuwe opladers te kopen om de “ batterijen niet lui te maken”!

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Lang moeten wachten voor de levering van mijn iPad en de bijkomende bestelling van klavierhoes ontbrak.Men ging dit opsturen ,maar na 5 weken nog niets ontvangen.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Duidelijke afspraken en goede uitleg van het toestel

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Tevreden over de houding en hulp van het personeel.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Zeer ontevreden. Online bestelling geplaatst tbv 1200 Euro. Na twee maanden wachten niets ontvangen wegens voorraadstock leeg. Geen inschattingen gekregen over wanneer wel beschikbaar. Dan maar de bestelling geannuleerd en terugbetaling gevraagd. Weer 2 weken wachten en niets ontvangen. Finance dienst beweert geld reeds gestort te hebben en mijn bankinstelling bevestigt dat dit niet gebeurd is! Ik voel me in zak gezet … ik heb nog geen enkel euro terug gezien! En nog geen reactie hierop gekregen terwijl recentere reviews wel meteen feedback krijgen????

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Onvriendelijk personeel. Manager van de winkel vond zichzelf de koning en iedereen moest maar naar hem luisteren. Hij vloog nog uit tegen mij voor een vraag te stellen. Nooit meer!!

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Verkeerde Ipad geleverd. Eerst moet je volledig bedrag betalen, dan krijg je ipad en die is niet wat er besteld werd. Ondankt feit dat fout aan kant van Switch ligt, moet er een nieuwe besteld worden en betaald. Op de terugbetaling mag je min 3 weken wachten. Ongelooflijk dat zo business doen.
Slechte reclame voor een winkel die ik zeker niet zal aanraden

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Zeer tevreden zeer goede uitleg alle informatie overgezet van de oude aipat naar de nieuwe

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Vandaag in de Switch store in sint-Niklaas gepasseerd om te vragen of er voor mijn ipad met toetsenbord (dat op bluetooth werkt) eventueel een muis mogelijk zou zijn. Waarop de ene zei dat hij dit niet wist en aan zijn collega ging vragen, waarop de collega zei “Nee mevrouw, kan maar 1 bluetooth verbinding tegelijkertijd hebben.” Waarop ik vraag of er dan letterlijk geen ene mogelijkheid is “nee dan had je maar een toetsenbord moeten kopen met muis in”. Op een zeer arrogante manier. Waarop ik dan zei dat ik dan wel naar een andere winkel zou gaan waarop hij me veel succes wenste.
Daarna naar de Vandenborre gegaan met de zelfde vraag, en direct een muis op bluetooth meegekregen, zelf getest in de winkel of dit werkt, en geloof me dit werkt perfect. 😉 je zou denken dat een switch de ideale winkel is voor zo’n vraag, maar niet dus, nul kennis, num klantvriendelijkheid, en dan nog eens arrogant ook!

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Al sinds einde december heb ik aankoop Iphone en Ipad gedaan. We zijn drie maanden verder. Vorige week - nadat ze foutief hadden gemeld dat alles aangekomen was - dan toch maar besloten om een Iphone een smak duurder te kopen. Men wist niets meer van mijn bestelling, wist niet meer dat ik al betaald had. Toen ik vroeg om me te helpen bij het overbrengen van de gegevens kwam iemand van de managers mij dreigen dat dat uren zou duren ‘heb je uren tijd?. Ik werd boos, heb gevraagd of we in een kindertuin zaten, iedereen rondom mij werd geholpen behalve ik? Het heeft uiteindelijk 5’ geduurd. De winkelbedienden waren hierbij altijd zeer vriendelijk, maar er is chaos qua aankopen. En nu weet ik nog niet wanneer mijn nieuwe Ipad ooit eventueel zal aankomen? En ik heb al drie maanden vooruit betaald…

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
na aankoop nieuwe apple ipad toestel had ik toch wel meer assistentie verwacht.heb nadien veel zelf moeten ontdekken, in plaats van kleine toelichting ter plekken te ontvangen.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Heel vriendelijke verkopers in de winkel
Altijd bereid om u te helpen

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Ik heb veel waardering voor de verkoper in St.Martens-Latem, daar ligt het niet aan.
Maar het feit dat er aan een andere prijs verkocht wordt dan degene die geafficheerd staat op de site is onverdedigbaar.
Op mijn klacht hierover kreeg ik het volgende antwoord van Switch (Stéphanie met name):
"Het klopt dat er een prijsverschil is tussen de website en shops vanuit strategische marketing overwegingen.
Onze excuses voor de onduidelijke situatie. "
Ik heb jullie mijn standpunt hierover reeds laten weten:
"Ik ben bang dat de onduidelijke situatie waarvoor u excuses aanbiedt bewust wordt in stand gehouden, aangezien het bijzonder gemakkelijk is om op de site te waarschuwen voor het prijsverschil.
Men kan dus niet anders dan concluderen dan dat het gezwollen 'strategische marketing overwegingen' een term is die platte misleiding moet verbloemen.
Ben ik de eerste die deze gevolgtrekking maakt, ik zal zeker niet de laatste zijn."
Vriendelijk onthaal,
Andreas + andere medewerker hebben mij nadien met enkele vragen van oude mac naar nieuwe mac goed geholpen en hebben er tijd voor gemaakt eveneens met dank.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Zeer slecht service hebben geen woord altijd beloftes die niet waar zijn dat heb ik nog nooit meegemaakt slecht reclame nooit meer naar die winkel ze zetten mensen in de zak ik ben niet contente iedereen moet het weten mensen pas op ga niet naar de Switch ze plunderen iedereen.

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller
Aan de te lange wachttijd en product zelf heb ik niet veel te zeggen. Aangezien deze tijd een hele speciale tijd is… maar dat ik meer moet betalen voor dezelfde toestel die ik in een andere winkel kan kopen goedkoper om dan toch zelfde service te hebben vind ik toch wel niet aanvaardbaar. Dit werd mij gezegd als reden waarom ik meer betaal bij switch maar toch wel jammer.