Switch | Apple Premium Reseller Reviews

4.001
TrustScore 3 uit 5

2,9

Ik kreeg de nodige uitleg ivm de nieuwe iPhone, daarover ben ik tevreden. Wat me minder beviel was het bijna “verplicht” aannemen van 2 verzekeringen waar ik niet om gevraagd had. Ik heb ze dan ook... Toon meer

Vriendelijk onthaal, foutje met qwerty toetsenbord alhoewel azerty besteld werd, is na drie dagen opgelost door Insaf, met dank. Andreas + andere medewerker hebben mij nadien met enkele vragen va... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel
  2. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  3. Computer & laptop accessoires
  4. Computers en accessoires winkel
  5. Computerreparatie
  6. Mobiele telefoon reparatiewinkel

Switch is actief in de verkoop en herstelling van Apple-producten en biedt ondersteuning voor particuliere en professionele klanten om de Apple-ervaring om de Apple-ervaring compleet te maken.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

4K reviews

Alle reviews

(4.001)

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Twee iphones besteld op 3 januari

Twee iphones besteld op 3 januari. We moesten wel veel geduld hebben: drie en een halve maand. Bovendien beslisten we tot de aankoop van twee iPhones omdat daar een korting op was van 250€. Bij de uiteindelijke levering kon van die korting absoluut geen sprake zijn. We voelen ons dus wel bedrogen! Bovendien werden we zo goed als verplicht twee nieuwe opladers te kopen om de “ batterijen niet lui te maken”!

7 april 2022

Beste

Bedankt dat u de tijd nam uw ervaring te delen, ook al was die niet bevredigend.
We betreuren het ten zeerste dat u deze ervaring had in onze shop.

Om een oplossing te vinden kan u ons contacteren op contact@switch.be met alle nuttige informatie.

Wij wensen u alvast, namens SWITCH HOLDING NV, een prettige dag verder.

Lang moeten wachten voor de levering…

Lang moeten wachten voor de levering van mijn iPad en de bijkomende bestelling van klavierhoes ontbrak.Men ging dit opsturen ,maar na 5 weken nog niets ontvangen.

7 april 2022

Beste

Bedankt dat u de tijd nam uw ervaring te delen, ook al was die niet 100% bevredigend.

Gelieve in de titel de referentie GRTP007 te vermelden.

Ons team streeft er dan naar u persoonlijk binnen de 3 werkdagen te contacteren.

Zeer ontevreden

Zeer ontevreden. Online bestelling geplaatst tbv 1200 Euro. Na twee maanden wachten niets ontvangen wegens voorraadstock leeg. Geen inschattingen gekregen over wanneer wel beschikbaar. Dan maar de bestelling geannuleerd en terugbetaling gevraagd. Weer 2 weken wachten en niets ontvangen. Finance dienst beweert geld reeds gestort te hebben en mijn bankinstelling bevestigt dat dit niet gebeurd is! Ik voel me in zak gezet … ik heb nog geen enkel euro terug gezien! En nog geen reactie hierop gekregen terwijl recentere reviews wel meteen feedback krijgen????

6 april 2022

Antwoord van Switch | Apple Premium Reseller

Beste Sophie, we hebben je email ontvangen en deze doorgestuurd naar de boekhouding, men is dit voor jou aan het onderzoeken en zal zo snel mogelijk antwoorden. Onze excuses voor deze situatie.

Onvriendelijk personeel

Onvriendelijk personeel. Manager van de winkel vond zichzelf de koning en iedereen moest maar naar hem luisteren. Hij vloog nog uit tegen mij voor een vraag te stellen. Nooit meer!!

6 april 2022

Beste Luna​

We appreciëren het enorm dat u uw review met ons deelt, ook al was uw ervaring niet 100% bevredigend.

Uw feedback stelt ons in staat onze diensten steeds verder te optimaliseren, we nemen deze dan ook op een positieve manier mee.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

Verkeerde Ipad geleverd

Verkeerde Ipad geleverd. Eerst moet je volledig bedrag betalen, dan krijg je ipad en die is niet wat er besteld werd. Ondankt feit dat fout aan kant van Switch ligt, moet er een nieuwe besteld worden en betaald. Op de terugbetaling mag je min 3 weken wachten. Ongelooflijk dat zo business doen.
Slechte reclame voor een winkel die ik zeker niet zal aanraden

4 april 2022

Beste​

Van harte bedankt voor uw feedback, dit stelt ons in staat onze diensten steeds verder op punt te stellen.
We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.

We blijven beschikbaar voor al uw vragen en bemerkingen via contact@switch.be en hopen u alsnog snel in één van onze shops te mogen verwelkomen.

het SWITCH-team

Zeer tevreden zeer goede uitleg alle…

Zeer tevreden zeer goede uitleg alle informatie overgezet van de oude aipat naar de nieuwe

4 april 2022

Beste

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zien je graag snel terug in één van onze shops!
het SWITCH-team

Arrogante, onvriendelijke verkoper met nul productkennis

Vandaag in de Switch store in sint-Niklaas gepasseerd om te vragen of er voor mijn ipad met toetsenbord (dat op bluetooth werkt) eventueel een muis mogelijk zou zijn. Waarop de ene zei dat hij dit niet wist en aan zijn collega ging vragen, waarop de collega zei “Nee mevrouw, kan maar 1 bluetooth verbinding tegelijkertijd hebben.” Waarop ik vraag of er dan letterlijk geen ene mogelijkheid is “nee dan had je maar een toetsenbord moeten kopen met muis in”. Op een zeer arrogante manier. Waarop ik dan zei dat ik dan wel naar een andere winkel zou gaan waarop hij me veel succes wenste.
Daarna naar de Vandenborre gegaan met de zelfde vraag, en direct een muis op bluetooth meegekregen, zelf getest in de winkel of dit werkt, en geloof me dit werkt perfect. 😉 je zou denken dat een switch de ideale winkel is voor zo’n vraag, maar niet dus, nul kennis, num klantvriendelijkheid, en dan nog eens arrogant ook!

Beste Kenza​

Hoe lang nog wachten?

Al sinds einde december heb ik aankoop Iphone en Ipad gedaan. We zijn drie maanden verder. Vorige week - nadat ze foutief hadden gemeld dat alles aangekomen was - dan toch maar besloten om een Iphone een smak duurder te kopen. Men wist niets meer van mijn bestelling, wist niet meer dat ik al betaald had. Toen ik vroeg om me te helpen bij het overbrengen van de gegevens kwam iemand van de managers mij dreigen dat dat uren zou duren ‘heb je uren tijd?. Ik werd boos, heb gevraagd of we in een kindertuin zaten, iedereen rondom mij werd geholpen behalve ik? Het heeft uiteindelijk 5’ geduurd. De winkelbedienden waren hierbij altijd zeer vriendelijk, maar er is chaos qua aankopen. En nu weet ik nog niet wanneer mijn nieuwe Ipad ooit eventueel zal aankomen? En ik heb al drie maanden vooruit betaald…

Beste Rien

Van harte bedankt voor uw review.

Het spijt ons enorm dat u deze ervaring had in onze winkel.
We hadden dit graag persoonlijk met u opgenomen.

Aan de hand van de informatie in uw review kunnen wij u echter niet identificeren.
Kan u ons een e-mail te sturen op contact@switch.be met uw contactgegevens?

Gelieve in de titel de referentie GRTP007 930559 te vermelden.

Ons team streeft er dan naar u binnen de 3 werkdagen te contacteren.

het SWITCH-team.

Deskundige uitleg

Deskundige uitleg, vriendelijk en uitstekende service!

Beste

Bedankt voor uw mooie beoordeling.

We zien je graag snel terug in één van onze shops!
het SWITCH-team

na aankoop nieuwe apple ipad toestel…

na aankoop nieuwe apple ipad toestel had ik toch wel meer assistentie verwacht.heb nadien veel zelf moeten ontdekken, in plaats van kleine toelichting ter plekken te ontvangen.

Beste Joseph​

We nemen dit intern op om deze situatie in de toekomst te vermijden.

het SWITCH-team

Heel vriendelijke verkopers in de…

Heel vriendelijke verkopers in de winkel
Altijd bereid om u te helpen

Beste Jurgen

Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar streven we bij Switch elke dag naar!
Tot snel! het SWITCH-team

Veel waardering voor de verkoper, maar…

Ik heb veel waardering voor de verkoper in St.Martens-Latem, daar ligt het niet aan.
Maar het feit dat er aan een andere prijs verkocht wordt dan degene die geafficheerd staat op de site is onverdedigbaar.
Op mijn klacht hierover kreeg ik het volgende antwoord van Switch (Stéphanie met name):
"Het klopt dat er een prijsverschil is tussen de website en shops vanuit strategische marketing overwegingen.
Onze excuses voor de onduidelijke situatie. "

Ik heb jullie mijn standpunt hierover reeds laten weten:
"Ik ben bang dat de onduidelijke situatie waarvoor u excuses aanbiedt bewust wordt in stand gehouden, aangezien het bijzonder gemakkelijk is om op de site te waarschuwen voor het prijsverschil.
Men kan dus niet anders dan concluderen dan dat het gezwollen 'strategische marketing overwegingen' een term is die platte misleiding moet verbloemen.
Ben ik de eerste die deze gevolgtrekking maakt, ik zal zeker niet de laatste zijn."

Vriendelijk onthaal

Vriendelijk onthaal,

Andreas + andere medewerker hebben mij nadien met enkele vragen van oude mac naar nieuwe mac goed geholpen en hebben er tijd voor gemaakt eveneens met dank.

Beste Patrick​

Bedankt voor uw mooie review, volgende keer proberen we er 5 sterren van te maken!
het SWITCH-team

Zeer slecht service hebben geen woord…dieven zijn dat

Zeer slecht service hebben geen woord altijd beloftes die niet waar zijn dat heb ik nog nooit meegemaakt slecht reclame nooit meer naar die winkel ze zetten mensen in de zak ik ben niet contente iedereen moet het weten mensen pas op ga niet naar de Switch ze plunderen iedereen.

Beste Saeda

Was ok

Was ok. Ik moet wel terugkomen voor de installatie die niet volledig gelukt is.

Beste Frank​

het SWITCH-team

Te veel betalen voor zelfde service als in andere winkels jammer

Aan de te lange wachttijd en product zelf heb ik niet veel te zeggen. Aangezien deze tijd een hele speciale tijd is… maar dat ik meer moet betalen voor dezelfde toestel die ik in een andere winkel kan kopen goedkoper om dan toch zelfde service te hebben vind ik toch wel niet aanvaardbaar. Dit werd mij gezegd als reden waarom ik meer betaal bij switch maar toch wel jammer.

31 maart 2022

Beste Anuarite​

Zeer tevreden over de…

Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service !

31 maart 2022

Beste Johan

Fantastisch dat je zo tevreden bent, daar streven we bij Switch elke dag naar!
Tot snel! het SWITCH-team