Een extra storting zal bij weinig fondsbeheerders onwelkom zijn..ook niet bij Synvest. Alleen moest ik bij de benk voor overmaken groot bedrag eerst limiet verhogen en daarna 4 u wachten (fraude c... Toon meer
Zie nu dat dezelfde ellende met het Duitse fonds gebeurd, wij zijn jarenlang aan het lijntje gehouden met het Nederlandse fonds. Blijf alstublieft van Synvest af, de enige die er beter van worden zij... Toon meer
De rendementen worden inmiddels een jaar of vier keurig maandelijks uitgekeerd. Bij de promotie van het product kunnen de startdatum van de belegging en het te behalen (meerjarige) rendement exacter w... Toon meer
Als je op YT de uitleg van de directeur van synvest volgt, word je duidelijk hoe het investeringsbedrijf functioneert. Goed doordacht. Geeft vertrouwen. Het rendement is niet super hoog, de risico 's... Toon meer
T. +31 (0)20 23 51 490
Paasheuvelweg 20, 1105 BJ, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Tot nog toe geen problemen. Wat xe zeggen klopt.

Antwoord van SynVest
Kontakten waren duidelijk en vriendelijk.

Antwoord van SynVest
Goede voorlichting en uitleg. Proactief in hun opvolging.

Antwoord van SynVest
Een vriendelijke medewerker, die goede uitleg heeft gegeven en antwoorden op mijn vragen. Attent.

Antwoord van SynVest
Goed en snel bevestigde accurate informatie over een investering bij een betrouwbare investeerder in de redelijk veilige markt van vastgoed.

Antwoord van SynVest
Werken precies zoals ze dit communiceren. Snel, duidelijk en to the point

Antwoord van SynVest
Het zijn geen 5 sterren omdat de resultaten van het Duitse fonds al lange tijd ondermaats zijn.
Het Nederlandse fonds doet het goed en het bedrijf communiceert duidelijk en regelmatig.
Ik had gehoopt en gerekend op een beter all over rendement. Hoop op spoedige verbeteringen in Duitsland.

Antwoord van SynVest
Koers Duitsland is flink gedaald maar dat kan je SynVest niet aanrekenen. Wat SynVest goed doet is in deze moeilijke tijden het fonds zo goed mogelijk managen. Ik heb begrepen dat er veel beleggers uitstappen, typisch voor de particuliere belegger die uitstapt op het dieptepunt terwijl het tij aan het keren lijkt te zijn. Dat betekend dat het herstel straks door minder beleggers gedeeld hoeft te worden dus dat is alleen maar positief voor diegene die een beetje begrijpen hoe het met beleggen werkt en vertrouwen hebben in Synvest

Antwoord van SynVest
Dus ik heb 10000 euro belegd bij synfest na 12 maanden een dikke vette winst van 229.32 gemaakt en hierbij heb ik ook elke maand 100 euro ingelegd doe jezelf een plezier en leg het in op de Dow Jones of s&p 500 of koop gewoon simpel weg wat goud want alles heeft het beter gedaan den deze gasten te triest voor woorden
kan beter ik heb een keer geen bericht ontvangen van verlaging koers German Realstate.

Antwoord van SynVest
Duidelijke en accurate informatie en tevens de risico's goed verwoord

Antwoord van SynVest
Ik zou dit product aan niemand aanraden. Ik ben in 2020 begonnen bij Synvest. Inmiddels in een tijd dat de hele wereld van vastgoed drie keer over de kop gegaan is, ben ik ruim 25% van mijn inleg kwijt.
En wat ik dus helemaal spannend vind, hoe kan het dat er hier mensen zijn die zeggen 'goed rendement' dan krijg je toch helemaal het idee dat deze of: fake reviews zijn of: mijn geld als het ware naar hen vloeit (wat het een soort pyramidespel zou maken).
Let op, als je er geld af haalt, ben je ook weer een flink bedrag kwijt dus het feitelijk verlies ligt veel hoger.
Ieder maakt zijn eigen keuzes maar dit was wel een beroerde voor mij.
Overigens, als je ze een mailtje stuurt met vragen, krijg je een mail terug die qua toon dicht tegen het onfatsoenlijke aan ligt. Dat laat je denken dat er een stel tieners achter dit product zit. Ik heb al eerder een review geplaatst. Die hebben ze laten verwijderen... Terwijl ik, zoals gezegd, aantoonbaar al sinds 2020 geïnvesteerd heb.
(het gekoppelde account is rtinet, voordat er weer geprobeerd wordt om deze review te verwijderen)

Antwoord van SynVest
De informatie die Synvest geeft is duidelijk. De rendementen zijn tot nu toe goed.

Duidelijk en overzichtelijk.
Afspraken worden netjes uitgevoerd.
M.v.g.

Antwoord van SynVest
Synvest is in onze opinie en jarenlange ervaring een betrouwbare partner gebleken. Ook bij economische tegenwind grijpen ze op tijd in, heel belangrijk.

Antwoord van SynVest
Degene die het eerste gesprek met mij in de bibliotheek heeft gevoerd, heeft mij over de streep gehaald om te beleggen zonder het zelf door te hebben gehad. Hij gaf eerlijk antwoord op al mijn vragen en hij dwong mij niet om te beleggen! Dit was/is voor mij heel belangrijk, daarom heb ik het risico genomen om dezelfde dag de overeenkomst te ondertekenen en niet langer te wachten....