Een extra storting zal bij weinig fondsbeheerders onwelkom zijn..ook niet bij Synvest. Alleen moest ik bij de benk voor overmaken groot bedrag eerst limiet verhogen en daarna 4 u wachten (fraude c... Toon meer
Zie nu dat dezelfde ellende met het Duitse fonds gebeurd, wij zijn jarenlang aan het lijntje gehouden met het Nederlandse fonds. Blijf alstublieft van Synvest af, de enige die er beter van worden zij... Toon meer
De rendementen worden inmiddels een jaar of vier keurig maandelijks uitgekeerd. Bij de promotie van het product kunnen de startdatum van de belegging en het te behalen (meerjarige) rendement exacter w... Toon meer
T. +31 (0)20 23 51 490
Paasheuvelweg 20, 1105 BJ, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
In eerste instantie waren we wat sceptisch omdat de reviews niet altijd goed waren over dit bedrijf maar tot nu toe komen ze na wat ze beloven.

Antwoord van SynVest
Ik vind het overzicht een beetje onduidelijk opgesteld
Over is €.900+ maar ook €.1100 +

Antwoord van SynVest
Heldere communicatie en periodiek blad/ tijdschrift. Redelijke stabiele rendementen.
Helaas alleen investeringen in zakelijk vastgoed.

Antwoord van SynVest
Als je op YT de uitleg van de directeur van synvest volgt, word je duidelijk hoe het investeringsbedrijf functioneert. Goed doordacht. Geeft vertrouwen. Het rendement is niet super hoog, de risico 's zijn echter laag. Neem de NL investeringen. De Duitse economie is minder stabiel.
Die uitleg vond ik niet meer, maar er zijn andere duidelijke filmpjes.

Antwoord van SynVest
Correcte telefoonbehandeling en gemakkelijke administratieve uitvoering.

Antwoord van SynVest
Recent is gebleken dat ik na ruim 5 jaar posities te hebben bij Synvest geen updates over de fondsen ontving. Wel zocht vaak op de site naar informatie, maar was niet echt tevreden over de informatievoorziening. Synvest is er op basis van mijn vragen nu pas achter gekomen dat de updates niet naar mij werden verzonden. Nu gelukkig hersteld en informatie is ook duidelijk.

Antwoord van SynVest
Ten eerste beleg ik al jaren bij Synvest. Ik ben geen nieuwe klant.
Als tweede vind ik het German fonds erg slecht presteren. Veel verhalen er omheen, maar elke keer verlagen jullie de waarde van het fonds.
Jullie bellen om te zeggen dat het nu wel goed gaat en dan halen jullie daarna het voorschotdividend weg.

Antwoord van SynVest
Bedenkelijk dividend beleid bij het German Real Estate fund dat sterk in koerswaarde is gedaald laatste 2 jaar. Dividend was 6%, enkele jaren geleden verlaagd naar 4%, om vorig jaar te verhogen naar 5% en in maart naar 6%. In mei komt mailing met toelichting dat het voorschot dividend voorlopig tot einde 2eQ 2026 wordt opgeschort vanwege teleurstellende marktomstandigheden de laatste 3 jaar.

Antwoord van SynVest
Ik krijg vraag om een beoordeling te maken omdat ik een nieuwe klant zou zijn. Dat is niet het geval. Wat wel het geval is dat ik al sinds eind 2024 mijn investering bij Synvest probeer op te zeggen. Toen ik daar onlangs met Synvest over belde bleek dat ik door allerlei procedures en regels tot einde van dit jaar op mijn geld moet wachten. In het telefoongesprek bleek ook dat ik nooit op de email-lijst was geplaatst als klant en dus ook nooit actuele informatie had ontvangen. Door plaatsing op die lijst ben ik dus nu een "nieuwe" klant.

Antwoord van SynVest
Minder bewust manipuleren. Eerlijker zijn in de communicatie en problemen niet steeds vooruit schuiven tot dat heel slecht nieuws alsnog gecommuniceerd moet worden. Gegevens delen op basis van feiten en gegevens en niet op basis van luchtfietserij.