Een extra storting zal bij weinig fondsbeheerders onwelkom zijn..ook niet bij Synvest. Alleen moest ik bij de benk voor overmaken groot bedrag eerst limiet verhogen en daarna 4 u wachten (fraude c... Toon meer
Zie nu dat dezelfde ellende met het Duitse fonds gebeurd, wij zijn jarenlang aan het lijntje gehouden met het Nederlandse fonds. Blijf alstublieft van Synvest af, de enige die er beter van worden zij... Toon meer
De rendementen worden inmiddels een jaar of vier keurig maandelijks uitgekeerd. Bij de promotie van het product kunnen de startdatum van de belegging en het te behalen (meerjarige) rendement exacter w... Toon meer
Als je op YT de uitleg van de directeur van synvest volgt, word je duidelijk hoe het investeringsbedrijf functioneert. Goed doordacht. Geeft vertrouwen. Het rendement is niet super hoog, de risico 's... Toon meer
T. +31 (0)20 23 51 490
Paasheuvelweg 20, 1105 BJ, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van SynVest
Ik wacht al een jaar op de verkoop van mijn aandelen. Inmiddels 4000 euro verlies.

Antwoord van SynVest
Synvest German Real Estate Fund moet de tijdelijke nadelen van vastgoed afwaardering en de hoge rente in 2023 opnieuw handhaven in hun fonds management.

Antwoord van SynVest
Duidelijke info en makkelijk om digitaal te investeren.
Alleen de extra maandrente zou uitgekeerd moeten worden ipv herbeleggen.
Komt meer voelbaar over.

Antwoord van SynVest
'ikhet is een markt dieonderhevig is aan koers ontwikkeling echter je geeft je geld uit handen aan een partij die zeer mooie revieuws heeft of dit klopt met name duits vastgoed is de vraag
naar mijn mening klopt dit niet en is een omleiding van uitstel en je raadt het al van afstel dus van je geld wat je geinvesteerd hebt krijg je van de een op andere dag geen uitkering meer en is bevroren nadat het eerst met 25 % gezakt was met andere woorden voorlopig ben je alles kwijt en geen maandelijkse uitkering meer het lijkt op ..........dit is hoe ik er over denk
Bedankt voor u reactie echter ik ben van mening dat dit al geruime tijd voorzien, was tevens blokt synvast uitstap en doet dit alleen onder hoge kosten en slechts 5 % van de inleg mag per jaar uitstappen dus je hebt geen zeggenschap als je uitstapt kun je het verlies niet nemen
de maleise in Duitland is niet in een paar jaar opgelost waarom niet gewoon het verlies nemen en de boel verkopen koste wat koste.
het lijkt niet op een juist beleid en er blijft teveel aan de strijkstok hangen

Antwoord van SynVest
Zozo zelfs het dividend is opgeschort per juni dit jaar bij het German fund. Op 8 november vorig jaar schreef ik al, Synvest gaat het Niet redden. Helaas zijn ze al een eind op weg. Nu er geen nieuwe aanwas meer zal zijn kun je het vergeten.

Antwoord van SynVest
Na 5 dagen wachten op de uitkering van mijn dividend (is mijn pensioenaanvulling) heb ik maar eens gebeld. Ik kreeg iemand aan de lijn die mij lacherig en erg laconiek vertelde dat alle uitkeringen met een jaar zijn opgeschort! Er werd verwezen naar een mailtje, dat ik nooit heb ontvangen. Zoiets belangrijks stuur je (ook) per post! Geen brief gekregen,
helemaal niks! Mijn vertrouwen in Synvest is zeer ernstig geschaad.

Antwoord van SynVest
Stuurt ongevraagd post naar je adres met 'aan bewoners van' terwijl er een postfilter van toepassing is. Heeft niet het fatsoen om op klacht te reageren. Waardeloos, dan weet je genoeg over zo'n bedrijf die mensen spamt. Weer zonde van het papier en zonder openen in de kliko.
M.b.t. geen klacht binnen zien komen, daar heb ik op gereageerd, ik heb de mail nogmaals gestuurd. Deze was bij Synvest tussen wal en schip terecht gekomen kreeg ik te horen via mail daarnet.

Antwoord van SynVest
Goede communicatie met medewerker moest wel wachten op bevestiging meer dan een week

Antwoord van SynVest
Beleg,subatantieel in het GermanRealEstatefonds. Al jaren achtereen levert dit fors verlies op, zelfs als je het voorschotdividend herbelegt. De beheerkosten en de uitstapkosten zijn torenhoog in vergelijking. andere vastgoedfondsen. Gaf vorige maand aan dat ik het voorschotdividend voortaan uitgekeerd wilde hebben. Ze voerden dit door in de administratie terwijl ze toen natuurlijk al lang wisten dat ze de uitkering van het voorschotdividend zouden opschorten vanaf 1 juni 2025 t/m 1e kwartaal 2026. Ook verzoeken om (gedeeltelijke) uit te stappen worden niet of mondjesmaat gehonoreerd i.v.m. de liquiditeitspositie van het fonds zoals ze zeggen. Je zit als belegger in dit fonds dus behoorlijk klem...ergo...je kan praktisch geen kant uit. Om aan te geven wat voor plaat ze voor de kop hebben stuurden ze beleggers in het GermanRealEstatefonds recentelijk 'n brief om te gaan investeren in het DutchRealEstatefonds omdat in Nederland heel andere (gunstigere) marktomstandigheden zouden gelden dan in Duitsland. Je kan dus wachten totdat het daarmee net zo fout gaat als met 'n ander fonds van ze dat in liquidatie verkeert of inmiddels is afgerond. Al met al ben ik dus zeer teleurgesteld in mijn Synvestbelegging gelet op de jaarlijkse forse verliezen die ik lijd. Er is in deze maar één partij die er jaarlijks positief uitspringt en niets tekort komt en dat is Synvest zelf. Mijn advies aan eventuele prospects om hun zuur verdiend geld door Synvest te laten beheren.....AFBLIJVEN!!!

Antwoord van SynVest
Synvest was mijn op 1 na slechtste investering ooit. Gaat alleen maar naar beneden en heb nu al 10% verloren. Advies: nooit in investeren want ook tussentijds uitstappenkost je een giga bedrag.

Antwoord van SynVest
Goede en volledig informatievoorziening. Makkelijk onboarding proces met vlotte opvolging en after sales service.

Antwoord van SynVest
Grote misleiding doordat voorgespiegeld wordt dat je ieder moment kunt uitstappen zonder boete. Na meermaals contact te hebben gezocht waarbij terugbelverzoek nooit werd opgevolgd werd er geschermd met artikel 10 hoewel er niet eens een schriftelijke overeenkomst is opgesteld. Boevenbende is het niet meer en niet minder. S.v.p. ver weg blijven van deze oplichters!!

Antwoord van SynVest
Ik vond het gesprek met de adviseur erg goed, betrouwbaar en eerlijk. De prestaties van Synvest zelf zijn voor mij nog onbekend, dus even afwachten mbt een review.

Antwoord van SynVest
De intermediair (Excellent Fondsen) in Enschede was voor mij een voordeel. Ik kon langs voor een gesprek wat vertrouwen geeft.
Verder is de communicatie met SynVest zelf prima verlopen.

Antwoord van SynVest
Vragen aan de servicedesk werden snel en correct beantwoord