Kæmpe skam. Tilbud hed betal for én få to måneder, modtog aldrig betalingsformular eller produkt. Så blev jeg ringet op og fik betalt, men igen intet produkt og nu skal jeg sku betale for 4 måneder ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
efter at have taget det i ca. 14 dage kan jeg allerede mærke en forskel, mine muskler er begyndt at blive mere markeret hviket ikke har været muligt i det sidste års tid. det er også nemmere at resti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De virker præcis, som T8 er beskrevet at de vil virke for, bedre energi, mere seksuel lyst, meget bedre søvn, jeg vågner om morgenen, med følelse af bedre søvn, føler mig mindre stresset, Grund ti... Toon meer
T8 – kosttilskud til mænd
Denemarken
Altså hvis man forventer et hurtigt Fix, bliver man skuffet. Jeg ved at indholdet af produktet er gamle klassikere som rent faktisk virker ved regelmæssig brug. Selvfølgelig kombineret med en ellers Sund og aktiv livsstil.

Antwoord van T8
Giver mere energi, booster testosteron og lysten😁
M 52

Antwoord van T8
Virker godt, sammen med vægttræning føre jeg god virkning på testosteron niveau

Antwoord van T8
KØB INGEN AF DERES PRODUKTER!
Det er fusk og svindel. Du bliver bundet til et abonnement hos dem så snart du har købt et ark piller. Pillerne virker heller ikke på nogen måder.

Complete scam.
Near impossible to understand how to pay - you sign up then get a product delivered. Without knowing if or when or how to pay, you get a bill with 100kr rykkegebyr, and you're already tied into a 600kr next delivery.
Wish I had come here first. :(

Antwoord van T8
Det eneste negative er at de smager af karry og lugter af karry 🙈☺️. I det jeg har psoriasis gigt og slidtgigt samt kroniske smerter i ryggen, har jeg valgt at prøve T8, har taget 2 om morgen inden jeg skulle på arbejde, og havde altid en tendens til at blive træt og udkørt efter et par timers arbejde inden jeg begyndte på dem samt svedte jeg rigtig meget og alt virkede uoverskueligt for mig og blev meget nemt sur/irritabel, men efter jeg begyndte på T8 har alting været meget nemmere for mig.
Jeg er slet ikke træt eller udkørt mere eller sur/irritabel og kan udføre mit rengøringsjob uden problemer den dag idag, og kan mærke stor forskel på mig selv, jeg har fået mere kamp gejst og slet ikke træt eller sur/irritabel og har fået en større sult.
Så jeg vil gerne forsætte på T8
dog pga mine skavanker og nogle psykiske problemer har jeg dog ikke den store lyst sex, lysten til sex forsvandt lidt efter lidt der jeg startede på Anti depressiv medicin som 13 årig.
Men udover sex lysten ikke er der, vil jeg stadig sige at de her (karrypiller) som jeg kalder dem er det hele værd at prøve

Antwoord van T8
Godt jeg ikke har købt noget endnu.. med alle de dårlige anmelders..
vil også sige til alle at de skal holde sig væk fra sådan et fusker firma., tak for trusplot findes og alle jer som skriver her..

Antwoord van T8
Meget mere frisk og krafter.. det virker

Antwoord van T8
Jeg har lige startet på at bruge tabletter

Mærker pt. ingen ændringer efter 2 mdr. brug
forsætter med sidste portion de næste 4 måneder

Det fungerer.
Ved ikke hvordan men jeg har jo også kun taget det i snart 8 uger. Men har ikke ondt i mine led mere. Så det går op af bakke.😁👍

Antwoord van T8
Der var lidt leveringsvanskeligheder i starten grundet PostNord men da de også kom ind i kampen fik jeg da T8, desværre er det ikke kun T8.dk der giver problemer for posten. Nå men jeg føler at jeg har fået mere overskud og nemmere kommer mig efter træning. Jeg fortsætter og ser om det bliver bedre, så jeg kan give den sidste stjerne.

Antwoord van T8
Virker ikke. Fik blodi sæden af dem efter 4 dage. Lad vær .ed at købe det er fup

Antwoord van T8
Jeg havde køvt prøvepakken for T8, da jeg så får den afmelder jeg abonnementet, 3 måneder senerer efter ingen virkning får jeg så en ny pakke fra T8, hvor de kræver 696 kr, og påkræver at jeg betaler. Jeg måtte ikke retunerer varen og skulle vise documentation for at jeg havde afmeldt mig. Bare lad vær med at købe fra dem, ingen effekt og fusk.

Antwoord van T8
Lees meer over geverifieerde reviews.