Kæmpe skam. Tilbud hed betal for én få to måneder, modtog aldrig betalingsformular eller produkt. Så blev jeg ringet op og fik betalt, men igen intet produkt og nu skal jeg sku betale for 4 måneder ud... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
efter at have taget det i ca. 14 dage kan jeg allerede mærke en forskel, mine muskler er begyndt at blive mere markeret hviket ikke har været muligt i det sidste års tid. det er også nemmere at resti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altså hvis man forventer et hurtigt Fix, bliver man skuffet. Jeg ved at indholdet af produktet er gamle klassikere som rent faktisk virker ved regelmæssig brug. Selvfølgelig kombineret med en ellers S... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De virker præcis, som T8 er beskrevet at de vil virke for, bedre energi, mere seksuel lyst, meget bedre søvn, jeg vågner om morgenen, med følelse af bedre søvn, føler mig mindre stresset, Grund ti... Toon meer
T8 – kosttilskud til mænd
Denemarken
Det har øget forbrændingen, om det har givet mere energi kan jeg ikke bedømme, da jeg i forvejen. Træner, 5 til 6 dage om ugen, men et tilfreds produkt

Antwoord van T8
Det virker fuldstændig som der er lovet😊👍🏻
For mig har det fuld virkning efter 3 uger.
Meget meget tilfreds

Antwoord van T8
Jamen jeg bliver ik så hurtigt nedtrykt/ked af det,især på det punkt har det hjulpet super meget,da jeg har bøvlet med sygdom,og generelt kan jeg mærke ændringer i min krop,blevet lidt mere frisk,men har kun spist dem i Ca 5-6uger,så tænker kun det bliver bedre👍👍👍

Antwoord van T8
Jeg har taget 2 styk T8 hver morgen nu i 26 dage.
Føler mig stærkere men måske er det indbildning, når jeg har nået de 60 dage som første levering giver, vil det vise sig lidt mere med effekten vi får se

Antwoord van T8
Det ser som om jeg har fået mere energi men vil vente med at juble indtil jeg er mere sikker!
Tak for produktet ;-)

Mere mand!
Men som 75 årig vil man da gøre ens kone tilfreds, sexuelt.
Det kan godt blive bedre.
Men er på rette vej.

Antwoord van T8
De sender efterfølgende rykkergebyrer og faktura for varer som ikke er leveret. Rent og skær fup firma.
Efter abonnementet er ophævet får man en ny faktura på 200 kr, og så ryger den direkte til inkasso så nu hedder den 900 kr - og man får ikke én eneste orientering om det.
Ikke nok med det, så er det helt umuligt at komme i kontakt med firmaet - deres oplyste telefonnummer melder "Ugyldigt nummer" når man prøver at ringe op.
Hold jer langt langt langt væk!!!!

Antwoord van T8
Efter at have begyndt at tage T8 i december 2022 har jeg stille og roligt kunnet mærke et øget energiniveau.

Antwoord van T8
magen til udeligt scam skal man lede længe efter, jeg var interesseret i deres produkt, hvor efter man indtaster adresse og email - den beder ikke om betaling men melder dig bare til automatisk betaling hvert måned - kunne lige forstille mig hvor mange der betaler til deres skodprodukt, uden at melde det fra igen..

Antwoord van T8
Kan ikke helt sige hvordan de virker endnu da jeg kun har taget T8 i små 40 dage

Antwoord van T8
Det har fungeret godt. Mere energi og mere sexlyst

Antwoord van T8
Har været så træt efter at jeg havde corona i 2021, at jeg kunne sove 24 timer. Og nogle gange kunne jeg slet ikke sove.
4 måneder efter jeg startede på T8, er jeg ikke træt og sover nomalt. 😃

Antwoord van T8
Jeg har fået min nattesøvn tilbage. Forstået på den måde, at jeg ikke vågner 3-6 gange hen over natten. Nu er det en hel nattesøvn, hvilket spiller ind på en mere aktiv hverdag
Det er status efter 3/4 pakke

Antwoord van T8
Jeg er bundet til at betale til dette firma som jeg ikke ville ha noget med og gøre og jeg ikke kan melde fra hold jer langt væk fra dette firma hvor der ingen kundeservice er jeg har haft en mor der er alvorlig syg, hun har haft en blodprop og mere i nu, så jeg har ikke haft mulighed for at melde det fra

Antwoord van T8
Det er min mand der tager dem efter to blodpropper i hjernen, hvilket har forårsaget en hjerneskade😢 ville da gerne have større effekt af pillerne, men vi forsætter!!!

Antwoord van T8
Efter ca 6 ugers brug af T-8, mærkes nu en markant forbedring. Lyst og energi niveau har løftet sig markant.

Antwoord van T8
Lees meer over geverifieerde reviews.