Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kæmpe skam. Tilbud hed betal for én få to måneder, modtog aldrig betalingsformular eller produkt. Så blev jeg ringet op og fik betalt, men igen intet produkt og nu skal jeg sku betale for 4 måneder ud... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Altså hvis man forventer et hurtigt Fix, bliver man skuffet. Jeg ved at indholdet af produktet er gamle klassikere som rent faktisk virker ved regelmæssig brug. Selvfølgelig kombineret med en ellers S... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De virker præcis, som T8 er beskrevet at de vil virke for, bedre energi, mere seksuel lyst, meget bedre søvn, jeg vågner om morgenen, med følelse af bedre søvn, føler mig mindre stresset, Grund ti... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Startede med at tage 2 om dagen

Startede med at tage 2 om dagen, der var en ændring. Nu tager tager jeg dem ikke hverdag og ændringen er der stadig. Well de virker !!! Stiv, hård og udholden hehehe.

16 oktober 2022

Hej Poul Erik
Tak for dit feedback.

Dejligt at T8 har hjulpet dig! vi håber effekten bliver endnu bedre :)

energi

Har spist pillerne i 2 mdr. og har afgjort fået mere energi og overskud i perioden. Føler mig også lidt mere kraftfuld.

24 oktober 2022

Hej Henrik
Tak for dit feedback.

Det er rigtig godt at høre! så det bare med at fortsætte :)

det virker bare

efter at have taget det i ca. 14 dage kan jeg allerede mærke en forskel, mine muskler er begyndt at blive mere markeret hviket ikke har været muligt i det sidste års tid. det er også nemmere at restituere kroppen efter træning
kun en fortrydelse og det er at jeg ikke er startet noget før med at tage T8

12 september 2022

Hej Jan
Tak for dit feedback.

Det glæder os meget at høre du har så god effekt af T8, og endda efter så kort tid.
Vi håber effekten bliver endnu bedre! :)

Mere overskud

Jeg har fået mere overskud i hverdagen, og er generelt mere frisk og energisk.

11 september 2022

Hej Ole
Tak for dit feedback

Vi er glade for at du har fået mere overskud og energi, så det bare med at fortsætte! :)

Sexlyst og styrken genvundet

Har tabt 4 kg, sover sjældent efter arbejde, øget sex lyst og kraftigere rejsning, øget styrke når jeg træner.

17 augustus 2022

Hej Kenneth
Tak for dit feedback.

Det glæder os at høre du har haft en god effekt af T8, så det bare med at fortsætte! :)

Giver mere enaergi

14 augustus 2022

Hej Bjarne
Tak for dit feedback.

Det glæder os at høre T8 har givet dig mere energi.
Så det bare med at fortsætte :)

Jeg har spist T8 i to måneder

Jeg har spist T8 i to måneder, men ved ikke om det giver ekstra energi. Men jeg fortsøtter et par måneder endnu.

2 augustus 2022

Hej.
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at du vælger at fortsætte.
I de fleste tilfælde går der 4-6 måneder før man mærker en fuld effekt af et kosttilskud.
Vi håber effekten mærkes snart! :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har det meget bedre meget mere…

Jeg har det meget bedre meget mere enagiog kan gå flere ture tak

27 juli 2022

Hej Flemming
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre du har fået energien tilbage og at du nu kan være mere aktiv!
Dog er vi lidt kede af dette kun har givet os 1 ud af 5 stjerner :))

God sommer!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg havde en god start oplevelse

Jeg havde en god start oplevelse, hurtigere recovery, og mere udholdenhed, på uge tre…stadig god udholdenhed ved fysiks arbejde…. Men venter stadig på mere “lyst og interesse💪🏻“

26 juli 2022

Hej Kim
Tak for dit feedback.

Vi er glade for at høre du indtil videre mærker en god effekt! så det bare med at fortsætte :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg syntes at jeg kan mærke en forskel…

Jeg syntes at jeg kan mærke en forskel iden rigtig retning. Jeg er glad for at jeg startede på det 😁👍

7 juli 2022

Hej Kent
Tak for dit feedback.

Vi er rigtig glade for at du mærker en forskel, så det bare med at fortsætte!

Frisk og aktiv.

Man bliver mere frisk og aktiv, når man bruger T8.

2 juli 2022

Hej Gandhi
Tak for dit feedback.

Vi er glade for du har fået mere energi efter du er startet på T8, Så det bare med at blive ved!

Prøver mig frem med T8

Siden først i maj denne måned er jeg begyndt med dagligt 2 stk. T8. Indtil d.d. mener jeg ikke, at kunne mærke en effekt med at at tage dem. Jeg afventer en periodes tid med en ny vurdering. Hvis ikke det er tilfredsstillende, vil jeg ikke fortsætte med T8.

28 mei 2022

Hej.
Tak for dit feedback.

Husk at der skal gå 4-6 måneder for at mærke den fulde effekt af produktet. :)

Ingen forskel

Jeg kan ikke mærke nogen forskel

24 mei 2022

Hej Gunnar
Tak for dit feedback.

Det er vi kede af, man skal normalvis tage produktet i 4-6 måneder for at mærke den fulde effekt.

Vh vitamail

super ......

23 mei 2022

Hej Ahmad
Tak for dit feedback.

Det er vi glade for du synes! Så det bare med at fortsætte :)

Vh vitamail

Lees meer over geverifieerde reviews.