Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

JÄTTE DÅLIGT FÖRETAG, Beställde för 7 månader sen och inte fått något. Jag bad även om att få mina pengar tillbaka om jag inte får mina smycken men dem svarade inte. BESTÄLL inte från det här företag... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag beställde mina varor för 10 dagar sedan och har inte fått dom än, det står att postnord väntar på varona men det står på hemsidan att det ska ta 1-3 dagar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verkligen super fina smycken! Det va en snabb leveranstid och smyckena jag köpte rostar inte alls. Jag är jättenöjd!

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

JÄTTE DÅLIGT FÖRETAG

JÄTTE DÅLIGT FÖRETAG, Beställde för 7 månader sen och inte fått något. Jag bad även om att få mina pengar tillbaka om jag inte får mina smycken men dem svarade inte. BESTÄLL inte från det här företaget.

17 maart 2026

SCAMMM

I bought 1 ring, 1 earring and 1 necklace in august and they still haven’t come. i emailed many times but they only responded once saying there was a problem with postnord. after that i sent them another message saying it has been so many months and they have not responded. very much a scam, do NOT recommend!

14 februari 2026

Köp inte från detta

Köp inte från detta! Varning varning till alla jag fick inte mitt paket jag har skickat 5 mail inget svar jag köpt för 700 men totalt scam blir så arg

16 januari 2026

Scam

Jeg har ikke fået min pakke og de har bare taget pengene. Stor scam.

13 januari 2026

Rostade …

Köpte ett halsband och den rostade efter två användningar trots att det stod att det skulle vara rostfritt ! Plus fick vänta 4 veckor !!!!

4 januari 2026

KÖP INTE!!

KÖP INTE!!! Det är en scam. Jag har betalat men inte fått något. De svarar inte heller på mejl. Dessutom är det dropshipping. Vad du än gör, KÖP EJ!

31 december 2025

VARNING Scamming

VARNING Scamming, beställ inte! Fick inget bekräftelsemail, har inte fått min beställning, ingen ersättning och får inget svar. Anmäl till Konsumentverket allihop!

2 december 2025

SCAM!!!!!!!

SCAM!!!!!!!! Beställde för längesen. Ingen tracking och ingenting man kan göra än att vänta och hoppas att smyckena kommer. Har skrivit till dem men inget svar. Vet fortfarande inte om paketet kommer eller om det ens är skickat. HANDLA EJ!!!!

10 december 2025

Dålig kvalitet

Dålig kvalitet. Smycken går sönder snabbt. Har försökt komma i kontakt med kundservice för reklamation men får inga svar.

17 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde ringar i september och nu…

Beställde ringar i september och nu drygt två månader senare har jag fortfarande inte fått dem. De påstår att de har haft problem med PostNord. Har redan betalt! Har skrivit till dem, men får inget svar på vad som händer nu..
Bluff!

25 november 2025

Manglende levering

Bestilte et smykke d. 12. Oktober, pengene blev trukket med det samme, men ser ikke ud til det er sendt. Har forsøgt med mail, uden svar.

12 oktober 2025

Scam ikke gidd å kjøp!!

Jeg bestilte 2 ringer for nå 4mnd siden i Juli, (er nå november). Fikk aldri en sporingsmail, så jeg sendte mail til de for å få en. Fikk svar tilbake etter kanskje 2 uker om at jeg skulle få en sporingsmail, men det fikk jeg aldri. Så jeg sendte enda en mail, fikk svar etter en god stund, men skjedde fortsatt ingenting. Så sendte jeg en siste mail og sa at jeg syntes det er uprofesjonelt og at jeg forventer å få en sporingsmail siden det snart hadde gått en mnd siden jeg bestilte, men da fikk jeg aldri svar og har ikke hørt noen ting fra de siden…

26 juli 2025

Jättedåligt

Jättedåligt, beställde i september till min syster som födelsedagspresent. Kan inte spåra paketet någonstans eller fått ett kvitto. Känns väldigt tråkigt att man kastar pengar i sjön.

22 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

VARNING FÖR DENNA SKURKHEMSIDA!!!

VARNING FÖR DENNA SKURKHEMSIDA!!!

jag fick vänta på min order över 1 månad, och när jag väl fick hem ordern så hade halva rostat sönder!! Så otroligt tråikigt att få denna upplevelse när man lagt nästan 600 kroner på smycken, INTE ok! KÖP EJ!!

18 september 2025

Svindel

Bestilte og betalte smykker i juli,nå er det snart oktober og smykkene har ikke kommet og kundeservice svarer ikke.

25 september 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.