Mijn bestelling werd niet doorgegeven aan het restaurant. Pas toen ik na anderhalf uur zelf belde naar het restaurant bleek er ergens een betaald order te liggen. Uiteindelijk is mijn bestelling wel g... Toon meer
Betreft Chinees restaurant Asiano. Vanochtend besteld via Take-away bij Asiano en hadden gevraagd om het om 20u te leveren. Was iets later, maar dat komt omdat onze straat in Aartselaar moeilijk te... Toon meer
Het is vooral een zeer klantvriendelijk bedrijf. De website is zeer intuïtief georganiseerd, wat zoeken en beslissen eenvoudig maakt, maar je lan ook ergens terecht als er een probleem is en dat met e... Toon meer
Website werkt nog altijd niet echt amateurs, back to deliveroo. Gewoon puur tijdverlies nog altijd bugged kan niks van bestellingen doen. Ik maak een raport op en zend dit naar bevoegde instanties om... Toon meer
Tour & Taxis - Havenlaan / Avenue du Port 86c, 1000, Brussel / Bruxelles, België
zeer slechte ondersteuning van het bedrijf voor aanmelding van mijn eetzaak, wordt onvoldoende geinformeerd. Take away is idd goedkoper dan ubereats maar dat merk je heel gauw aan de service die je krijgt. beter 1% meer betalen aan ubereats!!! zij ondersteunen heel goed, komen langs tot in uw zaak, maken zelf foto's en zetten die foto's op hun website. zeer vriendelijke en welbespraakte mensen bij ubereats die je zooooo goed verderhelpen zodat je volledig zelfstandig kunt functioneren, dat is helemaal anders dan bij takeaway

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Op tijd en heerlijk eten, portie wel wat duur in vergelijking met de prijs

Antwoord van Takeaway.com/belgium
nog nooit zo een slechte website gezien, ik heb ervaring met websites maar jullie zijn echt wel de grootste amateurs. Bij elke update worden jullie slechter en slechter, eerst proberen jullie de reviews te verbergen zodat mensen niet kunnen zien welke fouten jullie maken en dat je nog meer kan manipuleren natuurlijk, dan werkt de vertaler langs geen zak en nu kan je zelfs geen bestellingen meer doen. Echt dikke amateurs zijn jullie!

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Takeaway neemt onmiddellijk geld van je rekening zonder dat je de bestelling hebt kunnen nakijken of controleren, terwijl mijn betaaloptie met kaartlezer is. Een schande! Klacht neerleggen tegen deze werking van Takeaway is niet mogelijk.
Het antwoord hier van Takeaway volstaat niet, want je geraakt zelfs niet tot op de betaalpagina. Als je op "bestellen" klikt, is het geld van de rekening en de bestelling geplaatst. Wij bestellen ook nooit via de app, altijd via laptop en daar zijn geen vinkjes om uit te schakelen.

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Recensies over restaurants zijn niet meer zichtbaar. Ik stap over naar andere apps. Afschuwelijk en onlogisch.

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Waardeloos als je een probleem hebt , een stomme AI chat. Halve levering en iemand van de familie eet dan maar niet mee, plezant.

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Ik ben doorgaans van Take away heel tevreden ! Het is makkelijk, bij sommige heb je spaarkaarten waardoor je dan toch beloond wordt voor je aankopen ! Goede service ! Dus Top

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Alles en alles een dikke nul klantservice dikke nul 😡😡😡😡 je kan niemand bellen en het restaurant waar je bestelling van komt mag je 10 keer bellen ze nemen toch niet op jammer is een ervaring en zal zeker niet meer op deze site bestellen .
Mvg

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Ik vind het een lastige app waar door de koeriers meermaals anders bestellingen voorrang geven. Je betaald al veel om een levering te krijgen. Dit vind ik niet eerlijk! Alsook mis ik bij de recensie ook de optie gericht aan restaurant waarom iets niet lekker was ipv openbaar te smijten. En hoe je zelf kan bijhouden waarom je daar net niet of wel zou bestellen.

Antwoord van Takeaway.com/belgium
De opvolging van de leveringen zijn top voor mij.
Spijtig is wel dat er ook gemeld wordt dat er bij sommige leveranciers geen levering mogelijk is, maar bij een andere leverancier lukt dat dan wel zonder problemen.

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Gewoon makkelijk!Meestal veilig ook en gewoonweg goed

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Niets is perfect, en zo is het bij jullie ook niet anders, sommige dingen zijn goed, soms valt het dan superhard tegen, om maar een voorbeeld te geven, als vrijgezel heb je geen kans om te bestellen bij domino pizza, want dan moet je al voor minstens 25 euro aan eten bestellen alvorens dit geleverd kan worden, Mc Donald is dan eerder aan de lauwe kant dan echt warm tegen de tijd dat het geleverd word, eigenlijk de enige die er in mijn ogen uitspringt is pizza hut sommige dingen heb ik nog niet geprobeerd omdat het mij ook niet echt aanspreekt. Bestel je de laatste tijd bij hazegras frituur voor bijv 11.20 frietje met bicky burger betaal je 7 euro vervoerkosten, das bijna evenveel dan wat je betaald voor het eten,en dan de nieuwe maatregel van De Wever doet er ook niet goed aan dat de belasting op aan huis leveren met een bepaald percentage omhoog gaan. Dus ja takeaway is niet echt meer wat het geweest is op vlak van online eten bestellen.

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Altijd op tijd en snelle levering. En correct. Indien er iets misloopt of een fout bij de bestelling. Wordt het toch op één of andere manier opgelost

Antwoord van Takeaway.com/belgium
Altijd een ruime keus voor bestellingen. + je spaart punten voor iets extra ;)