Takeaway.com/belgium Reviews 17.008

TrustScore 3 uit 5

3,0

Mijn bestelling werd niet doorgegeven aan het restaurant. Pas toen ik na anderhalf uur zelf belde naar het restaurant bleek er ergens een betaald order te liggen. Uiteindelijk is mijn bestelling wel g... Toon meer

Betreft Chinees restaurant Asiano. Vanochtend besteld via Take-away bij Asiano en hadden gevraagd om het om 20u te leveren. Was iets later, maar dat komt omdat onze straat in Aartselaar moeilijk te... Toon meer

Het is vooral een zeer klantvriendelijk bedrijf. De website is zeer intuïtief georganiseerd, wat zoeken en beslissen eenvoudig maakt, maar je lan ook ergens terecht als er een probleem is en dat met e... Toon meer

Website werkt nog altijd niet echt amateurs, back to deliveroo. Gewoon puur tijdverlies nog altijd bugged kan niks van bestellingen doen. Ik maak een raport op en zend dit naar bevoegde instanties om... Toon meer

1. Online voedselbezorgdienst

Contant bij bezorgen of online betalen met Bancontact-MisterCash, PayPal of creditcard
Prijsgarantie op alle gerechten!
Eten bestellen via de app
Bestellen bij 1500+ bezorgrestaurants met echte beoordelingen

Houd rekening met het volgende

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

17K reviews

brengen optijd hun bestelling

De meeste brengen optijd hun bestelling en we hebbe nog niet veel tegenslag gehad

24 maart 2026

Hi, heel erg bedankt voor jouw recensie! :-)) ^Sophia

Van Deliveroo naar TakeAway ? Beter NIET !!

Van Deliveroo naar TakeAway ?
Ik blijf dan toch liever bij Deliveroo !!
Waarom; Ik ben daar eigenlijk vrij hard van verschoten !! Maar Takeaway heeft (al halen ze 3 sterren), toch heel wat negatieve punten !! Ik vind dat ik mijn negatieve ervaring moet meedelen >> Eergisteren heb ik mij ingeschreven (met de verplichte bankgegevens, enz.!) bij Takeaway...Het was toen nog geen 21.00u....pas na 1.25u., aldus 85 min., kreeg ik te lezen dat mijn bestelling GEANNULEERD was !!!! Heu, watte...!?? >> 4,49€ Bezorgingskosten + 1,29€ Servicekosten, ik gaf noch een minimum fooi (bij Takeaway : 1,50€ !) Maar...mij pas; na een anderhalf uur laten weten dat mijn bestelling niet door kan gaan !?!! W.T.F !!! Ik was echt waar blij, dat ik nog; mijn gewenste gerechten bij Deliveroo kon bestellen ! En ja hóór !!! Nog geen half uur later, heb ik van mijn bestelde gerechten kunnen genieten !!!

Antwoord van Takeaway.com/belgium

Hi, het spijt ons heel erg dat u niet tevreden was van onze service. U kan ons altijd een mail sturen naar be@takeaway.com waarbij wij uw klacht gaan behandelen en u de nodige oplossing kunnen voorzien. Groetjes, Sophia

Of terwijl zijn ze te laat of verkeerd…

Of terwijl zijn ze te laat of verkeerd en 3 keer hebben ze al mijn bestellingen geannuleerd waar ik 1 het geld niet meer heb ge zien ik bestel niks meer bij hun ik ben kotsmuug van

22 maart 2026

Antwoord van Takeaway.com/belgium

Hi, het spijt ons oprecht dat u dit heeft ervaren bij ons. Zou u ons een mailtje willen sturen naar be@takeaway.com dan lossen we dit graag voor jou op. ^Sophia

In mijn ervaring is TakeAway een…goede oplossing voor de huidige realiteit

In mijn ervaring is TakeAway een perfect platform, dat een mooie oplossing heeft gevonden voor een wereld, die meer en meer online beweegt. In dat opzicht krijgt TakeAway van mij 5 sterren.
De meeste restaurants in mijn 'lever'omgeving hebben allen eigen transport...dus de tracker is niet altijd heel correct (kuch) maar dat is niet iets waar TakeAway meteen iets aan zal kunnen veranderen, hetgeen ik begrijp (het gerucht is, dat koeriers in dienst van TakeAway zelf zeeeeeer slecht verdienen...geen idee of dat realiteit is - zij zijn dan wel goed te tracken, maar dat weegt niet op imho).

De reden voor 1 sterretje minder....ook al is het zeer goed opgezet, het blijft uiteindelijk een 'platform', hetgeen nood heeft aan zowel restaurants als gebruikers.

Iig, het zou een andere wereld worden zonder TakeAway...alleszins respect voor de coders, die dit platform mogelijk hebben gemaakt.

Beste,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, dat waarderen we enorm!
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons platform en de werking ervan. We begrijpen ook je opmerking over de tracker bij restaurants met eigen bezorging,  bedankt om dit zo genuanceerd mee te geven.

Wat betreft onze koeriers: zij worden correct en per uur betaald, net zoals andere werknemers. We vinden het belangrijk dat dit op een eerlijke manier gebeurt.

Nogmaals bedankt voor je feedback en je vertrouwen in ons platform.
Met vriendelijke groeten,
Salwa

Ruime keuze

Ruime keuze, direct en eenvoudig in gebruik.

Hi, bedankt voor jouw recensie. Tot snel bij Takeaway.com ^Sophia

Ze beloofde mijn geld terug te betalen…

Ze beloofde mijn geld terug te betalen binnen de 5 werkdagen we zijn 10 dagen verder en er is niks gebeurt.

14 maart 2026

Antwoord van Takeaway.com/belgium

Hi Bram, het spijt ons dat u uw geld nog steeds niet heeft onvangen. Zou je ons via mail jouw ordernummer kunnen doorsturen alstublieft, dan bekijken we dit en doen we het nodige. Be@takeaway.com ^Sophia

Omdat het in orde is

Omdat het in orde is

17 maart 2026

Antwoord van Takeaway.com/belgium

Hi, heel erg bedankt voor jouw feedback. ^Sophia

Correct

Steeds correcte levering en prijzen.

10 maart 2026

Antwoord van Takeaway.com/belgium

Hi Oona, heel erg bedankt voor jouw feedback. :-))

Ik heb geen problemen met takeaway.

Ik heb geen problemen met takeaway.
Maar Wok In in Rebecq aanvaardt mijn voucher niet. Ik vul de code in, maar het is niet mogelijk om de korting van 17,5 euro te verkrijgen. Voor de rest, een tevreden klant.

9 maart 2026

Hi Ann,
Zou u ons een e-mail kunnen sturen met de vouchercode, zodat we dit voor u kunnen bekijken en behandelen? U kunt ons contacteren via be@takeaway.com. ^Sophia

Super goed

Tip top ok zoals altijd bedankt . Goed gevuld .

9 maart 2026

Hi Pascale, heel erg bedankt voor jouw feedback. ^Sophia

Al jaren positief

Gebruik de dienst al jaren meerdere keren per week en kan totaal niets slecht hierover zeggen. Gewoon perfect en het werkt!

8 maart 2026

Antwoord van Takeaway.com/belgium

HI Dennis, heel erg bedankt voor jouw trouwe jaren als klant! Apprecieren we enorm. ^Sophia

Eten was lauw vooraleer het hier was

Eten was lauw vooraleer het hier was

7 maart 2026

Antwoord van Takeaway.com/belgium

Hi, het spijt ons dat uw bestelling lauw was. Zou u ons een ordernummer kunnen doorgeven via be@takeaway.com dan bekijken we dit en doen we het nodige voor u. ^Sophia

Correcte prijzen

Correcte prijzen, ook rekening gehouden met alleenstaanden, zeer lekker en steeds vriendelijk bij levering!

5 maart 2026

Dankjewel voor jouw feedback! ^Sophia