Super nem process med at få booket installation af ladestander. Deres samarbejdspartner Grovel stod for selve installationen, og deres montør Kim lavede et rigtigt godt stykke arbejde. Gode løsni... Toon meer
God rådgivning ifm køb af lader. Nemme at få fat i ved spørgmål om opsætning/indstilling og hurtig service.
Det fungerer perfekt og servicen er i top med hurtig,venlig og løsningsorienteret respons, hvis der endelig er et problem. Vi har kun haft et og det blev løst indenfor 2 timer. Selv manuel indberetni... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tilbyder ladeløsninger og refusion af elafgift til opladning af elbiler og hybridbiler.
Agern Alle 5A, 2970, Hørsholm, Denemarken
- info@takecharge.dk
- takecharge.dk
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Havde lidt udfordringer med jeres…
Havde lidt udfordringer med jeres samarbejdspartner med hensyn på tilbud på ny el indstalation
Generelt en god oplevelse fra A-Z
Generelt en god oplevelse fra bestilling til afsluttet installation - dog kunne jeg savne en hurtig gennemgang af laderens-/app'ens muligheder efter afsluttet installation.
Køb med mangel men som hurtigt blev…
Køb med mangel men som hurtigt blev eftersendt. Købte en ladestolpe, som fra underleverandøren fra Sverige, manglede en komponent (bagplade). Få timer efter at have skrevet til TakeCharge om manglen var de på sagen og jeg fik eftersendt den manglende del. Ladestolpen er super kvalitet og æstetisk flot.
Super support i forbindelse med aktivering
Jeg havde problemer med at aktivere min konto i Northe app'en og skrev til Take Charge fredag aften om mine problemer.
Jeg regnede tidligst med at blive kontaktet mandag, da det var weekend, så jeg var meget overrasket, da der lå svar fra Christian lørdag morgen!
Efter lidt mailudveksling frem og tilbage lørdag, helt frem til omkring kl. 23!! Lykkedes det endelig at få min konto korrekt konfigureret.
Det kalder jeg god service, tusind tak for hjælpen Christian og Take Charge!
5-Stjernet service
Service og support fra TakeCharge er uden sidestykke - altid hurtigt svar og de hjælper én helt i mål. Jeg oplevede som visse andre at eletrikkeren der installerede laderen måske godt kunne have brugt lidt med uddannelse i løsningen men ikke noget der ødelægger indtrykket af TakeCharge. Jeg arbejde endda for én af deres konkurrenter men foretrækker dem.
Fremragende service.
Fremragende service, kort svartid.
Nem og overskuelig app.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale TakeCharge…
Kan varmt anbefale TakeCharge da jeg har fået særdeles god vejledning ved problemer med min Easy-charger som intet har med TakeCharge at gøre.
Kan absolut anbefale TakeCharge 👍😀
Jørgen Jyllinge
Hurtig levering, god opfølgning
Hurtigt levering. Venlig og effektiv service ved opsætning af lader.
Er meget tilfreds, vil gerne handle med dem i gen.
Fik monteret den nye Easee lader. Virker super - lynhurtig forsendelse af ladebox og fint elektrikerarbejde. Nu er bruger sat op på takecharge side og vi glæder os til refusion. Spiller med vores tesla myp! Iøvrigt vanvittig god service - de svarer jo nærmest i døgndrift på deres messenger 🙂👍🏻🍺
Takecharge fungerer bare som det skal
Takecharge fungerer bare som det skal, og i opstartsfasen er der hurtig hjælp når man henvender sig.
God rådgivning og hurtig installation
God rådgivning og hurtig installation. I det hele taget en god oplevelse.
Ikke helt i skabet!
Ikke helt i skabet!
Slutproduktet er indtil videre blevet godt, men der var nogle knaster undervejs. De måtte skaffe en ny elektriker, da kommunikationen med den første ikke fungerede. Den næste elektriker kunne ikke rigtigt hjælpe os med opsætningen af apps-ene, men gjorde ellers et fint job. Laderen giver næsten de fulde 22kwh.
Nu venter vi på at se om abonnementet virker!
Godt produkt
Gode samtaler, gode forklaringer på spørgsmål, men mangelfuld kommunikation med installatør, som manglede information om betalt opgradering til 22kw. Ladebrik ikke medsendt ladeboksen. Har stadig ikke modtaget den efter tre uger.
Godt gået
Laderen kom som aftalt, installation blev udført som aftalt, og da der var lidt småproblemer omkring id på lader var TakeCharge omgående i stand til at hjælpe.
Top God service
God service, god pris og flot instalition. Vel til hver en tid, anbefale dem 😃
God service🙏⭐️
Hurtig og positiv respons i forbindelse…
Hurtig og positiv respons i forbindelse med spørgsmål før bestilling. Levering og installation udført som aftalt.
Kan varmt anbefales
ikke optimal kundebetjening
Jeg synes ikke deres kundebetjening er i top, jeg spurgte flere gange til problemer jeg havde, men fik hver gang blot at vide, at det kunne jeg finde svar på på enten deres hjemmeside eller deres samarbejdspartneres. jeg har således efter 14 dage stadig ikke svar på flere spørgsmål. Jeg tænker firmaet er underbemandet.
Lees meer over geverifieerde reviews.