Erittäin hyvin ja tiiviisti pakattu (ehkä jopa liiankin kun en meinannut saada konetta lainkaan paketista ulos). Koneen osiin liittyvät pikku tilpehöörit tulivat mukaan parin kivan yllätyksen kanssa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Olen erittäin tyytyväinen uuteen koneeseen. Vaikka vanha 5 vuotta vanha kone toimii yhä, päätin ostaa uuden koneen. En ole vielä testannut pelata uudella koneella, koska tilaamani pelinäyttö ei ole vi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over Takomo Systems
Geschreven door het bedrijf

Huipputason pelitietokoneet ja työasemat suomalaisena käsityönä! Meillä yhdistyy asiantuntemus, ja aito välittäminen. Verkkokauppa osoitteessa https://takomo.store

Contactgegevens
Emalitehtaankatu 2, 04410, Järvenpää, Finland
- asiakaspalvelu@takomo.store
- takomo.store
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ensimmäinen rakennettu kone
Hyvä asiakaspalvelu, oltiin päivitetty pari osaa parempiin ilman lisäkustannuksia. Suosittelin Takomoa jo veljelle, ja voin suositella sitä kyllä kaikille muillekin!
Toimitus oli nopea ja hyvä
Toimitus oli nopea ja hyvä. Kone oli valmis käytettäväksi suoraan pakkauksesta. Kiitos :)
Toimi tosi hyvä
Ammattitaitoisesti toteutettu Linux-kokoonpano
Tuote on teknisesti hyvin toteutettu ja järjestelmä on rakennettu huolella. Erityisen myönteisenä koin sen, että Linux-käyttöjärjestelmän konfigurointi oli suoritettu asianmukaisesti. Lisäksi minulle tarjottiin joustavuutta valita haluamani jakelupohja ilman, että olisin joutunut tyytymään Ubuntun kaltaiseen vakiointiratkaisuun. Yhteydenotolleni tilausvaiheessa vastattiin ripeästi ja asiantuntevasti, mikä helpotti päätöksentekoa.
Kaikki meni todella hyvin
Kaikki meni todella hyvin. Ammattimaisesti kasattu ja pakattu.
Asiakaspalvelu oli myös nopeaa
erittäin pätevää sakkia
erittäin pätevää sakkiA; suosittelivat koteloa jota heillä ei ollut varastossa ja tilasivat sen ilman mitään ongelmia, toimitus oli nopea ja yhteydenmpio hyvää. kone pakattu tosi hyvin kuljetukseen
Asiantuntevaa palvelua ja pikainen…
Asiantuntevaa palvelua ja pikainen toimitus, ei moitittavaa.
Asiantuntevaa palvelua
Parin tehokoneen tilaus onnistui loistavasti. Asiakaspalvelusta sai apua konfigurointiin ja koneet toimitettiin alle viikossa konttorille.
Virheetöntä suorittamista
Hyvä hinta-laatusuhde, toimitusaika lyhyt ja lähetys tuli ajallaan kotiovelle ilman lisämaksua. Siisti paketti ja hyvin pakattu kone sen sisällä. Selkeät ohjeet mukana. Asiakaspalvelua en pysty arvioimaan, kun minulla ei ole ollut tarvetta olla yhteydessä siihen. Kaikki on toiminut kuten pitääkin. Hienoa, että suurketjuille löytyy vaihtoehtoja!
Täydellistä palvelua!
Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun Takomolla. Olen muutaman kerran ollut yhteydessä asiakaspalveluun ja varsinkin chatin kautta palvelun on NOPEAA, ja ennen kaikkea ammattitaitoista sekä mukavaa. Suosittelen isosti Takomoa kaikille!
Todella hyvä asiakaspalvelu ja…
Todella hyvä asiakaspalvelu ja toimitus. Ei valittamista.
Custom pc tuli nopeasti aikataulussa.
Custom pc tuli nopeasti aikataulussa.
Käyttöönotto-ohjeet olivat niin selkeät, että kaikki osaavat. Plussaa makeasta yllätyksestä tilauksen mukana.
Hienoa työtä ja erinomaista palvelua…
Hienoa työtä ja erinomaista palvelua niin koneen teettämisessä kuin huollossa. Luotettava toimija kaikkiaan!
Suosittelen
Suosittelen. Kätevä nettikauppa ja viimeisen päälle hyvää palvelua. Asiallista lisämyyntiä. Ei mitään huonoa sanottavaa
Viestintä toimi ja kone oli perillä…
Viestintä toimi ja kone oli perillä salamannopeasti
hyvin ne pojat hoitaa
hyvin ne pojat hoitaa
laitoin ne monen testin läpi, iha hyvää aspaa tulee ja koneet o kasattu mun rajatun kokemuksen perusteella iha hyvi
bonuspisteit tulee siit et aina kun sieltä tulee jokin laatikko, siel o garggii :3
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.