Jeg kan varmt anbefale tandlægen Anders B. fra tandklinikken Spinderiet. Med venlig modtagelse af personalet og professionel tandlæge behandling, føler man sig tryg gennem hele forløbet. Han f... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Jeg har aldrig følt mig i så gode hænder hos en tandlæge, som jeg gør hos Morad på klinikken i Valby. Som én, der normalt er ret bange for at gå til tandlægen, betyder hans rolige og trygge måde a... Toon meer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Tandbro Valby, hvor jeg blev behandlet af Morad. Han er utrolig rolig og behagelig og han er rigtig god til at lytte og tage hensyn, hvis det bliver lidt for m... Toon meer
Jeg kom ind som en nervøs og lidt bange for tandlæge. Min bekymring blev gjort til skamme, de fik en til at slappe helt af og fortalte hele tiden status på hvor langt vi var i behandlingen, så selv... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Tandenbleekservice
Over Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Tandbro
✔ Tandbro er et klinikfællesskab med 6 topmoderne tandklinikker i København: Valby Tandklinik, Tandlægerne i Parken, Tandlægerne på Christianshavn, Tandlægerne i Rødovre, Tandlægerne ved Vanløse St. og Tandlægerne ved Gl. Kongevej
✔ Hos Tandbro er du altid i trygge hænder. Vi har samlet et stærkt team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der tilbyder en unik kombination af nærhed, professionalisme og dedikation.
✔ Vi lægger stor vægt på tryghed, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig som patient at føle dig godt tilpas og sikker under behandlingen. Vi har som regel korte ventetider og tilstræber, at patienter med akut behov kan blive behandlet samme dag.
✔ Kontakt os gerne på telefon 69 89 69 88 eller e-mail info@tandbro.dk for spørgsmål eller tidsbestilling.
Vi passer på dig og dine tænder
Geschreven door het bedrijf

- Hos Tandbro prioriterer vi forebyggelse og personlig omsorg højt. Gennem grundige undersøgelser, professionel rådgivning og skånsomme behandlinger hjælper vi dig med at bevare sunde og stærke tænder livet igennem. Din tryghed og tilfredshed er altid i fokus.
Tandlægeskræk?
Smertefri behandling hos Tandbro

Contactgegevens
Øster Allé 56 7.sal, 2100, København Ø, Denemarken
- info@tandbro.dk
- tandbro.dk

Tid til tandeftersyn?
Vraagt klanten om een review
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Tandbro i Valby. Den smukkeste, rolige klinik med et smilende og service minded personale.
Tandlæge Martha er prof, dygtig og omsorgsfuld for folk med tandlægeskræk.
Morad Azam er fantastisk god ❤️
De bedste.
Altid glad, smilende og fagligt dygtigt personale, som tager imod. Dejligt, man er knyttet op på den samme. Vil klart anbefale dem.
De har 3 klinikker i København og derfor altid mulighed for at hjælpe med en akut sag.
My first dentist visit in Copenhagen
My first time having to go to a dentist in Copenhagen. Since regular health care is very mediocre, i was scared of what might happen. On the contrary to my fears a very high-end clinic with a very well equipped doctors, staff with very good pricing. I had a minor treatment and it went perfectly good with an amazing result. I would definitely recommend.
Som ny kunde fra dengang hvor skole…
Som ny kunde fra dengang hvor skole tandlægen var et mareridt,, blev jeg taget godt imod og behandlet , venligt og professionelt, fint nyt udstyr og et billigt tilbud til nye patienter,,, Mvh Carsten øxbøg
Jeg kommer i parken og har en super sød…
Jeg kommer i parken og har en super sød og dygtig tandplejer Tine… hende vil jeg anbefale til alle… meget behagelig atmosfære i klinikken og skønt med de nyeste udstyr
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse - selvom jeg desværre har et hul, der skal plast på. Det er søde og venlige tandlæger, og så giver de også et godt tilbud på behandling.
Verdens klasse behandling
Tusind tak til alle jer hos tandbro rødovre, og især en stor tak for den professionelle og yderst venlige behandling jeg modtog på en ellers kedelig mandag morgen. Jeg havde ikke lige forventet at jeg fremover skulle glæde mig til komme til tandlægen.
Tandbros griske overbehandling
Tandbros griske overbehandling
Opsøgte Tandbro Vanløse 4 februar 2026 med henblik på implantat af fortand 1+ overmund. Ønskede ikke protege efter større ganeoperation.
Tandbro fremsendte tilbud.
Efterfølgende ønskede Tandbro først at fjerne et par håndfulde kindtænder med dybe lommer før implantat behandling af 1+.
Tandbro henviste til protege klinik med henblik på midlertidig protege med efterfølgende implantat behandling.
Efter afvisning foreslog Tandbro, for at undgå protege, i stedet at fjerne kindtænder i højre side så tykning kunne foregå i venstre, for efterfølgende implantatbehandling, Den samme procedure i højre side. Til sidst ville fortand 1+ få implantat. Tidsforløb og pris blev ikke oplyst.
Efter afvisning ønskede Tandbro at fjerne 2 bagerste kindtænder i undermund under bedøvelse. Efterfølgende ville Tandbro så foretage heftig paradentose behandling medens bedøvelsen endnu virkede
Ved fremmøde afvistes tandfjernelse, men i stedet opfordring til at påbegynde implantatbehandling af fortand 1+.
Derefter påbegyndtes paradentose behandling. Ultralyd og manuel opfølgning med forskellig farvet syle, der hver især kunne trænge dybt ned og rundt i alle tandlommer. Indgrebet blev foretaget uden tilbud om bedøvelse.
Efter behandling undrede Tandbro sig over, hvordan smerten kunne udholdes.
Implantat behandling af fortand 1+ blev nu tilbudt på eget ansvar.
Behandling opdelt i knogleforstærkning uden implantat for at undersøge virkning. Efterfølgende tages stilling til implantat som mulighed.
Operation afvist 4. august 2026.
Afsluttede i stedet implantatbehandling den 7. August 2026 hos Rødovre Tanlægerne på deres ansvar og med vellykket resultat.
Det er betænkeligt at Tandbro udover tilbud den 4. februar på intet tidspunkt gav prisoverslag om de mange alternative tiltag der efterfølgende blev fremsat. Der blev antydet at beløbet nok ville ligge over 100.000.
Som incitament til at acceptere forløbet fremførtes, at jeg kunne sagsøge tidligere tandlæge for paradentose fejlbehandling, med henblik på erstatning for at skaffe midler til Tandbros projekt.
Jeg er vildt imponeret over at I gang…
Jeg er vildt imponeret over at I gang på gang kan skifte en plombe eller fixe et hul i en tand uden bedøvelse og uden jeg på noget tidspunkt har smerter eller er utryg. 20 ud af 10 stjerner herfra 😁
Jeg er glad for min tandplejer
Jeg er glad for min tandplejer. Hun er tålmodig og pædagogisk. Og så oplever jeg at hun besidder en faglig stolthed som bliver udlevet i gode behandlinger. Jeg er meget tilfreds.
Its my first time there in Valby…
Its my first time there in Valby Tandklinik and they very accommodating and they are very kind☺️
Virkelig god oplevelse på trods af det…
Virkelig god oplevelse på trods af det er en tandlæge ☺️
Dejligt lyse rum, kaffe og vand i venteværelset og den mest grundige tandrensning jeg nogen sinde har oplevet.
Sød og venlig behandling af Kristne.
Meget kompetent og venlig
Meget kompetent og venlig, træder til med kort varsel
Så behagelig og sød tandlæge
Så behagelig og sød tandlæge.
Fair pris og bare så sød. Det er min nye tandlæge fremover 😊
Besøg hos Hamza Kazhaze
Jeg har i mange år haft en tandlægeskræk, som jeg gjorde klart inden jeg lagde mig i tandlægestolen, hos Hamza Kazhaze. Til min store overraskelse, viste det sig, slet ikke at være så slemt som jeg havde gået og frygtet og jeg er nu glad for at komme til tandlæge igen. Derudover blev de skavanker, jeg nu havde, løst meget professionelt og jeg blev vejledt grundigt i hvad jeg selv efterfølgende kunne gøre, for at problemet ikke skulle opstå igen.
Tandlægerne ved Gl. Kongevej kan altså varmt anbefales.
Kompetent behandling med en god…
Kompetent behandling med en god indledende forklaring om processen. God og nænsom tilgang. Moderne lokaler med godt udstyr.
Professionelt
Professionelt, smertefrit og hurtige til at finde en akut tid tid fjernelse af visdomstand.
Jeg har voldsom tandlæge skræk
Jeg har voldsom tandlæge skræk, men der blev virkelig taget hensyn til mig, når jeg brød sammen eller rystede så meget, hun hjalp mig igennem hele processen, talte mig igennem det,holdte pauser. Så kommer gerne igen (selv om hele kroppen stadig siger nej til tandlægen) 🤗
Super professionelle tandlæger
Super professionelle tandlæger, meget imødekommende personale.
Har haft Husam som tandlæge i over 10år, han er yderst professionel og møder mig altid med et smil.
Kan klart anbefale Valby Tandklinik.