Banner for Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

1.593
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale tandlægen Anders B. fra tandklinikken Spinderiet. Med venlig modtagelse af personalet og professionel tandlæge behandling, føler man sig tryg gennem hele forløbet. Han f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har aldrig følt mig i så gode hænder hos en tandlæge, som jeg gør hos Morad på klinikken i Valby. Som én, der normalt er ret bange for at gå til tandlægen, betyder hans rolige og trygge måde a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Tandbro Valby, hvor jeg blev behandlet af Morad. Han er utrolig rolig og behagelig og han er rigtig god til at lytte og tage hensyn, hvis det bliver lidt for m... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kom ind som en nervøs og lidt bange for tandlæge. Min bekymring blev gjort til skamme, de fik en til at slappe helt af og fortalte hele tiden status på hvor langt vi var i behandlingen, så selv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Tandenbleekservice

Over Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

Geschreven door het bedrijf

Velkommen til Tandbro

✔ Tandbro er et klinikfællesskab med 6 topmoderne tandklinikker i København: Valby Tandklinik, Tandlægerne i Parken, Tandlægerne på Christianshavn, Tandlægerne i Rødovre, Tandlægerne ved Vanløse St. og Tandlægerne ved Gl. Kongevej

✔ Hos Tandbro er du altid i trygge hænder. Vi har samlet et stærkt team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der tilbyder en unik kombination af nærhed, professionalisme og dedikation.

✔ Vi lægger stor vægt på tryghed, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig som patient at føle dig godt tilpas og sikker under behandlingen. Vi har som regel korte ventetider og tilstræber, at patienter med akut behov kan blive behandlet samme dag.

✔ Kontakt os gerne på telefon 69 89 69 88 eller e-mail info@tandbro.dk for spørgsmål eller tidsbestilling.

Vi passer på dig og dine tænder

Geschreven door het bedrijf

Hos Tandbro prioriterer vi forebyggelse og personlig omsorg højt. Gennem grundige undersøgelser, professionel rådgivning og skånsomme behandlinger hjælper vi dig med at bevare sunde og stærke tænder livet igennem. Din tryghed og tilfredshed er altid i fokus.

Tandlægeskræk?

Smertefri behandling hos Tandbro

Smertefri behandling hos Tandbro
Vi ved, at tandlægebesøg kan vække bekymring og utryghed hos mange patienter. Derfor lægger vi stor vægt på at skabe en rolig og tryg atmosfære, hvor du altid føler dig i kontrol. Vi arbejder nænsomt og tilpasser tempoet efter dine behov, så du kan føle dig tryg gennem hele behandlingen. Vores team møder dig med respekt, forståelse og omsorg – og vi hjælper dig med at overvinde frygten, så du kan få den bedste tandpleje uden stress.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.593)

211 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tandlæge på Vanløse Station giver…

Tandlæge på Vanløse Station giver excellent service og behaelige behandling til os som ryster fra tandlaege skræk. Tusind tak for jeres hensyn og trykke procedures. Efficient og professional med kompassion. Nemt hjemmeside navigation. Hurtigt og professional svar på spørgsmålet. Super betaling options. Tusind tak 🌻🌻🌻🌻🌻

16 juli 2026

Den rette behandling

Meget kompetent, venligt og professionelt personale. Følte mig virkelig godt behandlet! Jeg kan klart anbefale dem.

13 juli 2026

Virkelig positivt

Lige skiftet fra anden tandlæge - kæmpe positiv forskel - tusind tak for god behandling - jeg glæder mig nærmest til næste gang 🙌🏻🙌🏻🙌🏻

9 juli 2026

Kan klart anbefale Taha Dogan

Kan klart anbefale Taha Dogan! Jeg var lige forbi i dag ved klinikken i Christianshavn, og det var en virkelig god oplevelse. Han er super sød, professionel og får én til at føle sig tryg hele vejen igennem. Han tager sig tid og forklarer tingene på en måde, der er nem at forstå, så man føler sig godt taget hånd om.

Man kan virkelig mærke, at han går op i sit arbejde og sine patienter. Tusind tak for den gode behandling. Jeg kommer helt sikkert igen og igen! 👏😄

9 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lotte fra Parken er bare den dygtigste

Lotte fra Parken er bare den dygtigste, professionelle og venlige tandlæge 😀
En tand med en 60 år gammel skolefyldning var knækket. Hun kiggede og sagde den laver vi med det samme. Efter 20 minutter var hun og tandplejeren færdig - godt arbejde 🌷
Hilsen fra Lars

8 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super dygtig og kompetente ung…

Super dygtig og kompetente ung tandlæge. Han havde styret på det hele!
Det faktisk det bedste service og behandling mod hul i tanden jeg har fået længe.
Tusind tak til Murad tandplejer for at anbefaler en god tandlæge til mig . 👌😃🙏🏼

3 juli 2026

Stor anbefaling herfra

Har kommet i Valby klinikken i mange år og er så glad for den service jeg får!
Line er min tandplejer og hun er professionel, omhyggelig og rar at komme ind til. Stor anbefaling herfra!

29 juni 2026

Taysir Joda

Taysir Joda
Hos tandlægerne i spinderiet har virkelig en engels tålmodighed :) Jeg havde en visdomstand der drillede og som ikke kunne vente, så bed alt min tandlægeskræk i mig og fik en akuttid, og kunne ikke komme til hende jeg er nogenlunde tryg ved, så havde ingen ide om hvem jeg skulle ind til, pga min kæmpe skræk har jeg det bedst med kvindelige tandlæger, og det var en mand i dag, jeg var ved at tude allerede da jeg blev kaldt ind, men Taysir og hans søde assistent fik mig trygt igennem, en hård med super god oplevelse :)

26 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos tandlægen på Gammel Kongevej. Hele personalet var meget imødekommende, venlige og professionelle, hvilket gjorde, at jeg følte mig tryg fra start til slut.
En særlig stor ros til Hamza, som behandlede mig. Han er uden tvivl en af de bedste tandlæger, jeg har haft i mange år. Han var utrolig dygtig, grundig og professionel, samtidig med at han tog sig tid til at forklare behandlingen og sikre, at jeg følte mig godt tilpas under hele forløbet.
Som en person med tandlægeskræk betyder det meget at møde en tandlæge, der udviser så stor faglighed, tålmodighed og omsorg. Jeg kan varmt anbefale klinikken og især Hamza til alle, der søger en kompetent og behagelig tandlægeoplevelse.

12 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Valby…

Jeg kan varmt anbefale Valby Tandklinik!
I dag fik jeg fjernet to visdomstænder i underkæben af Frederik. Jeg var lidt nervøs inden behandlingen, men Frederik var utrolig professionel og gjorde hele oplevelsen meget tryg. Han forklarede løbende, hvad han gjorde, og guidede mig gennem behandlingen på en rolig og behagelig måde.
Jeg følte mig i gode hænder fra start til slut, og jeg vil uden tvivl vælge Frederik igen, næste gang jeg skal til tandlæge.

10 juni 2026

Morad Azam

Morad Azam! Super dygtig, engageret og professionel tandplejer. Han er grundig, forklarer tingene på en forståelig måde og får én til at føle sig tryg. En virkelig god oplevelse! kan varmt anbefales🙂

10 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hul i tand som jeg ikke har?

Jeg fik booket en tid til sådan et tandtjek for 299 tandrens tandtjek og røgten med mere. Jeg gik derfra med et udslag på 26.000 ca. jeg havde eftersigende 11 huller, og så skulle jeg have fjernet en visdomstand som var meget vigtigt. Jeg har efterfølgende været hos en venindes søster som er tandlæge, jeg har halv så mange huller og desuden fik jeg afvide at der ikke var nogen grund til at fjerne en visdomstand som ikke genere. Sidst men ikke mindst har jeg altid manglet 4 tænder, og til mit andet tandtjek hos tandlægen som jeg stoler på fik jeg afvide efter hun havde tjekket udslaget af hvad jeg skulle have lavet, stod der at jeg skulle have et hul i tanden -3 og denne tand har jeg slet ikke. Jeg synes det en super ærgerlig oplevelse og ville ikke anbefale det til nogle.

4 mei 2026
Logo Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

Antwoord van Tandbro - Parken-Valby-Rødovre-Christianshavn-Vanløse-Frb

Kære Malika

Tak fordi din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om den oplevelse du har haft.

Vi bestræber os altid på at foretage en grundig undersøgelse og udarbejde en behandlingsplan ud fra vores faglige vurdering. Det er dog ikke usædvanligt, at forskellige tandlæger kan have forskellige vurderinger af, hvornår et begyndende hul bør behandles, eller om en visdomstand bør fjernes forebyggende.

Vi kan desværre ikke kommentere på konkrete behandlingsforløb eller journal oplysninger i et offentligt forum af hensyn til tavshedspligten. Vi tager dog din tilbagemelding alvorligt – særligt hvis der er opstået tvivl til behandlingsplanen eller det der er noteret i journalen.

Vi vil derfor meget gerne gennemgå sagen sammen med dig og undersøge, hvad der er sket.
Du er velkommen til at kontakte vores klinikchef, så vi kan få en dialog og sikre, at du får en grundig gennemgang af din journal og vores vurdering. Du kan kontakte os på telefon 69896984 og spørge efter Sabine.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med løbende at forbedre os.

Tandlægerne i Rødovre