Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mina beställda produkter kom väldigt snabbt o levererades direkt i brevlådan vilket var väldigt bekvämt.De passade också bra helt rätt nyans för mitt hår,det enda som drar ner betyget är (då jag har... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd !Är vanligt vis inte så lätt att hitta rätt färg och kvalite på nätet! Tangled har lyckats matcha sina produkter med färg och kvalitet och det är så enkelt att få till sin frisyr och jag... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Var nöjd med enkel beställning, snabb leverans - MEN sedan har min retur gått säåååååå långsamt! Fick en returetikett, lämnat original kartong på en Bringdepå, fått kvitto på att den är skickad och se... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produkten som jag beställde kändes jättebra men jag beställde den i fel färg och mailade 2 gånger om det. Ville byta till en annan. Fick bara besked om att det var försent, varan var redan ivägskic... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarproductenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Alla ska kunna skapa en snygg frisyr helt själva oavsett hårtyp, det är vår ambition. Det ska även vara enkelt att få till den salongssnygga looken. Vi är frisörer i grunden och drivs av att ta fram snygga håraccessoarer som gör din vardag roligare och enklare.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kanon att kunna beställa hem olika…

Kanon att kunna beställa hem olika färger för att se vad som passar bäst. Kul att, på ett enkelt sätt, kunna göra en fin håruppsättning till bröllopet jag ska till på lördag 🤩

Blond mix blev mitt val.

Hej Elisabeth,

Vad härligt att du fick en bra shoppingupplevelse hos oss! 😍

Tangled Crew

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Håret var mycket sämre än förväntat

Håret var mycket sämre än förväntat. Kommer inte kunna använda det, så besviken!

Hej Matilda,

Vad tråkigt att du inte är nöjd med ditt köp hos oss samt att du inte skrev till våran kundtjänst innan du lagt ditt omdöme på trustpilot då hade vi kunnat hjälpa dig.

Om du har fått en trasig vara så är det bara att mejla oss så skickar vi en ny till dig eller får du återbetalning.
Om du istället inte är nöjd med t ex färgen eller något annat så har vi 30 dagars öppet köp och du kan returnera din vara till oss.

Tangled team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tangled Sweden leverans med…

1 stjärna pga att Tangled Sweden leverans med Postnord/brevlåda fungerar INTE.
Försändelsen kom bort. Önskar leverans med ex Instabox.

Dock till Kundservice Tangled Sweden ger jag tumme upp - 5 stjärnor - för hantering av reklamation och även för deras produkter (som jag handlade tidigare).

Review zonder uitnodiging

Hej Patricia,

Så tråkigt att du gav en så dålig recension trots att vi löste ditt ärende och du fick en ny vara i god tid efter din reklamation.

Dessvärre kan postnord göra fel med leveranser och det har vi ingen kontroll över men vi försöker alltid lösa såna problem genom att t ex skicka en ny vara till kund eller återbetala hela beloppet om kunden önskar så.

Jag hoppas att vi ska kunna erbjuda olika fraktsätt såsom instabox i framtiden. I dagsläget har vi en annan tjänst som heter my pack collect och kunden kan välja leverans på uthämtningsställe.

Tangled team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ser så äkta ut och fick bra hjälp med att välja vilken färg

Jag maila och skickade in bilder på mitt hår och fick tips om vilken färg jag skulle köpa. När jag sedan fick den så var de perfekta ( köpte 3 olika ) . Är så nöjd och de ser väldigt äkta ut. Har bara fått positiva kommentarer om mitt ” nya ” hår . Väldigt lätt att sätta upp med. Värt varenda krona

31 januari 2023

Hej Malin,

Det gör oss så glada att du blev nöjd med dina produkter och fick bra kommentarer om din nya frisyr 😊.
Tack för dina fina ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra service och bemötande

Väldigt bra service och bemötande. Känner mig fin i min scrunchy och Wild bun som matchar hårfärgen perfekt.

10 januari 2023

Antwoord van tangled.se

Hej Johanna! Vad kul att höra att du fick ett bra bemötande och att du trivs med dina hårtofsar 🥰

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och smidig leverans.

Snabb och smidig leverans.
Bra kunna betala med Klarna.
Köpte en Scrunchie.
Tät med bra färg och kvalitet.
Enkelt sätt att få till en snygg och elegant frisyr.
Är mycket nöjd med mitt köp!

29 december 2022

Antwoord van tangled.se

Hej Camilla! Vad kul att du fick en bra shoppingupplevelse hos oss 😀. Tack för dina fina ord 🌺

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dock överens stämmer färgerna dåligt
Köpt 3 olika med blond / alla olika färg

Snabbt och enkelt att sätta i håret och det blir super snyggt

16 november 2022

Antwoord van tangled.se

Hej Anette! Tack för ditt positiva omdöme 😊. Vi har nyligen lanserat nya färger och produkter så håll gärna utkik på våran webbsida.
Hoppas att du hittar en bra match nästa gång 🌺

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den ÄR så snygg o fin som den ser ut

Den ÄR så snygg o fin som den ser ut, varje gång jag har den på mig får jag beröm.

1 januari 2023

Antwoord van tangled.se

Hej Pernilla! Tack för din fina recension. Vi blir så glada över att även andra tycker att du ser snygg ut med din hårtofs 🥰

Ser äkta ut

Ser äkta ut och smälter in i håret. Tar 2min att få en festfrisyr. Rekommenderas.

11 december 2022

Antwoord van tangled.se

Hej Anna! Vad kul att du fick en bra shoppingupplevelse hos oss och blev nöjd med din produkt 😊

betala frakt på retur

Ni tog betalt för frakt när jag skickade tillbaka varan. Kommer inte att beställa någon ny vara på grund av detta. Jag vet ju inte om nästa jag beställer är rätt färg.

6 december 2022

Antwoord van tangled.se

Hej Monica! Tack för ditt omdöme 😊.
Som många andra webbföretag (särskilt nya och små företag) så står kunden själv för returfrakt. Med den returfrakt du köper från oss slipper du ansvaret för att returen kommer fram till oss så om t ex din försändelse kommer bort så får du återbetalning inom rimlig tid.
Jag tar din synpunkt vidare till mina kollegor och till ledningen och förhoppningsvis kommer vi en dag att erbjuda fri retur när vi har vuxit som företag 🥰

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.