Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Måske verdens sødeste og bedste service. Jeg endte ikke med at købe noget fra Taskehuset, da min vare var i restordre. Til gengæld fik jeg hurtig og ærlig service om hvornår jeg kunne forvente ank... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut fantastisk kundeservice! Kan varmt anbefale at handle her! Købte en vare, som var til gave - og fik god besked fra Taskehuset, da varen hurtigt blev sendt. Jeg kunne dog ikke tracke den, da... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kæmpe ros til Taskehuset! Jeg har både haft købt i deres butikker og på hjemmesiden i gennem nogle år, hvilket jeg har haft stor glæde af. Taskehuset har et bredt udvalg, god service i butikkerne og h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffer- en tassenwinkel
  2. Tassenwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Taskehuset i Nykøbing Falster & Vordingborg er ”Sydhavs øernes” ældste og største speciel forretning i tasker. Vi har det bredeste sortiment i tasker og tilbehør i området. Størst med kufferter, EDB tasker, mode tasker omm

4,3

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Måske verdens sødeste og bedste…

Måske verdens sødeste og bedste service.

Jeg endte ikke med at købe noget fra Taskehuset, da min vare var i restordre. Til gengæld fik jeg hurtig og ærlig service om hvornår jeg kunne forvente ankomsten på varen.

23 maart 2026

Antwoord van Taskehuset

Tusind tak for de fine ord.
Det glæder os meget.

Team Taskehuset

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har lige købt den lækreste taske og…

Jeg har lige købt den lækreste taske og her blev jeg i hvert fald ikke skuffet! en gennemført lækker kvalitet.
Her kan jeg godt anbefale folk at handle. Ikke sidst gang jeg har handlet der. Superhurtig ekspedition bestilt d. 14. modtaget d. 17. januar.

14 januari 2026

Kære Marianne
Tusind tak for de søde ord.
Vi er glade for at du er tilfreds med din taske.
Det er så dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar.

God dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind for jeres hjælp til at få den…

Tusind for jeres hjælp til at få den gave som jeg havde ønsket mig så meget!
I vil fremover få en rigtig god omtale fra min side
Så tusind tak og godt nytår og undskyld
Håber i læser min anmeldelse😊

29 december 2025

Antwoord van Taskehuset

Godt at du er tilfreds. Men hvorfor kun 3 stjerner hvis du er tilfreds ? Jeg vil bare minde dig om at man kan ikke få penge tilbage når man køber en varer solgt på tilbud. Det er regel i ALLE butikkerne. Du må forstå det ! Men alligevel har vi lavet en undtagelse og du fik penge tilbage. Mvh. Luc Taskehuset

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig service og fejl oplysninger

Jeg har fået en kuffert i julegave, fin kuffert med byttemærke på. Da jeg kommer ned i butikken for at bytte den til en mindre størrelse, får jeg besked om at den ikke kan byttes da det er en bestillingsvare. Da kufferten blev købt blev der ikke oplyst noget om dette, hvilket medarbejderen selv bekræfter at det har hun nok ikke sagt. Da varen bliver hentet, af køber, sætter den medarbejder der klarer udleveringen byttemærke på, og siger at ja selvfølgelig kan den byttes, da køber spørger til dette. Alt dette til trods nægter butikken nu at bytte vare. Så 2 butiksmedarbejdere har fejlet ved salget og enten udeladt at oplyse om mangle på bytteret eller decideret fejloplyst og sat byttemærke på. Men alligevel er det kunden der ender med at tabe... det er simpelthen for ringe og gør at jeg desværre på ingen måde kan anbefale at handle i denne butik.

27 december 2025

Tak for din besked.
Når en kunde ønsker en speciel vare bestilt hjem, som ikke er i sortiment, er der ikke mulighed for at bytte eller returnerer varen.

Godt Nytår

Luc

tasken blev tung:(

tasken blev tung:( da jeg tog ting i tasken, blev tasken tung:/ så jeg kunne ikke bære den.
edit: jeg er buff nu, gratis workout bare for at bære tasken. kan anbefale

7 november 2025

Kære Gabe

Vi er glade for at høre, at du fandt en god løsning

Kære Gabe

Vi er kede af at tasken bliver for tung.
Der står som regel vægt på vores produkter, i vores webshop.
At du kun giver os 2 stjerner, for noget vi ikke kan være ansvarlige for, gør os meget ærgerlige.

Tager reklamation seriøst

Tager reklamation seriøst.
Vi havde en skoletaske, hvor lynlåsen ikke fungerede. Vi forsøgt med råd, fra Taskehuset, at lave den. Da dette ikke holdt fik vi en ny taske.
Tak for god service!

20 augustus 2025

Antwoord van Taskehuset

hej Malene. Tusind tak for din kommentar. Det glæder os rigtig meget. Mvh. Luc Taskehuset

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og fornuftige priser

Taskehuset tilbyder fornuftige priser i forhold til andre butikker (der tilbyder uigennemsigtige prisgarantier).

Virkelig god kundeservice - svarer hurtigt på mails og følger op telefonisk i tilfælde af spørgsmål i forbindelse med oprettelse af ordre.

Ordre ekspederes og afsendes hurtigt.

Tak til jer for genskabe min tiltro til dansk onlinehandel.

29 juli 2025

Antwoord van Taskehuset

Tusind tak for de fine ord.
Det glæder os meget.

Team Taskehuset

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig til at besvar mails og pakke…

Hurtig til at besvar mails og pakke ordren.
GLS var knap så hurtig til at få afhentet pakken, så leveringstiden blev lidt længere end de 2 dage som der stod.
Tasken leveret fuld op til forventningen og var til en bedre pris end mange andre steder.

31 juli 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Adax taske til god pris!

Jeg har i dag modtaget min nye, lækre Adax taske, bestilt for 2 dage siden.
I forhold til andre butikker, sparede jeg mere end 400 kr, så jeg er fuldt ud tilfreds, anbefaler Taskehuset og vil vende tilbage.

2 juli 2025

Antwoord van Taskehuset

Hej Lisette. Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på det. Mvh. Luc

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjemmelevering og det er rigtig god…

God hjemmelevering og det er rigtig god kvalitet så jeg er meget glad for min taske:)

29 mei 2025

Kære Anna,
Tusind tak for din søde og positive anmeldelse. Vi sætter stor pris på det. Mvh. Luc / Taskehuset

Søgte en specifik pung

Søgte en specifik pung, ringede derfor til taskehuset i Nyk F, hvor de gjorde alt for at finde den og bestille den hjem i den ønskede farve. Hurtig service og få dage senere kunne den hentes. Blev så mødt med et kæmpe smil af Isabel i butikken. Kæmpe ros herfra.

9 mei 2025

Antwoord van Taskehuset

Kære Heidi, Tusind tak for din positiv anmeldelse. Det er så dejligt at høre at du er glad for vores service. Mvh. Taskehuset

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og flotte tasker

God service, med stort udvalg af produkter! Skal helt klart shoppe der igen!

10 april 2025

Tusind tak. Det er vi meget glade for at høre. Mvh. Luc

Lees meer over geverifieerde reviews.