Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er den glade ejer af flere af BIRKMONDs smukke og praktiske tasker. Den seneste kunne jeg pludselig ikke finde på hjemmesiden og skrev derfor til Manja og teamet, som hjælpende svarede tilba... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elsker min lille rygsæk fra Birkmond! Flot design og funktionelle detaljer - den rummer utroligt meget og er slidstærk trods sit bløde ydre. Super service og hurtig ekspedition - de bedste anbefalinge... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Koffer- en tassenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Dansk design- og lædervareproducent. Vi laver rygsække, skuldertasker, håndtasker, computertasker mv. i læder

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En verden fyldt med fristelser for ham og hende 👜💼🤎

Jeg er den glade ejer af flere af BIRKMONDs smukke og praktiske tasker.
Den seneste kunne jeg pludselig ikke finde på hjemmesiden og skrev derfor til Manja og teamet, som hjælpende svarede tilbage med et link til den ønskede taske.
Den er nu købt og leveret til mig, og jeg vil bare sige TUSINDE TAK for hurtigt og hjælpsomt OG hurtig dag-til-dag levering 🤩
Jeres slogan kunne sagtens være: “en verden fyldt med fristelser for ham og hende”
💛👜

5 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har i sommer købt en lædertaske til…

Jeg har i sommer købt en lædertaske til min datter. Efter få måneder var syningerne i begge stropper ved at gå op. Da jeg reklamerede, fik jeg straks tilsendt en returlabel, så de kunne undersøge, om tasken kunne repareres- det synes jeg godt om, da man ikke bare skal smide ud, hvis varen kan repareres. Det har Birkmond hurtigt vurderet, at de ikke kan. Og de har derfor straks sendt en ny. Super fin service - tasken er super flot, og nu håber jeg, at den nye taske kan holde til daglig brug. Stor anbefaling herfra.

20 februari 2026

SUPER SERVICE

Fik for knapt et år siden ny taske i fødselsdagsgave. I december faldt en nitte af tasken. Angav det som reklamation og fik tasken byttet. I forløbet med taskens fremsendelse til BIRKMOND glemte jeg at få min AirTag ud. BIRKMOND sendte den kvit og frit retur. SUPER god service.
Og den valgte taske er også fin!

12 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Stroppen kan ikke holde til daglig brug

Jeg har købt Erna taske, som ikke kunne holde til at bruge den hver dag på arbejde. Syning i stroppen er gået op. Selv designet af stroppen kan ikke holde til daglig brug.

12 december 2025

Kvalitet & design

Birkmond har god styring over deres processer herunder: tilbagemelding ved bestilling - og afsendelsen, kvaliteten på varerne, hurtig leverance, optimalt og fremragende kundeservice (imødekommende). Oplevelsen ved 2x bestilling 😊👍....

4 december 2025

Dårlig kundeservice, men smukketasker

Deres kundeservice er gang på gang skuffende.

Jeg har fået en af deres tasker i gave, men den havde desværre flere skrammer og fejl, så derfor tog jeg kontakt til deres kundeservice. Her blev jeg mødt med om jeg nu var sikker fordi de altid tjekker deres tasker ordentligt igennem før de bliver sendt afsted. Jeg sendte en masse billeder og fik tilsendt en ny taske efter 1,5 måned. Den nye taske havde desværre også en fejl i syningen i hanken. Jeg tog derfor igen kontakt til deres kundeservice. Jeg blev her mødt med, at jeg kunde sende tasken tilbage (igen) og få pengene retur. Jeg skrev til dem, at jeg har ønsket mig netop denne taske pga. de netop brander sig med at være miljøbevidste og at de rent faktisk går op i deres produkter, derfor havde jeg intet ønske om at sende den retur igen. Jeg har endda spurgt om ikke det var muligt at finde en løsning med at få fikset den lille syning der er gået op.

Nu er de bare stoppet med at svare mig og jeg står endnu engang tilbage med en taske fra Birkmond som på ingen måde lever op til mine forventninger.

11 september 2025

Kan klart anbefales

Har købt flere af deres tasker og må bare sige at kvaliteten er virkelig i orden. Computertasken har jeg brugt næsten hver dag i 2 år og den er bare blevet pænere med tiden. Kan klart anbefales.

5 september 2025

De lækreste varer

De lækreste varer, - og til fine priser ❤️
Nem bestilling og hurtig levering 👌
Perfekt oplevelse, - jeg har ikke handlet hos Birkmond for sidste gang.

2 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Broke within the year, Birkmond won’t fix

Bought a bag in person when the shop existed in Aarhus, paid nearly 1,500 dkk around a year the seams (on the leather AND in the fabric pockets) came apart and the strap broke. Contacted customer service and they wolds only accept a paper receipt (I can only find my mobilepay payment) so will not do anything to fix it. I would have to take it to get it fixed at my own cost. Would not recommend!

12 maart 2025

Professional Kunde service

Professional Kunde service!

Havde en taske der gik hurtigt i stykker, kontaktede dem på mail og fik med det samme et porto betalt returlabel. Sendte vareren retur mandag og modtog svar om de ikke kunne reperere den tilfredstillende - så modtog allerede en helt ny taske om fredagen..

Perfekt, smertefrit og rare mennesker - jeg kommer til at købe mere her!

6 januari 2025

Den bedste kundeservice!

Jeg har i de seneste år købt flere tasker fra Birkmond. Jeg har altid været meget tilfreds, med det jeg har bestilt. Jeg var derfor ked af, da et spænde på en af taskerne gik i stykker. Jeg skrev en mail til firmaet og kom i kontakt med Manja. Hun ydede både hurtig og yderst behagelig kundeservice må man sige. Jeg var kort i dialog med hende over mail og vi aftalte, at jeg sendte tasken retur til vurdering - jeg fik tilsendt returlabel og instrukser - nemt! Jeg fik allerede tilsendt en ny dagen efter! Helt uden tovtrækkeri eller sure miner- bare ren og skær MEGA god kundeservice fra A-Z. Mange tak for hjælpen. Vi ses helt klart til flere taskekøb i fremtiden.
Julehilsner fra Maria Olsen

14 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig lækker og flot taske

Utrolig lækker og flot taske. Rigtig gid kvalitet - lever fuldt ud op til forventningerne. God kundeservice og hurtigt levering. Køber gerne flere produkter fra Birkmond.

22 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glad og tilfreds med mine varer

Glad og tilfreds med mine varer. Dog ville det være en idé at sørge for bedre forsegling af pakker, da logomærket åbenbart ikke kan holde nysgerrige fingre fra at åbne pakken. Måtte grundet sygehus indkaldelse afhente pakke og den var brudt op.

30 mei 2024

Super fin betjening

Super fin betjening.
Havde bestilt et bælte i for lille størrelse. Skrev til Birkmond, om de kunne sende et nummer større og vedhæftet et billede af min sms returnering. Det gjorde de promte og jeg fik bæltet indenfor to dage.
Enkelt design og lækker kvalitet.

10 mei 2024

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Remmen på min smukke BIRKMOND taske begyndte desværre at krakelere efter et års tid. Jeg sendte tasken ind til BIRKMOND og bad om en ny rem. BIRKMOND konstaterede en fejl i skinnet og sendte mig fluks en ny taske!👍🏻 Tak😊

23 april 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.