Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige været ude for at de bare har trukket penge trods jeg ikke har brugt dem i år, og har haft kontakt med dem på mail, men nu stopper de med at svare og man får bare en standard mail. Har nu skul... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter tjek af min årsopgørelse, skrev jeg til taxhelper, fordi jeg var i tvivl ift måden de havde ordnet min årsopgørelse på. Fik hurtigt svar tilbage med yderst kompetent og venlig vejledning. Meget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen fik jeg flere penge tilbage i skat takket være Taxhelpers 😃 Jeg har brugt Taxhelpers til kørselsfradrag i ca 3 år og selvom Skat har beregnet, hvad jeg skulle have tilbage, så var der mere a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Belastingaangifte software

Geschreven door het bedrijf

TaxHelper er en simpel platform, hvor du kan finde de fradrag, der lige præcis gælder for dig og få dine penge retur.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

4,0

Alle reviews

(1.076)

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jeg har haft TaxHelper+ 2 år

Jeg har haft TaxHelper+ i min. halvandet år, måske 2. Har skulle betale over 4000 tilbage i skat hvert år, på trods af de lover at holde styr på ens skat. Da jeg meldte mig ud, og gik og tjekkede op på min lønindkomst, kunne jeg se at min indkomst var sat ca. 100000 for lavt.

1 januari 2025

Hej Kristoffer,

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er rigtig kede af at høre, at din oplevelse med TaxHelper+ ikke har været positiv, især efter at have været medlem i så lang tid.

Som vi også forklarede i vores tidligere svar til dig, så er det desværre sådan, at pludselige indkomstændringer sidst på året kan gøre det svært for os at justere forskudsopgørelsen præcist. Netop fordi din indkomst steg i den allersidste måned af året, har vi desværre ikke haft mulighed for at fange denne ændring rettidigt i vores system.

Med hensyn til restskatten, så indikerer alt, at den - som også nævnt i vores mail - ikke skyldes fejl i vores løbende opdateringer, men snarere at dit kørselsfradrag fra forskudsopgørelsen ikke er blevet overført til din årsopgørelse. Det ser ud til at være tilfældet for både 2023 og 2024.

Vi tager din feedback meget alvorligt, og vil gerne bruge den til at blive bedre.

Hvis du har nogle spørgsmål hertil, så må du endelig række ud til vores Customer Success Team på support@taxhelper.dk.

Simpelt og OK

Det var rimelig simpelt at udfylde oplysninger. Det var ikke et ret stort beløb jeg kunne spare, men der var noget, og tiden jeg skulle bruge var minimal.

2 januari 2025

Kan ikke anbefales

Pludselig får jeg udbetalt ca. 10.000 kr. mindre i løn, pga. skat, uden at jeg ved hvorfor, eller hvad de har justeret. Jeg får endvidere mærkelige mails fra firmaet om, at jeg har to arbejdsgivere, hvilket ikke er tilfældet. Manglende overskuelighed og vejledning.

27 november 2024

Hej Arnel,

Tak for din anmeldelse. Vi forstår din forvirring over den uventede ændring i din skattebetaling.

Kort fortalt skyldes den ekstra skat, at din forventet indkomst nu er højere end tidligere på året. Frikortet, du havde før, gælder derfor ikke længere, da du har overskredet frikortsbeløbet. Det betyder, du nu betaler normal skat.

Angående vores mail om "to arbejdsgivere", selvom man har samme arbejdsplads, kan ens indkomst være udbetalt fra forskellige arbejdsgivere, hvilket vi kunne se var tilfældet. Vi har uddybet dette i den mail, vi netop har sendt dig.

Vi beklager, at kommunikationen ikke har været tydelig nok. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service.

For yderligere spørgsmål må du endelig svare på emailen, vi har sendt dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nemt hurtigt og penge tilbage .

Nemt hurtigt og penge tilbage .

11 november 2024

Hej Charlotte,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi håber på at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Rigtig god dag :)

30 oktober 2024

Hej Steffen,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Vi værdsætter din ros og håber, at vi kan give dig en lige så god oplevelse næste gang.

God dag! :)

Gratis prøveperiode og så 2500 kr i timen

Gratis prøveperiode og så 2500 kr. i timen. Ellers tak. Nåede lige at skrive mig op, og så så jeg jeres betingelser igennem. Men hvis man har 2500 kr. man kan betale jer i timen, så er det måske en skidegod ide.

8 oktober 2024

Hej Helle,

Vi beklager, hvis vores handelsbetingelser har skabt forvirring.

De 2.500 kr., du refererer til, er en del af beregningsgrundlaget for vores service Glemte Fradrag. I praksis betyder det, at vores pris er 30% af den skattebesparelse, vi hjælper dig med at opnå, og hvis vi ikke kan skabe en besparelse for dig, er vores service helt gratis.

Vores medlemskab TaxHelper+ tilbyder vi med en gratis prøveperiode. Efter prøveperioden koster det 79 kr. om måneden eller 468 kr. om året (svarende til 39 kr. om måneden).

Du er meget velkommen til at læse mere om vores priser og services på vores hjemmeside: https://www.taxhelper.dk/pris.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til os på support@taxhelper.dk

Dear Taxhelper

Dear Taxhelper,

I've received the document saying that you've updated my taxcard each month, but it has not been updated since may 2024.

I've expressed my concern in the end of august, 2024, you said it has been updated, but it is not til now. I have already lost lots of fradrag now.

24 september 2024

Dear Jin,

Thank you for your review. We have just responded to your email to address your concerns in detail.

To reiterate, our records confirm that your tax card has been updated monthly, with the most recent update in September 2024. These updates can be verified in the documentation you have sent, where each change is logged on the right column of the document.

As outlined in our email, you can also verify each update by logging into skat.dk and reviewing the historical versions of your preliminary income assessment.

We stand ready to assist you to resolve this matter completely. Feel free to reply to our email if you have any further questions.

Best regards,

Let og ligetil

Servicen er let og ligetil. Taxhelper har hjulpet mig med at finde glemte fradrag for tusindvis af kroner. De har været til stor hjælp!

5 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Udelukkende en stjerne da det ellers…

Udelukkende en stjerne da det ellers ikke er muligt at lave an anmeldelse.
Jeg har på intet tidspunkt været i kontakt med tax helper, men har fået regninger samt rykkere sendt. Jeg aner heller ikke hvor jeg skal komme i kontakt med dette firma, du ringer ikke til en når jeg har besvaret deres mails med vedlagt nummer og bedr dem tinge mig op.

15 augustus 2024

Hej Natja,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre om din frustration med at komme i kontakt med os. Jeg kan se at du har sendt os en mail i går, som jeg svarede på i går. Du meget velkommen til at fortsætte dialogen på email, så vi kan komme til bunds i sagen.

Jeg kan bekræfte at du var inde og bruge vores service i d. 3. januar, hvor du fandt nogle fradrag for 2023. Dem indberettede vi, da årsopgørelsen åbnede i marts og du skulle gerne have modtaget både email og sms både i januar og marts med information om, hvad resultatet af fradragstjekket var.

Jeg håber meget at høre fra dig på mailen, så vi kan få løst situationen.

Fup og snyd

Gik ind og få tjekke for at se forsjov og der var ingenting og gøre.
Efterfølgende skriver de til mig, om det var noget de skulle indberetter for mig så skulle jeg bare svare på deres mail. Og det gør jeg IKKE
Og nu hvor jeg så fik penge tilbage uden og gøre noget, men bare fordi jeg havde betalt for meget.
Skal jeg så betaler for deres fis
Mega dårlig oplevelse!!!!

23 juli 2024

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi beklager, at du har oplevet udfordringer i forbindelse med vores service. Vi anerkender, at der er sket en misforståelse i din sag, og vi har nu kontaktet dig direkte for at finde en løsning, der kan afslutte sagen på en tilfredsstillende måde for dig.

Vores mål er altid at sikre, at vores kunder får den bedst mulige skattebesparelse, og vi tager din feedback meget alvorligt for at forbedre vores service fremadrettet.

Vi værdsætter din tålmodighed og håber, at vi nu har fundet en løsning, som du er tilfreds med. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på support@taxhelper.dk.