Har lige været ude for at de bare har trukket penge trods jeg ikke har brugt dem i år, og har haft kontakt med dem på mail, men nu stopper de med at svare og man får bare en standard mail. Har nu skul... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter tjek af min årsopgørelse, skrev jeg til taxhelper, fordi jeg var i tvivl ift måden de havde ordnet min årsopgørelse på. Fik hurtigt svar tilbage med yderst kompetent og venlig vejledning. Meget... Toon meer
Igen fik jeg flere penge tilbage i skat takket være Taxhelpers 😃 Jeg har brugt Taxhelpers til kørselsfradrag i ca 3 år og selvom Skat har beregnet, hvad jeg skulle have tilbage, så var der mere a... Toon meer
TaxHelper er en simpel platform, hvor du kan finde de fradrag, der lige præcis gælder for dig og få dine penge retur.
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De hjalp mig med et fradrag, jeg havde overset.
Jeg havde været inde på deres hjemmeside, hvor jeg udyldte for at se om jeg skulle have noget tilbage. Hvor jeg kommer til at skulle betale, for at de udfylder det for mig. Hvor jeg stopper processen, her nu 4 måneder efter. Hvor jeg præcis selv lige har været inde og udylde det på skats side, går de så ind og ændre i min skat. Så det beløb som skulle komme i morgen, bliver udsat . De ændre det så, og vil tage 1970,- kr. af de 6500,- som skulle komme ud. Dog vel vidende om jeg selv lige havde været inde og udfylde på skat egen hjemme side. Jeg skrev så til dem at de ikke havde min tilladelse, hvor de så går ind og fjerner alt. Så nu står jeg så til at skulle betale 6500,- kr. tilbage i skat. Giver ingen mening, hvordan de kan få lov til det.

Antwoord van TaxHelper
Medmindre man er ligeglad med sine penge, så hold dig væk. De kigger udelukkende på fradrag og ikke andet. De ændrede min indkomst for en måned, hvor jeg fejlagtig havde fået for meget løn og havde betalt en del tilbage. På trods af at jeg sagde til dem, at de ikke skulle ændre min indkomst, så gjorde de det, og nu står jeg til at skulle betale en masse tilbage pga deres uduelighed. Hold jer væk.

Fantastisk service - Sparte mig for masser af skattepenge!**
Jeg kan ikke finde rosende ord nok til at beskrive min oplevelse med Taxhelper. Fra start til slut har de været professionelle, effektive og utroligt hjælpsomme.
De tog sig tid til at forstå min unikke skattesituation og fandt besparelser, jeg aldrig selv ville have opdaget. Kommunikationen har været fremragende, og deres rådgivere er både venlige og kompetente.
Takket være Taxhelper har jeg sparet en betydelig sum penge på min skat, og processen har været fuldstændig stressfri. Jeg kan varmt anbefale deres tjenester til alle, der ønsker at optimere deres skat og få kompetent rådgivning.
Tusind tak, Taxhelper, for jeres enestående service!
Fedt at få hjælp til at få næsten 5000 kroner tilbage, som jeg ellers selv var gået glip af :)
Tax helper hjalp og fandt fradrag jeg ikke selv med almindelig kendskab, kunne gennemskue.
Den overskydende skat gik ind på min konto som lovet og fakturaen fra taxhelper ankom samtidig.
Always a great tool to figure out if I am entitled to tax deductions and to actually get them without having to go through the process on SKAT website, which is too complicated and risky for my tastes.
And now their new service TaxHelper Plus keeps my tax declarations at the right level every month at a very reasonable cost.
Jeg er super glad for deres hjælp kæmpe AnBefaling herfra
Åbentbart kan de hverken regne eller hjælpe indenfor den estimerede tid. Jeg fik 1800 ud og nu kræver de 590 kr. plus det link det har sendt til betalingen ikke virker. Derudover når de så svare, så svarer de på helt andre ting end hvad man reelt spørg om. Hvis de brugte tiden på at svare på deres mail frem for at sende mails om deres abonnementer, så ville det hjælpe en del

Antwoord van TaxHelper
Helt fuldstændigt latterligt!. Jeg prøvede det én gang. Fik at vide at jeg var berettiget sådan 200.000 tilbage i skat eller sådan noget hahaha, og har ikke fået en eneste krone. Jeg har 1.110kr stående hos skat eller sådan noget, men dem kan jeg ikke engang få ud, og nu vil den scam virksomhed her have 2.700kr inden onsdag ellers ryger det til inkasso. Hvad f er det for noget? Jeg vidste ikke engang jeg havde et abonnement.. føj