Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige været ude for at de bare har trukket penge trods jeg ikke har brugt dem i år, og har haft kontakt med dem på mail, men nu stopper de med at svare og man får bare en standard mail. Har nu skul... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter tjek af min årsopgørelse, skrev jeg til taxhelper, fordi jeg var i tvivl ift måden de havde ordnet min årsopgørelse på. Fik hurtigt svar tilbage med yderst kompetent og venlig vejledning. Meget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen fik jeg flere penge tilbage i skat takket være Taxhelpers 😃 Jeg har brugt Taxhelpers til kørselsfradrag i ca 3 år og selvom Skat har beregnet, hvad jeg skulle have tilbage, så var der mere a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Belastingaangifte software

Geschreven door het bedrijf

TaxHelper er en simpel platform, hvor du kan finde de fradrag, der lige præcis gælder for dig og få dine penge retur.

4,0

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,0

Alle reviews

(1.076)

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe hjælp ente med at koste mig…

Ringe hjælp ente med at koste mig 7000kr fu*k jer

10 mei 2024

Hej Kasper,
Tak for din anmeldelse,

Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at du ikke har haft en god oplevelse med vores service. Dog vil vi gerne påpege, at gennem vores hjælp har du sparet 39.646 kr. i skat, hvilket vi betragter som en betydelig besparelse.

Vi kan se, at vi allerede har besvaret din henvendelse pr. mail. Skulle du have brug for yderligere afklaring, er du altid velkommen til at skrive til os på support@taxhelper.dk.

Føler mig snydt!!!!

Føler mig snydt!!!!

Eftersom jeg bare ville se om jeg havde glemt noget at indberette. Skal siges jeg selv har været inde på skats side, og skrive alle fradrag ind i starten af året. Så nu mener de jeg plusligt skyldte 12.000 i skat, og efterfølgende mener de plusligt de har sparet mig for 14.000 i skat. Og nu vil de dælme have 4.500,- for deres arbejde, som faktisk er mit eget arbejde jeg skal betale for, fordi at mit kørsel ikke var beregnet oveni da de skrev jeg skyldte 12.000, selvom det helt fra starten af 2023 har været skrevet ind på skats hjemmesiden.
Må de have dårlig smag i munden, over at kunne finde på at snyde folk på den måde.

8 maart 2024

Hej Marie,
Tak for din anmeldelse,

Vi er naturligvis meget ærgerlige over, at du føler dig snydt.
Vi har tidligere forsøgt at forklare grundlaget for vores betaling samt indberetning, og vi beklager, hvis dette ikke har været tilstrækkeligt.

For at hjælpe med at afklare situationen yderligere, har vi sendt dig en email med en mere detaljeret forklaring.

Vi håber, at du vil finde vores løsning tilfredsstillende, og at du vil føle dig bedre informeret.
Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere afklaring, er du meget velkommen til at kontakte os på support@taxhelper.dk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejlig hjælp med det jeg ikke vil bruge…

Dejlig hjælp med det jeg ikke vil bruge flere dage på.
De er virkelig effektive, og utrolig flinke til, skrive meddelelser om ændringer på skatten, jeg / vi er utrolig trygge ved at bruge dem til vore ting der har med vores skat at gøre.
Så de får 1000% lov til at køre videre for os.
Det er lækkert med nogle der virkelig vil hjælpe med det svære.

18 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lad Taxhelper klare det skattemæssige for dig

Jeg har aldrig rigtigt sat mig ordentligt ind i det med skat og fradrag og min årsopgørelse
En god ven fortalte mig om TaxHelper og deres hjælp indenfor alt det skattemæssige og pension for mig 😀 stor ROS til Aske og hans folk for deres kæmpe hjælp og service.
Og så har de fundet nogle fradrag så jeg får penge tilbage i skat 🙏
1000 Tak til TaxHelper

25 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Efter jeg har brugt deres service at…

Efter jeg har brugt deres service at kunne få gennemgået glemte fradrag, har jeg de andre par gange været rigtig tilfreds med deres service, lige indtil denne gang.

Jeg bruger trofast deres service som jeg plejer, og får glædeligt svar om, at jeg får penge tilbage i skat. Disse penge bliver “tilbageholdt” af SKAT, da gældstyrelsen skal gennemgå om de evt. skulle betales til en anden part. Dette skriver jeg til TAXHELPER på mail efter at de har sendt en mail til mig, angående at jeg kan “skubbe” betalingen til pengene er udbetalt, og forventer selvfølgelig at de læser det. Jeg venter og venter og høre intet fra dem, lige indtil at de nu skal inddrive betalingen af deres service. Jeg forklarer dem endnu engang, at pengene ikke er blevet udbetalt. Dette sker yderligere 2 gange, før de reagerer på det.
De undskylder og tilbyder mig -20% af prisen på service, og forklarer at jeg bare skal betale når pengene er kommet ind. Da jeg endnu ikke havde fået svar fra SKAT/Gældstyrelsen, vælger jeg at indbetale pengene fra min løn, da det så er ude af verden. Og så starter balladen IGEN!

De har nu 2. Gange forsøgt at trække beløbet fra min konto, til trods for at det er blevet betalt, og at jeg har sendt dem en mail med at de er betalt og billede af betalingen, efter første gang de prøvede at trække.

Det er ikke andet end hovedpine, og jeg vil aldrig bruge dem igen.

9 mei 2024

Hej Josefine,
Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os.

Vi anerkender de frustrationer, du har oplevet, og vi beklager dybt de problemer, du har haft med vores service.

Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder og jeg er glad for, at vi fandt en løsning over mail som du kunne bruge :)

Vi forstår, at der har været misforståelser og manglende kommunikation, som har medført unødvendig hovedpine for dig.
Vi har i forlængelse af vores kommunikation med dig aktivt arbejdet på at undgå lignende situationer i fremtiden.

Vi håber, at vi en gang i fremtiden kan rette op på denne oplevelse og vise dig den høje standard af service, som vi normalt stræber efter.

Skulle du have nogle spørgsmål eller indvendinger, er du altid velkommen til at skrive til vores e-mail support@taxhelper.dk.

Rigtig god dag

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse. Let og overskuelig spørgeskema - tog ganske kort tid, ca. 10 min. Fik både sms og mail mindre end 7 dage efter indsendelse med svar. Skulle have flere penge retur, end hvad jeg havde fået i 2021, så alt i alt, en positiv oplevelse.

7 mei 2024

Snyd og bedrag!!!

Jeg afmeldte deres service efter at have betalte i et halv år på abonnement, for at de skulle gennemgå, men da jeg ikke følte jeg fik noget for mine penge afmeldte jeg deres måneds abonnement. Alligevel trak de 1200,-, og nu svare de ikke på mail!
Så pengene er forsvundet ned i deres lomme uden jeg har fået noget for dem og faktisk havde afmeldt deres service.

1 april 2024

Hej Helena,
Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer.

Vi har set nærmere på din sag og vil gerne klarlægge nogle vigtige detaljer.
Vi forstår, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse og det beklager vi.

Vi kan bekræfte, at du havde tilmeldt dig to separate services: TaxHelper+, som du korrekt afmeldte, og Glemte Fradrag, som dækker vores gennemgang af dine fradrag og årsopgørelse for 2023.

Vores gennemgang resulterede i en betydelig besparelse for dig, da vi reducerede din restskat fra 4301 kr. til en tilbagebetaling på 1587 kr., hvilket i alt giver en besparelse på 5888 kr.

Vi sendte dig en e-mail den 8. marts med detaljer om disse resultater.
Da vi ikke modtog svar på denne eller vores opfølgende e-mail den 15. april, fortsatte vi med vores normale betalingsprocedure.

Vi har tidligere svaret på din henvendelse og fundet en løsning på situationen, som vi håber er til din tilfredshed.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for mere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kæmpe scam firma

Kæmpe scam firma! Aldrig brug det! I kommer til at fortryde det!!!!!!

4 mei 2024

Hej Lau,

Vi er kede af at høre om din utilfredshed. Som vi har forklaret i vores tidligere svar til dig, har du benyttet vores service Glemte Fradrag for året 2023.

Vi bekræftede via e-mail, at vi havde modtaget din besvarelse og planlagde at gennemgå din årsopgørelse, når den blev offentliggjort i midten af marts måned.
Efter gennemgangen har vi formået at finde en ekstra skattebesparelse på 10.405 kr., hvilket du blev informeret om via e-mail.

Vores pris er beregnet på baggrund af denne besparelse, og processen er i overensstemmelse med den service, du har bestilt.

Vi beklager eventuelle misforståelser og opfordrer dig til at kontakte os på support@taxhelper.dk, hvis du har brug for yderligere afklaring.