Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige været ude for at de bare har trukket penge trods jeg ikke har brugt dem i år, og har haft kontakt med dem på mail, men nu stopper de med at svare og man får bare en standard mail. Har nu skul... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

An absolute top service in all sense for a qualified, safe & secure support for matters regarding Help with Tax issues in Denmark. I have used it for many years now. I can warmly recommend the service... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter tjek af min årsopgørelse, skrev jeg til taxhelper, fordi jeg var i tvivl ift måden de havde ordnet min årsopgørelse på. Fik hurtigt svar tilbage med yderst kompetent og venlig vejledning. Meget... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen fik jeg flere penge tilbage i skat takket være Taxhelpers 😃 Jeg har brugt Taxhelpers til kørselsfradrag i ca 3 år og selvom Skat har beregnet, hvad jeg skulle have tilbage, så var der mere a... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Belastingaangifte software

Geschreven door het bedrijf

TaxHelper er en simpel platform, hvor du kan finde de fradrag, der lige præcis gælder for dig og få dine penge retur.

4,0

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,0

Alle reviews

(1.076)

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. Lavede aftale med Taxhelper om tjek af fradrag. Nemt og hurtigt at få svar på spørgsmål og få tjekket fradrag. Rigtig god service. Uden Taxhelper havde jeg ikke fået penge retur. Jeg laver helt sikkert ny aftale næste år.

19 april 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er superglad for Taxhelper der har…

Jeg er superglad for Taxhelper der har hjulpet mig med at få penge tilbage og fundet fradrag jeg ikke selv var klar over der kunne give noget

Ærgeligt at telefon i højsæsoner kan være lukket og der kun er mail, men oplever dog hurtig svartider på mail hvilket er rart

Det er et plus at de dog smider en sms i højsæson om at noget er rettet og man rent faktisk også kan stille spørgsmål tilbage på hvad de nu sender i sms'en

22 april 2024

Alt for dyr…

Det kom fuldstændig bag på mig at I nu tager 30 %. Det var sidste gang jeg brugte jer.

22 april 2024

Hej Pia,
Tak for din henvendelse.

Vi beklager, at vores priser ikke levede op til dine forventninger.
Ud fra oplysningerne her kan vi desværre ikke identificere dit navn i vores system, så vi kan ikke se, at du har benyttet vores service.

Det er vigtigt for os at påpege, at vi oplyser om vores priser på forsiden af vores platform og har en hel side dedikeret til priser, så vores kunder har mulighed for at være fuldt informerede. Vi forstår dog, at det kan være frustrerende, hvis gebyret føles for højt i forhold til det beløb, man får tilbage. Vær dog opmærksom på, at vores pris aldrig overstiger 30% af den ekstra værdi, vi kan skabe.

Hvis du har brug for hjælp er du velkommen til at kontakte os på support@taxhelper.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Nemt og smart

Svar på få spørgsmål omkring din økonomi det seneste år og Taxhelper hjælper til og ser om du har overset noget, som kan give dig penge tilbage i skat.
Det er nemt og smart.

9 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Alt for høj pris for deres service!

TaxHelper er som sådan en fin tjeneste, men vil ikke anbefale, da de har en ekstrem høj kurtage, svarende til omkring 30%! Du sagtens kan finde dine ekstra skattefradrag selv, med lidt research.

Hej Viktor,

Vi beklager, at vores priser ikke levede op til dine forventninger. Vi håber dog, at du er glad for at få penge tilbage i skat.

Mange tak til takhelper

Mange tak til takhelper
som gjorde den fine indsat for at finde flere foredrag som jeg nok aldrig havde kunne finde selv
Lidt øv at deres træk procent røg op på 7000kr som i skulle have for hjælpen
Ellers rigtigt godt

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snyder med jeres service betaling

Syntes det er super dårligt at I tager betaling for en service I slet ikke har udføret!
Eftersom man selv har været igang med indberette diverse ting osv, så man fik penge tilbage stedet for af med penge.

Den tid jeg har lagt i det, har I taget betaling for som om det var jeres “arbejde”!!?

15 april 2024

Hej Henriette,

Vi havde tolket det sådan, at du ønskede vores hjælp til at indberette dit kørselsfradrag, da du bad om en gennemgang af din årsopgørelse for 2023.

Efter at have læst din e-mail forstår vi imidlertid, at dette ikke var din hensigt, og at der har været en fejlfortolkning af vores service.

Vi har besvaret din mail og håber at du er tilfreds med løsningen.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at svare tilbage på vores e-mail.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har altid hadet forskudsopgørelse…

Jeg har altid hadet forskudsopgørelse og årsopgørelse og p*s og papir med SKAT, som ikke er til at forstå en brik af, så jeg tog chancen og meldte mig til hos TaxHelper. Og jeg må bare sige... det er en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har truffet. Ikke flere frustrationer eller bekymringer om der nu kommer et skattesmæk, det hele kører bare automatisk og det er super betryggende at man jævnligt får opdateringer via mail om hvad der er blevet rettet og hvad man kan forvente. Simpelthen bare god service, gennemskuelighed og til en absolut fair pris.

18 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er en super god service..

Det er en super god service... Jeg ved intet om skat ... Men det Gør taxhelper.. og de gør det super godt. Efter jeg er begyndt at bruge dem. Så har jeg altid fået penge tilbage i skat.
Det gjorde jeg ikke før..
Kan kun varmt anbefales

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeres service er dalende, og jeres pris er stigende.

Jeg har været kunde hos jer, (næsten) siden I startede op. Dengang var servicen i top. Man kunne altid få fat på en medarbejder, der kunne hjælpe med det samme.
I har valgt at have en telefonisk kundeservice, problemet er bare, at den er lukket, så man ikke kan få fat på jer telefonisk.
Så skal man ikke have en telefonisk kundeservice!

Jeres priser har fået et solidt løft, siden I startede. Det virker lidt som grådighed og profitering af den efterhånden store kundegruppe (som os trofaste kunder har været med til at skaffe, ved at sprede ordet). Jeg vil rigtig gerne betale for det gode arbejde I laver, men jeres produkt er blevet meget dyrt. Desværre.

Hej Kasper,
Tak for din henvendelse.

Aller først vil jeg gerne sige mange tak for, at du har være med fra start af. Det sætter vi virkelig meget pris på.

Vi er også rigtig trætte af, at vi bliver nødt til at holde telefonen lukket her i højsæsonen.
Det gør vi for at holde svartiden nede på mail. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan nå at svare endnu flere kunder, der venter på svar som vi gerne vil hjælpe hurtigst muligt. Så snart det er muligt for os igen bliver telefonen åbnet. :)

Det er helt korrekt, at vi har måtte forhøje prisen siden vi startede. Det var desværre nødvendigt for, at vi kan fortsætte vores arbejde og vi mæsker os ikke i profit, men prøver at få dækket vores udgifter. :)
Vi har heldigvis mange skønne tilbagevendende kunder og vi holdte prisen nede for 'gamle' kunder så længe som det overhoved var muligt for os.

Endnu engang skal du have tak for, at være vendt tilbage til os.

Rigtig god weekend.