TechTell Reviews 237

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en mycket bra upplevelse av vår telefonileverantör. Allt från installation till löpande support har fungerat smidigt och professionellt. När vi har behövt hjälp har vi alltid fått snabb åt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är otroligt nöjd med Techtell som telefonileverantör. Servicen har varit snabb, professionell och personlig från start till mål. Ett extra stort tack till Fabian som alltid tar sig tid att hjä... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

VI kontaktade Techtell för att se över våran telefoni. Mycket snabb feedback och kom med en konkret och prisvärd lösning. Varmaste rekommendationen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni. Vi använder både mobilabonnemang och växel från Techtell och har varit otroligt nöjda från start. Supporten är fantastisk, de svarar... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele netwerkaanbieder

Geschreven door het bedrijf

TechTell - Sveriges Företagsoperatör.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Bra service

Bra service, smidigt och serviceminded säljare.

25 september 2023

Hej Gunilla!

Kul att man har haft en grym upplevelse med säljaren!
Vi hoppas kunna fortsätta leverera en fantastiskt tjänst till dig. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevligt bemötande, snabb service.

Bra bemötande. Snabb service. Enkelt. Raka rör

20 september 2023

Antwoord van TechTell

Raka rör är något vi tar stolthet i, kul att du uppskattar upplevelsen hos en mobiloperatör som bryr sig!

Bra service

20 september 2023

Antwoord van TechTell

Bra service är vår största USP, kul med ett trevligt omdöme och ser fram emot ha dig som kund under en lång tid framöver! :)

Jag är jättenöjd

Jag är jättenöjd, fick den hjälp jag behövde. Jag rekommenderar dem för andra användare.

21 juli 2023

Antwoord van TechTell

Vad kul att höra att du fick den hjälpen du behövde.
Tack för det fina omdömet!

TechTell-teamet 💚

Keep it up!

Techtell.

- Support & återkoppling 5/5.
- Avtals struktur & Tjänster 5/5.
- Super användarvänlig växel 5/5.

Keep it up!

14 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trevliga människor att tala med

Bra priser, trevliga säljare/ support, hjälpsamma över lag. Har haft sammarbete med företaget i fyra år och har inget att klaga på.

21 maart 2023

Det uppskattas Johnny!
Vi skålar för ytterligare 4 år och mer därtill! :)
MVH Alexander.

Har haft Tolv Mobil i snart 3 år

Har haft Tolv Mobil i snart 3 år. Är verkligen nöjd med ert telebolag som ger snabb och professionell hjälp när behov uppstår.
Ett stort tack till Alexander Rönndahl som varit ett personligt stöd under dessa år!
Kan varmt rekommendera Tolv Mobil.
Några av mina företags kollegor har också gått över till Tolv Mobil och är nöjda.

15 februari 2023

Hejsan Gunnar!

Tack så mycket för ditt omdöme och för ditt förtroende 😄

Alexander 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tolv ställer verkligen upp i alla…

Tolv ställer verkligen upp i alla situationer som uppstår.
Tex problem med tidigare telefonbolag så löser dom alla knutar.
Äntligen ett bra telebolag som ett telebolag ska vara.
Kan varmt rekommendera Tolv.
Har redan bekanta som gått över till Tolv och är nöjda

6 februari 2023

Hejsan! 😄

Stort tack för ditt omdöme!
Vid fler frågor eller funderingar vet du var du når oss 📞

Trevlig

Trevlig, rak, tydlig

25 januari 2023

Hejsan! 😃

Tack så mycket för ditt omdöme!
Vi önskar dig en trevlig helg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stort tack till Filip på kundtjänst

Stort tack till Filip på kundtjänst, extremt kunnig och tålmodig när det gäller hjälpen vi har fått med vår växel för företaget! Har varit kund i 3 månader nu och blir alltid chockad över hur snabbt de svarar i växeln fortfarande.

3 november 2022

Hejsan Edvin! 👋🏼

Stort tack för ditt omdöme, det uppskattas och jag ska se till att Filip får ta del av din feedback 😄⭐️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Söker ni teleoperatör så välj Tolv..

Söker ni teleoperatör så välj Tolv..
Lyckades idag förlora min telefon, ringde till Tolv och pratade med Filip på kundtjänst. Efter bara 20 minuter kunde jag hämta ett nytt sim-kort, och det gamla spärrades. Service utan motstycke.
Mycket nöjd kund
Bosse Linden

14 oktober 2022

Hejsan Bosse! 👋🏼

Tack så mycket för ditt omdöme! 💚
Vad skönt att allting löste sig så smidigt, du har mitt nummer om det dyker upp fler frågor 😎📞

Filip Alm 😄

Alltid vänligt bemötande denna gång

Alltid vänligt bemötande denna gång
av Alexander

6 oktober 2022

Hej Leif! 😊

Stort tack för din beröm och ditt omdöme, det är bara att fortsätta höra av dig när du får frågor! 📞

Alexander 💚

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag vill tacka 12 för otroligt trevligt…

Jag vill tacka 12 för otroligt trevligt bemötande av ekonomi avd och support. Jag kan inte säga annat att jag är supernöjd med Er på Tolv
Mvh Gunnleif

4 oktober 2022

Hejsan Gunnleif! 👋🏼

Stort tack för ditt fina omdöme, det är den bästa betalningen vi kan få från våra kunder 🤩

Superbra service!

TAck för att ni svarar snabbt och hjälpte till när det blev tokigt med surf när jag reste i Eruopa!!
Trevligt bemötande och hög serviceanda!

Mvh
Annelie

29 september 2022

Hejsan Annelie!! 🤩

Tack så mycket för ditt omdöme, vad skönt att vi kunde fixa ditt problem med surfen!
Ha en fin dag! 😎

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.