Vi har haft en mycket bra upplevelse av vår telefonileverantör. Allt från installation till löpande support har fungerat smidigt och professionellt. När vi har behövt hjälp har vi alltid fått snabb åt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag är otroligt nöjd med Techtell som telefonileverantör. Servicen har varit snabb, professionell och personlig från start till mål. Ett extra stort tack till Fabian som alltid tar sig tid att hjä... Toon meer
VI kontaktade Techtell för att se över våran telefoni. Mycket snabb feedback och kom med en konkret och prisvärd lösning. Varmaste rekommendationen!
Förmodligen en av de bästa leverantörerna för företagstelefoni. Vi använder både mobilabonnemang och växel från Techtell och har varit otroligt nöjda från start. Supporten är fantastisk, de svarar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
TechTell - Sveriges Företagsoperatör.
Contactgegevens
Florettgatan 22a, 254 67, Helsingborg, Zweden
- 042-81212
- kundservice@techtell.se
- techtell.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
En väldigt fin och bra upplevelse
En väldigt fin och bra upplevelse, av ett trevligt samtal där kontaktpersonen visade stort engagemang och kunnande för mina frågor samt vissa tveksamheter från min sida.
Är verkligen nöjd och glad med min kontaktperson.
Mvh,
Jan Lindblom

Antwoord van TechTell
Ärligt företag med bra service
Ärligt företag med bra service. Kan verkligen rekommendera dem!

Antwoord van TechTell
Glädje -alltid hjälp vänlighet.
Hej. Jag måste säga att jag är jättenöjd med Tolv. Ty när jag ringer och ibland är halvt hysterisk får man alltid hjälp och ni svarar alltid och är kunniga, lugna och fixar allt jag behöver hjälp med . Jag tycker det är fantastiskt. Tusen tack Med vänlig hälsning, Helen sällström Stockholm. ❤️🇸🇪

Antwoord van TechTell
Tolv mobil har visat stort intresse för kunden
Tolv mobil har visat stort intresse för mig som kund. Det skiljer sig stort fr de stora bolagen då tolv ger en mycket mer intim och personlig service.

Antwoord van TechTell
TOLV är helt enkelt kanonbra!
TOLV är helt enkelt kanonbra, mycket nöjd, inga köer, personlig kontakt, ja, bättre kan det knappast bli!
Roland Randhem
Uppdekor i Mälardalen AB
Enköping/Uppsala

Antwoord van TechTell
Tolv är ett företag i världsklass!!!
Tolv är ett företag i världsklass!!!! Såå proffsiga, Såå serviceminded, Såå mycket kunden i focus att det är galet. Jag är så jättenöjd med bytet till Tolv och kan verkligen rekommendera dom.
/Annica Ramn Ramn&Co

Bra bemötande.Inga telefonköer.
Bra bemötande.Inga telefonköer.
Hoppas det fortsätter med sådan bra service. Tummen upp👍

Antwoord van TechTell
Trevligt bemötande och snabb…
Trevligt bemötande och snabb återkoppling när vi ringde kundtjänsten. Vi fick extra rabatt när vi hade missuppfattat dealen trots att vi hade signat ett avtal, mycket tillmötesgående.
Rekommenderar varmt Tolvmobil!

Antwoord van TechTell
Snabba svar vid förfrågningar och…
Snabba svar vid förfrågningar och håller vad de lovat,
trevligt bemötande.

Mycket bra bemötande
Mycket bra bemötande. Snabba svar inga telefonköer.
Hoppas det fortsätter med sådan bra personlig service.
Och att de håller det som man lovat.
Andresen Skog & Trädgård

Utmärkt service!
Utmärkt service! Professionellt bemötande och dessutom trevlig personal!
Har bara positiva saker att säga.
Kan varmt rekommenderas!

Antwoord van TechTell
väldigt duktiga säljare går snabbt och…
väldigt duktiga säljare går snabbt och trevlga

Utmärkt service.
Växeln svarar i stort sett direkt och du slipper sitta i telefonkö. Kanonbra!

Antwoord van TechTell
Jättesnabb & trevlig respons!
Jättesnabb och bra trevlig respons från Tolvmobil när andra telefonförsäljare ringer och säger att de ringer från Tolvmobil. Jag har avslöjat ett annat bolag två gånger.

Hjälpsamma och trevliga
Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående mycket god service 😀👍

Antwoord van TechTell
Tolv mobil trevliga hjälpsamma.
Tolv mobil trevliga hjälpsamma.
FUNKAR Toppen
Mvh Micke Falun

Hjälpsamma och kundorienterade
Hjälpsamma och kundorienterade. Enkla att ha dialog med via telefon. Man kommer till rätt person utan telefonköer och val på telefonens siffror.
Perfekt. Kan även bistå med nya telefoner om man har det behovet.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.