1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Cashback van Tefal lijkt mij louter een verkoopstechniek ipv een terugbetaling!

In december 2025 kocht ik een Tefal Optigrill met cashback van 30€. Normaal zou ik deze teruggestort krijgen na een 3tal weken. Ik kreeg effectief een mail van Tefal dat de betaling van mijn cashback goedgekeurd en onderweg was, met een link om dit proces te volgen. Sedertdien heb ik al 4 x gekeken wanneer de storting zou gebeuren en elke keer is het later! Vandaag pas in maart terwijl oorspronkelijk eind januari. Houden ze mij aan het lijntje en is het louter een verkoopstechniek? Ik vind het niet correct! Ps : het toestel zelf werkt wel goed :-)

21 december 2025

piepende thermos.

Ik heb een thermos gekocht van 1.5 liter.
Als je dan er een warme drank indoet, maakt die een soort piepgeluid, zeer vervelend, bezoekers klaagde er ook over.
Enkele mails over en weer (Consumentenservice - 07939765), dan geen antwoord meer, herinneringen gestuurd, geen antwoord.Ze hebben een geluidsbestand en foto's bekomen, alsook de aankoopbon.
Nu heb ik een nieuwe thermos moeten kopen om van dit gepiep af te zijn, slechte service van Tefal.
Ik ben wel mijn geld kwijt.
ik begrijp goed de er een probleem kan zijn, maar die moet dan opgelost worden.

4 november 2025

Slechte klantenservice

Ik bestel met Black friday een pannenset en een pannenkoekenpan.
1 pan van de set wordt geleverd en de koekenpan ook.
Sindsdien al 5 keer met de klantenservice gebeld en gemaild, een maand later nog geen oplossing.

HIER BESTEL IK NOOIT MEER

28 november 2025

Een heel slecht ervaring

Een heel slecht ervaring. Ik heb betaald voor 2 pannen op 30 Aug 2025 en alleen een is toegekomen. Sinds de eerste week van September ben ik bellen en emailen zonder een stap vooruit!altijd een excuus om te liegen! Dit zijn bende bedriegers en liever mijn geld terug dan hun pannen! Val nooit op de reclames als het is gewoon leugens!

30 augustus 2025

Al 15 dagen aan het wachten op 3…

Al 15 dagen aan het wachten op 3 pannen.. klantenservice trekt ook op niks, ze weten niet eens waar hun Verzonden artikelen zitten! Eerste en laatste keer dat ik tefal koop.

10 augustus 2025

Tefaf, premium merk??

Nu reed twee weken geleden mijn eerste bestelling ontvangen van Tefal echter rijstkoker was niet mee geleverd wel grote doos voor de bestelde panneset.
Na verschillede keren bellen beloven ze me om terug te bellen echter tot op heden geen enkele reactie.
Tefal zijn naam niet waardig, let ook indien je belt kost dit je ook nog eens!

18 januari 2024

Goede prijs en service.

Optigrill elite XL besteld. Tefal was veruit de goedkoopste voor dit toestel.
Ik had op 1 of andere manier geen factuur ontvangen maar dit werd netjes opgelost door de klantendienst.
(Een toptoestel trouwens!)

1 december 2023

Cashback heel moeizaam

Cashback zijn uitbesteed aan externe firma. 8 weken wachten op een terugbetaling van een cashback actie . Hallo zeg ! Dan nog 3 emails moeten schrijven om mijn luttele 30 euro te krijgen. Veel artificiële intelligentie heb je niet nodig om te begrijpen dat dit héééééél lang duuuurrt.

4 augustus 2023

Ik bestel 2 pannensetten om geschenk te kunnen ontvangen.

Ik bestel online een pannenset, als ik een 2de set bestelde kon ik als 'free gift' een personenweegschaal ontvangen, wat blijkt nu bij de levering : geen personenweegschaal in de doos! Ik stuur een email om te laten weten dat de personenweegschaal niet bij de levering zat. Reaktie tefal : klant heeft het geschenk niet toegevoegd op de bestelbon!?! Die optie om het het geschenk toe te voegen stond niet vermeld op de bestelbon!!
Besluit : geen recht op het geschenk.
En zo bedriegen ze de mensen toch altijd...

8 maart 2023
Reviews in alle talen tonen. (18 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken