Monterades in 44,8 kWh Enershare med en MHT-40K-20 inverter. Utöver detta ödrift. Tog längre tid än planerat, och visst var det en del dialog emellan, men jag måste säga att sälja saker är en... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mycket snabb återkoppling på alla frågor jag hade innan köp. Leverans och installation av hembatteri skedde enligt plan, saknar dock fortfarande efter två månader svensk bruksanvisning och garantihan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Verkar vara bra produkter, lagringsbatterier och växelriktare. Minus är att support hänvisar dom till Facebook grupp, den är bra men jag tycker att det ansvaret skulle dom ta. Ett annat minus är a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
El installationen gick bra av batterierna och med elanslutningen. En trådlös Lumen Radio monterades då det inte gick att dra fiber-kabeln genom kulverten. Det blev den bästa lösningen för detta, istä... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sedan 2016 har TEGAB arbetat med tekniska lösningar och entreprenad. Vi har nu tagit nästa steg och lanserat TEGAB Energi, med fokus på solceller, batterilagring och smart energistyrning för privatpersoner och företag. Vi kombinerar teknisk erfarenhet med modern energikompetens för att skapa hållbara, driftsäkra system som sänker elkostnader och ökar självförsörjningen. Varje projekt skräddarsys efter kundens behov och utförs med transparens, kvalitet och långsiktig trygghet i fokus. TEGAB Energi är din pålitliga partner över hela Sverige för en grönare framtid, modern, kompetent och med stark teknisk grund.
Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tog längre tid än planerat, och visst var det en del dialog emellan, men jag måste säga att sälja saker är en sak, och ta ansvar en annan. Här uppfylde de sig med bravur, mitt lokala elnätsföretag var ej 100 på en lösning.
Detta omhändertogs utan gnetande om betalning, även trots en extra brytare sattes in i elcentralen.
Så all eloge, jag ger tummen upp och dessutom 5 stjärnor, detta brukar jag inte ge, men denna leverantör gjorde sitt, men ett + på kanten..

Antwoord van TEGAB Energi AB
Att hjälpa till när man ber om hjälp och inte skjuta ansvaret ifrån sig.

Antwoord van TEGAB Energi AB
Hyggelige og hjelpsomme . Og rydder opp etter seg. God opplevelse.

Funkade bra .
Tack jerker för en bra och smidig affär

Antwoord van TEGAB Energi AB
Leverantören höll leveranstiden och installatören var både kunnig och trevlig och lämnade installationen klar att användas.
Tegab har också sökt mig för en återkoppling om allt är ok.
Tomas Ekerö

Antwoord van TEGAB Energi AB
Vänligt och professionellt bemötande av montörer som trots problem och fler återbesök än beräknat var positivt lösningsorienterade och kommunikativa.
Hans Gustafsson

Antwoord van TEGAB Energi AB
Bra kvalite till ett bra pris.
Bra kommunikation genom projektet.
Bra support.
Trevliga & kunniga installatörer.

Antwoord van TEGAB Energi AB
Det blev den bästa lösningen för detta, istället för att gräva upp för att komma åt.

Antwoord van TEGAB Energi AB
Mycket bra uppföljning och kontakt med olika ansvariga!

Antwoord van TEGAB Energi AB
Snabb o korrekt montering. Detta trots trånga ytor.
Trevlig personal

Antwoord van TEGAB Energi AB
Tycker att bemötandet har varit bra!
Installationen gick egentligen bra men strulade lite med uppdatering och elfirmans bokningsgrad !

Antwoord van TEGAB Energi AB
Verkar vara bra produkter, lagringsbatterier och växelriktare.
Ett annat minus är att det hela levererades i ett paket på nära 400 kg, som vi ( kunden) skulle bära ner i källaren.
Det är dålig service tycker jag.
El installation gick smidigt.

Antwoord van TEGAB Energi AB
Professionell personal, trevliga. Snygg installation. Det som drar ner betyget är en felleverans och fel installationsritning för panelerna.

Antwoord van TEGAB Energi AB
Mycket snabb återkoppling på alla frågor jag hade innan köp. Leverans och installation av hembatteri skedde enligt plan, saknar dock fortfarande efter två månader svensk bruksanvisning och garantihandling.
Installation av lastbalansering till laddbox borde ingått i installationen eftersom huvudsäkringen löser ut vid laddning av både batteriet och elbilen nattetid.

Antwoord van TEGAB Energi AB
Lees meer over geverifieerde reviews.