Teknicar - Alrøvej Auto ApS Reviews

TrustScore 4 uit 5

Ove Jensens Allé 31i, 8700 Horsens, DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

altid god service og hurtig afvikling til en god pris :) de varmeste anbefalinger herfra.

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autobedrijf/Garage
  2. Autoreparatie en -onderhoud
  3. Monteur

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

• Ove Jensens Allé 31i, 8700, Horsens, Denemarken

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1.041 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

super service

16 januari 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede super service.

Rigtig god dag til dig!

Kathrine fra Teknicar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Christian har altid styr på det alle…

Christian har altid styr på det alle aftaler bliver overholdt

10 juni 2025

Antwoord van Teknicar - Alrøvej Auto ApS

Tusind tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du oplever, at Christian altid har styr på tingene, og at aftalerne bliver overholdt.
Vi ved, hvor vigtigt det er med klare aftaler og tryghed i hverdagen – og det betyder meget, at du føler dig i gode hænder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Sofie fra Teknicar

Hej Olav,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplever vores personale og mekanikere som både dygtige og venlige.
Vi gør os umage for at levere godt håndværk og en god oplevelse på samme tid – så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Vi håber at se dig igen næste gang, bilen kalder 😊

Sofie fra Teknicar

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

altid god service og hurtig afvikling…

19 februari 2025

Hej Henrik,

det er rigtig godt at høre, at det forløber sig hurtigt og at du er glad for servicen og prisen derpå.

Vi er særligt glade for din anbefaling og sætter stor pris på, at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

God dag,

hilsen Sofie fra Teknicar 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hjul faldt af efter arbejder på bremse

Jo efter 1. Omgang skift af dæk og en baksensor, begyndte min ene bagbremse straks at bøvle, det ville de så gerne fixe, det blev så begge kaliber der skulle skiftes. Da jeg skulle hjem faldt mit baghjul af - De havde simpelthen ikke spændt boltene!
Nu bøvler jeg med at få repareret følgeskaderne og vi diskuterer om jeg så skal betale for den dags arbejde.
Jeg har selv brugt over en arbejdsdag på at vente på reperation, tilbage efter hjulet faldt af, 1. Lånebil, 2. Lånebil, uden ordentlig bil i 4 dage. Masser af kommunikation.
Skuffende og i sidste ende livsfarligt.
Vh Jesper

23 oktober 2024

Super Service!

Wir sind mit unserem Landrover Defender 110, Baujahr 1995, gerade in Dänemark im Urlaub, als wir am Sonntag, 10.03.2024 feststellen mussten, dass der Tank undicht ist und Diesel ausläuft. Ganz in unserer Nähe ist laut Google JP Autoservice Outrup, also sind wir am Montag dahin gefahren. Sehr freundliche Werkstatt, hat uns angehört, einen neuen Tank bestellt und heute konnten wir unser Auto wieder abholen. Den Leihwagen gab es kostenlos dazu.
Service top, Reparatur prompt, tolles freundliches Team, dass sich sehr um seine Kunden bemüht.

14 maart 2024
Review zonder uitnodiging