Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blir uppringd av en kille som påstår att vi tidigare pratat om ett mobilabonnemang. Vill först inte säga varifrån han ringer. Efter påtryckning visar det sig heta Telson. Killen ringer antagligen upp... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiele netwerkaanbieder
  2. Telecommunicatieapparatuur leverancier
  3. Telefooncentrale

Geschreven door het bedrijf

Hejsan och välkommen till Telson Vi är ett företag som jobbar med diverse kommunikationslösningar med kundnöjdhet i världsklass. Vi skräddarsyr vår lösning för dig som kund, hos oss har du en kontaktperson som tillhandhåller era behov och ser till så att det alltid funkar.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bedrägeri

Akta er för dessa ryggradslösa bedragare. De hörde av sig 10 min sedan och ville Inge intrycket om att de ringer från Tele2 och att du kunde se se att jag betalar 2000 kr i totala abonemangs kostnader och att du kunde sänka mitt pris. Två gånger svara jag ”ja om ni från tele 2 vill sänka min nuvarande abonnemang så är det välkommet” men telefonförsäljaren sa inget om att det var telson. Jag såg igenom detta så klart och vad att prata med chefen där och fick det ena skällsordet efter det andra.. man undrar hur de sover om nätterna. ryggradslösa bedragare!! Håll er borta!!

1 juni 2021

Hej !
Vi får be om ursäkt för det inträffade och givetvis vill vi hitta en lösning på detta så att du blir en nöjd kund i slutändan.
Du är välkommen att kontakta oss på 010 25 25 894 så kan vi kika på ditt ärende!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Precis som många andra skrivit ringer…

Precis som många andra skrivit ringer dom och ger intryck av att ringa för Telias (eller andra operatörers) räkning. De lurar en att teckna nya avtal som dessutom löper på 36 månader. Grovt vilseledande försäljning. Förmodligen blir dom inte långlivade i branschen. Som privatperson har man ångerrätt. Som förening (som i vårt fall) är denna ångerrätt begränsad och det utnyttjar Telson. Vårt ärende är avslutat men trots detta har dom mage att fortsätta ringa om våra abonnemang. Oseriöst rakt igenom.

25 mei 2021

Flyttade föreningens nummer till Telson

Flyttade föreningens avtal till Telson, det var lite strul i början med växel-tjänsterna men det fixades snabbt av kundtjänst.
Härligt med en kundtjänst som svarar och ringer tillbaka om man behöver hjälp.
Vill man ha en operatör med snabb hantering och återkoppling så rekomenderar jag Telson.
//Ralf

28 maart 2021

Hej Ralf,
Tack för dina varma ord, vi jobbar ständigt mot att alltid snabbt besvara våra kunder i alla ärende.

Bedrägeri!!!

Precis samma förfarande som andra beskriver: Ringde en person och sa att de skulle sänka mina månadskostnader för mitt befintliga Tela2 abonnemang.
Jag frågade uttryckligen -Varifrån ringer du?
Personen svarade - Tele2 Sverige.
När jag får avtalet så står det Telson, inte Tele2. Dvs de vill lura på mig ett till avtal med dem så jag får sitta på dubbla avtal.
Om Telson svarar på detta kommer de säga att det var ett missförstånd/olyckligt m.m.
Det är LÖGN!! Det är såhär de jobbar.
Läs övriga omdömen här.

23 maart 2021

Hej !
Du är välkommen att kontakta oss på 010 25 25 894 så kan vi kika på ditt ärende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hade just ingått ett nytt avtal med…

Hade just ingått ett nytt avtal med Telson och ångrade mig av vissa skäl. Det var absolut inga problem att annullera det ingångna avtalet, och de önskade mig välkommen tillbaka i framtiden. Engagerad och intresserad kundtjänst som själva söker upp en om de inte svarar. De är väl värda en chans om man är intresserad av byta operatör.

17 maart 2021

Hej Thomas!
Tack för dina varma ord, vi jobbar mot hög kundnöjdhet och transparens med alla våra kunder.

Bedrägeri!!!!!

Bedrägeri, sa att dom ringde från Tele2 och skulle sänka våra månadskostnader på våra mobilabonnemang, visade sig att dom teckna nya abonnemang hos dom så man ska sitta och betala för dubbla abonnemang. Framgick aldrig i samtalet att det gällde nytecknande av mobilabonnemang.
Eller att dom kom från något annat företag än just Tele2

4 maart 2021

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Blev lurad av en säljare som sade sig…

Blev lurad av en säljare som sade sig komma från telia, där jag har mina abonnemang idag. Han sa att de tittade över avtalen och lovade att de inte skulle påverka mig. Jag sa att det var okej så länge det inte påverkade priset. Han tecknade nya abonnemang på telson åt mig, vilket lede till att jag fick betala för att avsluta abonnemangen på Telia. Mycket oseriöst.

3 maart 2021

Hej Nils!

Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående

Väldigt hjälpsamma och tillmötesgående! Har varit kund i en månad och är hittills jättenöjd med allt. Rekommenderas varmt! 😃

27 februari 2021

Hej Paula!
Tack för dina varma ord, vi hoppas att du stannar som kund hos oss i en lång tid framöver.

Otroligt nöjd med Telson

Otroligt nöjd med Telson och deras kundtjänst. Har haft Telia som operatör tidigare. Telson har fungerat utmärkt för mig och dessutom billigare. Allt i slutändan handlar om rätt pris och service.

22 februari 2021

Tack så mycket Telson !

Tack så mycket Telson !!
Mina fakturor på Tele2 var sky höga. Nu betalar jag endast för det jag använder och inte massa onödiga sim-kort!! Ni får 5 av 5 ! Familjen Jonthan tackar för eran hjälp och vi kan forsätta med våran verkasamhet pgr av er !!

21 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hejsan fått hjälp av en mycket duktig…

hejsan fått hjälp av en mycket duktig säljare som hette Axel. och han hjälpte mig att få ner mina kostnader från 3000kr i månaden ex moms till 2300 inc moms vilket var jätte snällt och han var tydlig 5 stjärnor

21 februari 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Man kan inte ljuga och tro att det räcker med en ursäkt

Som sagt Telson AB är inte värd en enda stjärna. De är skandalöst oförskämda och drar sig inte för att lura dig på alla sätt som tänkas kan bara de kan tänkas håva in lite cash. Nu fick jag en faktura från dem som var saltad med över 12000 kr. Först när jag tagit kontakt med jurist var de villiga att ändra fakturan och meddelade juristen falskeligen att ett litet (litet!) misstag hade begåtts och att de naturligtvis skulle ändra fakturan. Man ljög för mig. Lurade mig att tro att de ringde från Telia. De skickade en faktura som var saltad med över 12000 kr. Jag påpekade att den inte stämde med de uppgifter jag redan fått. Ingenting hände förrän den advokat, som jag anlitat, hörde av sig till firman. Det kostade mig flera tusenlappar. En ursäkt räcker inte. Ansvarig borde skämmas! Ingen ska behöva acceptera deras aggressiva försäljningsteknik. Kontrakt som bygger på att man vilselett kunden borde kunna hävas. Telson lurar sina kunder å det grövsta. De ljuger dig rakt upp i ansiktet. Det räcker inte med en ursäkt.
Birgit

21 december 2020

Hej Birgit,
Ber om ursäkt för det inträffade, men vi har kikat på ditt ärende och sett att det har blivit löst med rätt slutfaktura.
Du är välkommen att kontakta oss på 010 25 25 894 om det är något mer du undrar över.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det här är ingen seriös firma

Det här är ingen seriös firma. Synd att man måste ge en stjärna.
En av bolagsmännen har drivit företag som går ut på att lura andra innan. Finns i Tingsrätten som ett konkursärende: 559142-9971 Be my customer Sweden AB.

11 december 2020

Hej Erik!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.