Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog min vibrationstræner i går og brugte den med det samme. Den gjorde underværker for mine ben og hofter allerede 1. Gang jeg brugte den. Let at bestille og lynhurtig levering.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt en vibrationstræner, og er yderst tilfreds med den, samt fik jeg den ret hurtig👌🏼 Grunden til i kun får 4 ⭐️ er fordi der er elastik håndtag træner med, MEN der er ingen steder jeg k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meetinstrumenten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hvorfor www.testudstyr.dk? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 499kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, godt tilbud og fin vare

27 februari 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Lona. Vi elsker simpelthen glade kunder.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God hjemmeside nemt at bestille

Det var nemt at bestille, siden er overskuelig, jeg er godt tilfreds med varen den holder hvad den lover. Jeg er lidt træt af at fragt er så dyrt, men det er nok ikke firmaets skyld, selvom de måske burde prøve at finde en billigere måde, for kundens skyld.

27 januari 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for din fine anmeldelse og de 4 stjerner Sanne. Hvad skal vi ændre for at du giver den sidste stjerne - er det fragten ?
Vi har netop flere forskellige leveandører af fragten, så det er op til kunden at vælge - desværre er vi jo ikke herre over, hvad leverandørerne tager for fragten :(

Bestilte søndag aften

Bestilte søndag aften. Varen pakket indenfor 1-2timer pakken afsendt mandag. Hurtigt og effektivt 👍🏻

26 januari 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den fine anmeldelse og de skønne 5 stjerner - hvor er det dejligt du er tilfreds Tommy.
Vi elsker bare glade kunder.

Hurtigt levering og billigt

Hurtigt levering og billigt

2 januari 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Niels. Vi er glade for du er tilfreds - vi elsker glade kunder.

100 % smidig handel.

100 % smidig handel.
Nemt at bestille og hurtig levering.
Anbefaler

2 januari 2025

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Berit. Tak for anbefalingen - vi elsker bare glade kunder :)

Hurtigt leveret

Hurtigt leveret. Ingen problemer

31 december 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse og de super skønne 5 stjerner, Henrik.
Super dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Advarsel - blodtryksmåler

Advarsel. Køb ikke deres blodtryks måle apparat. Der er ikke angivet fabrikat eller anden mærkning på selve apparatet. Der er dog CE mærke og andre mærker på emballagen. Firmaet har ikke fremlagt dokumentation for at apparatet måler rigtigt. Det eksemplar jeg købte viste konsekvent et lavere blodtryk end det rigtige. Der blev foretaget en række målinger, fordelt på flere dage og på to personer, sammenholdt med kontrolmålinger med et anerkendt apparat. I værste fald kan man blive forledt til at tro at ens blodtryk er indenfor normalområdet, hvor man i virkeligheden er behandlingskrævende. Jeg har gjort firmaet opmærksom på, at det er uansvarligt at forhandle apparatet. Hvis firmaet lægger en testrapport med tilfredsstillende resultater, fra et anerkendt institut, op op produktsiden, skal jeg gerne slette min anmeldelse.

CE-mærket er et tegn på, at et produkt overholder de væsentlige krav i EU's lovgivning om sikkerhed, sundhed og miljøbeskyttelse. Det er ikke en garanti for, at et måleapparat måler "rigtigt" eller med høj præcision. CE mærket skal i øvrigt være på apparatet og ikke på emballagen.

Virksomheden bør lægge et link op til den TÛV rapport som virksomheden henviser til. Det er ikke umiddelbart muligt at søge sig frem til testen af et No Name apparat

Hvis min anmeldelse virkelig giver anledning til eftertanke hos producenten så bør producenten få prøvet et antal eksemplaret hos et anerkendt testinstitut. Jeg sender gerne mit eksemplar til direkte det valgte institut.

1 november 2024
Review zonder uitnodiging

OPDATERET 3/1-25:
Der ligger nu et CE certifikat på produktet som kan downloades !

Vores leverandør ser seriøst på det og du er meget velkommen til at sende os en video med en måling med vores apparat og det du sammenligner med - send det gerne til os på info@testudstyr.dk.

Vi annerkender, at du ikke er tilfreds med produktet - vi har nu ellers rigtig mange kunder der er glade for det!
Selvfølgelig er produktet testet og certificeret (CE, FC, RoHS), hvilket også fremgår af embalagen. Der ud over er det testet af tyske TÛV og fået et MDR certifikat.

29 november 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for din anmeldelse og de skønne 5 stjerner Stine - vi elsker glade kunder :)

30 november 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for din anmeldelse Laura og de skønne 5 stjerner, dejligt du er tilfreds :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik den rigtige vare til den…

Jeg fik den rigtige vare til den aftalte tid og i den forventede kvalitet. God kommunikation i forhold til hvor og hvornår varen kunne leveres

28 november 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den super flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner, Peter. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi elsker bare glade kunder :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og en god pris

Super hurtig levering og en god pris.
Da jeg modtog varen var der en sød håndskrevet besked som tak fordi man havde valgt dem.

11 december 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de super skønne 5 stjerner Catja.
Dejligt du bemærker vores lille håndskrevede hilsen - vi elsker at gøre lidt ekstra for vores kunder :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

kan kun anbefales....hurtig afsendelse…

kan kun anbefales....hurtig afsendelse og varen billig og alt som beskrevet

29 november 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Nick. Super dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi samler på glade kunder.

PH måler

PH måler - til god pris og hurtig service. Jeg er super glad for den :)

24 november 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Loa.
Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt, vi elsker glade kunder :)
God jul.

29 oktober 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for de 4 fine stjerner, Annemarie - hvad kan vi gøre bedre for at opnå den 5. stjerne ?
Mvh Team Testudstyr

God service.

Jeg ventede i 5 dage fra jeg fik besked om at min pakke var sendt og skrev så til testudstyr hvor på jeg samme dag fik besked om at dao havde mistet min pakke og at de ville sende en ny pakke til mig. Jeg ventede i kun 2 dage så var pakken med en sød besked hos mig. Det er ikke sidste gang jeg handler hos testudstyr.

26 oktober 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse - og tak for stjernerne.
Ja det sker desværre (heldigvis ikke så tit), at pakkerne forsvinder i forsendelsen - og det er vi super kede af. Vi gør alt for hurtigt at erstatte pakken.
Vi glæder os til at betjene dig igen :)
Team Testudstyr.

Lees meer over geverifieerde reviews.