Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog min vibrationstræner i går og brugte den med det samme. Den gjorde underværker for mine ben og hofter allerede 1. Gang jeg brugte den. Let at bestille og lynhurtig levering.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har købt en vibrationstræner, og er yderst tilfreds med den, samt fik jeg den ret hurtig👌🏼 Grunden til i kun får 4 ⭐️ er fordi der er elastik håndtag træner med, MEN der er ingen steder jeg k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse, hos Testudstyr, selvom jeg var lidt skeptisk i starten. Produktet var som beskrevet, hurtig levering og forsvarlig indpakning, af afsendte pakke. Super god s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var som forventet, og pakken ankom hurtigt. Produkterne levede fuldt ud op til beskrivelsen, og hele processen var nem og problemfri. Jeg er meget tilfreds og bestiller helt sikkert derfra igen sn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meetinstrumenten leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hvorfor www.testudstyr.dk? Vi kan tilbyde billige alternativer! Fri fragt ved køb over 499kr. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sikrer hele tiden at varerne lever op til vores strenge krav til funktionalitet. Vores priser er lavere end andre shops og det ved vi! Gør derfor et kup ved at handle hos os.

4,4

Super god behandling

Super god behandling

8 oktober 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for de flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Preben.
Vi elsker glade og tilfredse kunder.

Alt som det skal være.

Hurtig forsendelse og alt som det skal være. Virker som en forhandler med et fokus på god og personlig service.

27 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den rgtigt flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Peter. Dejligt du værdsætter vores service - vi gør alt hvad vi kan for, at have glade og tilfredse kunder.

Dejlighurtig levering

Dejlighurtig levering

6 oktober 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for din flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Mette - vi elsker glade kunder.

Udstyr

God og hurtig oplevelse

1 oktober 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusund tak for den flotte anmeldelse og de altid skønne 5 stjerner Inger. Dejligt du har været tilfreds - vi elsker glade kunder.

Der var alt med

Der var mere som jeg havde håbet på, 2 dage så var det her

26 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 4 stjerner Michael. Dejligt du er tilfreds - vi elsker glade kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin service og hurtig levering…

Rigtig fin service og hurtig levering varen er rigtig fin kvalitet og indpakningen rigtig fin👍🏻 så der vil jeg helt klar handle igen😊

26 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Brian. Dejligt du er tilfreds hele vejen rundt - vi glæder os til at betjene dig igen.

Alt perfekt

Enkel hjemmeside, meget hurtig betjening og fik varen efter et par dage. Lige som det skal være 👍👍👍 Tak for det 🙏

24 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Helle. Super skønt, du er tilfreds - og velbekommen. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. 2 døgn. Måleren virker fint.

3 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Joel. Super skønt, du er tilfreds - og at måleren virker som den skal :)

Som forventet

Som forventet. 😊

7 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte stjerner og anmeldelsen Ole. Da vi konstant forsøger at holde et højt niveau, vil vi gerne høre, hvad vi skulle have gjort anderledes for, at fortjene 5 stjerner ?

Pakken kom til tiden.

6 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for de flotte 5 stjerner og den fine anmeldelse - vi elsker glade kunder.

Fin vare, god pris

Fin vare, god pris, hurtig levering
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4 september 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Heidi. Vi er glade for du er tilfreds med din nødradio, prisen og leveringen. Vi elsker glade kunder :)
Team Testudstyr.

hurtig levering

31 augustus 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse og de dejlige 5 stjerner Petra - dejligt du er tilfreds - vi samler på glade kunder :)

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for den flotte anmeldelse Mette. Super skønt du synes vores hjemmeside er god (vi er også selv tilfredse efter en opgradering) ... Vi gør alt hvad vi kan for, at vores kunder er tilfredse :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Man får hvad man betaler for….

Ok varer til en ok pris. Forvent ikke topkvalitet, men bedre og billigere end tilsvarende fra f.eks Jem&fix etc., men et meget begrænset udvalg.
Hurtig ekspedition og levering!

30 augustus 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for de fire fine stjerner, Ivar.
Dejligt at du synes at pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen - det er også det vi forsøger at gå efter når vi vælger varer til shoppen. Vi er godt klar over at vi ikke har det det største udvalg, men det er bevidst for at holde prisen nede og vælge de rigtige varer.

Alt gik som forventet

Alt gik som forventet.
Hurtig levering med DAO.

27 augustus 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tak for de 5 flotte stjerne, Kenneth - det er vi super glade for.
Vi skynder os så meget som vi overhovedet kan for at sikre hurtig ekspedition.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin pris og hurtig levering

Fin pris og hurtig levering. Vil absolut handle der igen

29 augustus 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner Peter. Hvor er det dejligt du er tilfreds - vi ser frem til at betjene dig igen .. :)

Det er super godt firma

Det er super godt firma

8 augustus 2024

Antwoord van Testudstyr.dk

Tusind tak for den flotte anmeldelse Michael og tak for de skønne 5 stjerner. Vi elsker bare glade kunder :)
Team Testudstyr

Lees meer over geverifieerde reviews.