Een shirt besteld, maar wilde dit door omstandigheden annuleren. Geen reactie gehad op 2 emails. Inmiddels is het shirt weken later wel aangekomen, maar helaas is het stof ernstig beschadigd. Inmi... Toon meer
Zeer mooie shirts en de 1ste indruk zeer goede kwaliteit van de shirts van spurs, ook zeer goede communicatie ivm mijn bestelling, tot nu toe erg tevreden en zal nog bestellen
2 tenues besteld voor onze zoon waarvan 1 (het psv-tenue) met verkeerd nummer erop gedrukt. Twee keer een bericht gestuurd via de website, maar geen enkele reactie. Wanneer komt het nieuwe tenue zoal... Toon meer
Ik heb begin deze maand de kids keeper tenue van Manchester besteld in maat 152 maar krijg de eerste weken geen contact met jullie. Volgcode lukt niet met de bestelnr die ik kreeg dus ik weet totaal... Toon meer
The Football Shirt Store is a reputable online shopping store for quality football shirts for adults and children at affordable prices. The Football Shirt Store - Supplier of quality replica football shirts and kits for adults and children at affordabl...
Thailand
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Morning,
Omdat er hier sneller gereageerd wordt dan op de mail had ik een vraag omtrent het bestellings nummer 221224-224637-4258.
Hebben jullie een track and trace code voor mij, zodat ik het pakket niet mis?
Ik had hem namelijk graag 14-1 ontvangen

Antwoord van Thefootballshirtstore
Goed serivce, pakket netjes ontvangen. Super blij mee😁

Betreft bestelnummer : #221206-190258-5002
Voetbalshirt besteld van Mexico, helaas een shirt van Marokko binnen gekregen. Hoop op een oplossing
Update:
Helaas sinds 6-1 totale stilte!

Antwoord van Thefootballshirtstore
Na bestelling op 3 december heb ik op 15 december een update gekregen dat de bestelling is voltooid en ik het pakket binnenkort kan verwachten. Ik heb echter geen Track&Trace code ontvangen, dus heb momenteel geen flauw idee wanneer 'binnenkort' dan daadwerkelijk is. Aangezien ik zag dat de klantenservice vrij snel op de recencies op trustpilot reageert, probeer ik het via deze weg: wat is de Track&Trace code van mijn pakket? Bestelnummer is 221203-195755-9430.

Antwoord van Thefootballshirtstore
Ik heb een Liverpool tenue besteld voor mijn zoon. De pasvorm is erg slecht, het shirt is ontzettend breed. Contact opgenomen met het bedrijf en dit aangegeven. Helaas reageren ze niet meer op mijn verzoek om het tenue terug te sturen en de betaling terug te storten.

Antwoord van Thefootballshirtstore
Toch een tshirt besteld bleek deze uit china te komen. Na zo’n 10-12 dagen shirt ontvangen. Communicatie gaat beetje moeizaam en heel traag en duurt even voor jet het shirt krijgt maar de shirt ziet er goed uit.

Antwoord van Thefootballshirtstore
Op 22 oktober 2022 een bestelling geplaatst met nummer: 221022-191841-6287.
Deze heb ik tot op heden niet mogen ontvangen. Hierover heb ik gemaild, maar een reactie blijft helaas uit. De bestelling is een cadeau voor 2 december, dus ik hoop op een spoedige reactie.
————
Beste James,
Dank voor je reactie/update.
Ik heb nimmer een bericht ontvangen van PostNL en/of middels e-mail dat het pakket beschikbaar was op een afhaalpunt, erg vervelend!
Op basis van de trackinginformatie, blijkt dat het pakket reeds op 18 november door jullie retourontvangen is. Ik hoop op een spoedige levering.
Dank voor je medewerking en reactie!

Antwoord van Thefootballshirtstore
Via marktplaats bij dit bedrijf gekomen. In eerst instantie wat moeite met de betaling maar kon via PayPal of overmaken. Via marktplaats de communicatie verlopen en kreeg binnen een werkdag antwoord op mijn vragen. Binnen 3 weken het bedrukte voetbaltenue in huis. Mooie kwaliteit, niet van echt te onderscheiden. Kleding valt op maat. In eerste instantie wat sceptisch vanwege een aantal mindere recensies maar mijn ervaring is helemaal goed. Ik ga zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Antwoord van Thefootballshirtstore
Altijd op tijd tijd geleverd, goede hulp qua keuze shirts, goede service en eerlijk! Bestel hier al jaren!

Antwoord van Thefootballshirtstore
Vandaag mijn bedrukte T-shirt via post mogen ontvangen! Hij ziet er fantastisch uit. Goede kwaliteit en goede opdruk!
Ben erg blij!
De tip die ik meegeef aan the foodball shirt store, zorg voor betere communicatie met de klant en geef ze bij bestelling ook een track & tracé.
Op 14-okt. 2022 plaatste ik het volgende:
“Op 18 Sep 2022 een PSV shirt besteld met opdruk. Order nummer: 220918-125526-8818
Deze heb ik tot op heden niet mogen ontvangen. Hierover heb ik gemaild, maar een reactie blijft uit!
Dit is enorm balen! Het shirt is voor mijn Pa die bijna 75 wordt, dus er is enige haast bij!
Graag wil ik weten wanneer ik de bestelling kan verwachten.”

Antwoord van Thefootballshirtstore
Op 19 augustus een shirtje besteld. Helaas geen reactie gekregen met track en trace, maar het pakketje is gisteren binnen gekomen. Kwaliteit van het shirtje is top!

Antwoord van Thefootballshirtstore
Meerdere keren shirt besteld. Altijd track and trace gekregen, ging altijd vlot. Kwaliteit van shirt en bedrukking is top.

Antwoord van Thefootballshirtstore
Ik weet niet hoe je moet betalen. Zou iemand mij kunnen helpen. Ik wil nergens aan vast zitten.
Update: de factuur kwam een dag later. Had eerst wat moeite met betalen, maar het is nu gelukte

update.
bestelling ontvangen.
beloofde extra sokken zaten er niet bij.
kwalitatief wel te zien dat het niet origineel is.
Iemand een telefoonnummer waarop ze zijn te bereiken?
Mailtjes sturen heeft geen nut daar wordt niet op gereageerd, op het contactformulier ook niet.

Goedemiddag,
ik zou graag het Nigeria shirt van 2020 ontvangen omdat ik deze mooier vind (en besteld hebt). Ik ga ervan uit dat het goed komt. Daarbij ook rekening houdend met de order die destijds heb gedaan (bedrukking en patches).
Wanneer ik het shirt heb ontvangen zal ik mijn ervaring aanpassen vanwege de moeite, die er alsnog in is gestoken.
Update 26-8-2022
Inmiddels het shirt ontvangen. Toch nog bedankt voor de afhandeling. Daarmee geef ik jullie 3 sterren i.p.v. 1.

Antwoord van Thefootballshirtstore
29 maart besteld, nog steeds niets ontvangen. Al verschillende mails gestuurd.. 1x antwoord gekregen dat er iets mis is gegaan met de eerste verzending, dat is ondertussen ook al meer als een maand geleden.. de tracking begint steeds een nieuwe cyclus... nooit bestel ik daar nog iets.. NOOIT!
Weken geleden shirt met broek besteld maar nog niets ontvangen ondanks extra betaling snelle levering. Totaal geen antwoord op mailtjes.
Fouten maken kan maar laat iets van je horen.
Geld betaald maar.geen shirt of broek

Antwoord van Thefootballshirtstore
Eind maart shirts besteld maar tot op heden niet ontvangen. Verschillende contact mails verstuurd maar geen enkele reactie. Shirts zullen denk ik niet meer arriveren…. Slechte service

Antwoord van Thefootballshirtstore
Aanrading voor mensen. NOOIT HIER WAT KOPEN. Pure diefstal. In begin maart een shirt besteld en nog steeds niks binnen. na 10 mails gestuurd te hebben reageert er waarschijnlijk iemand die copy paste doet van een standaard verhaal. Als je betaald krijg je het nooit.
moet nu een nieuw shirt gaan kopen ,ERGENS ANDERS, en het kind heeft nog steeds niet zijn vrrjaardags cadeau. Bedankt footballshirt store, ik hoop dat jullie trots op jezelf bent!