Bedrijf heeft geantwoord
Kostymen jag köpte av the garrison var riktigt välgjord och levererades väldigt snabbt. Av olika anledningar så behövde jag skicka tillbaka den. The garrison var väldigt förstående och trotts att ånge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med leverans och att det gick snabbt.. Men däremot så passade inte den fina kostymen överhuvudtaget..Jag väger 88kg och är 188cm lång,beställde en stl.52 men det va för korta ar... Toon meer
Kostym med mycket fin kvalité, välsydd och fina detaljer. Mycket nöjd med varan! Litet minus, när jag ville byta storlek så går det bara om varan finns ”i lager”, och inte om den finns för leverans... Toon meer
Förutom vackra & tillbehör till ett överkomligt pris. Vårt mål är att ge dig en fantastisk shoppingupplevelse online. Genom att optimera vår leverans- och returprocess till fullo ser vi till att hela köpprocessen går smidigt. Har du fortfarande frågor? Då står vi alltid till din tjänst via chatt.
Spoorstraat 35b, 8271rg, Ijsselmuiden, Nederland
Smidigt och lätt att beställa samt snabb leverans. Blev tvungen byta storlek, gick hur Smidigt som helst och den satt som en smeck👍
I now own 4 suits from The Garrison. Frankly I do not see my self shop from another vendor. Not only is quality high end. From shop, to shipping, to my door, I could not be more satisfied as a customer.
Excellent and thank you
Skickade ordern trots att jag avbeställt den. Dyra returer
Great fit, well tailored and really good looking. Easy to shop, fast shipping and professional treatment.

Antwoord van CASTLESON SE
Bought at Cavani, three piece suit, the Martez Grey Tweed, and the shade is really off from the homepage to the actual color irl. It’s much darker. Otherwise they really delivered, I got mine in less than a week. But I will send my suit back since it didn’t hold up shade wise.

Antwoord van CASTLESON SE
My order that was placed late Tuesday evening was delivered home to my house less than three days later. Pretty impressive as it was delivered from Netherlands to Sweden.
Quality and material was above my expectations and for sure will order more suits from them.

Antwoord van CASTLESON SE
Kanon bra service, bra snabb leverans.
Gjorde även ett storleksbyte på kostymen utan några problem.

Antwoord van CASTLESON SE
Har beställt två kostymer den första passade perfekt och var av fin kvalitet. Mycket nöjd. Andra kostymen lite för liten. Men företaget har varit väldigt hjälpsamma med byte till större storlek.

Antwoord van CASTLESON SE
Otroligt bra kvalite på fickuret. Vi har urmakare i familjen. Fantastiskt vacker med synligt urverk och legering. Mottagaren har fått exceptionellt många kommentarer kring uret - såväl från gemene man som andra mer "kunniga" inom urverk.
(Förutom formidabelt elegant klädd så har "rovan" blivit det nya samtalsämnet) Nu vet vi vilka presenter vi ska rikta in oss på ;) Tusen tack!

Antwoord van CASTLESON SE
Supersmidig beställning- och returhantering. Jättefina produkter. Viktigt att mäta sig ordentligt så man får rätt storlek. Står tydligt, vilka mått kläderna har. Jättenöjd!

Antwoord van CASTLESON SE
Grym kvalité, snabb leverans, passade hur bra som helst och finns absolut inget att klaga på!

Antwoord van CASTLESON SE
Hur svårt kan det vara att leverera ett paket 📦 i från Nederländerna. Har inte fått mitt paket. 600 kronor för ingenting
Lees meer over geverifieerde reviews.