This company appears to be a London firm but it’s in China Ordered silk pjamas they were supposed to be adult but are so small and the material is cheap. Total rip off DO NOT BUY FROM THUS COMPAN... Toon meer
DO NOT BUY anything from this so called company. I bought 2 Ralph Lauren sets - utter rubbish. Sizes completely wrong & cheap material. Asked for a refund & they offered me 50% off next order. To... Toon meer
Sent out shoddy inferior clothing nothinging as advertised. Meant to be a 2 piece Ralph Lauren set which cost £70. I've been wearing Ralph Lauren clothing as it is a quality trusted brand for years. T... Toon meer
Absolutely disgusting and terrible experience! Bought two items from this website and when they arrived they were the wrong size, poorly made, fake and not worth the money paid for them! I am extremel... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
از هر نظر عالى ؛ از نظر ثبت سفارشات
از هر نظر عالى ؛ از نظر ثبت سفارشات ، بيمه ى محصولات ، پاسخگويى ، از همه نظر عالى هستيد ولى به نظرم اگر مدت ٢ هفته اى ارسال ، كمتر بشه خيلى بهتر هستش

Antwoord van Old
Yes you can trust it but i dont like …
Yes you can trust it but i dont like the prices

شما بهترینید
شما بهترینید. ممنونم برای پاسخگویی به موقع وقت شانسی و حس مسئولیتان
لیلی

Paydr osarfaraz bashid
Ba arz adab va Salam o vaght bekheir nahayat sepas az khadamat vizhe va fhogholade the luxelondon arezoye tofigh roz afzon baraye tamam karkonan va zahmatkeshan in majmoe ba sedaghat dar panah hagh mostadam bashid

سلام
سلام
من از شما خريد داشتم بسيار راضى بودم فقط ضعف رو در سايت شما به عنوان shop online ميبينم