1. Lingeriefabrikant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Discover The Silk Boutique's luxury 100% pure silk lingerie. Shop silk knickers, silk camisole tops and silk slips passionately crafted with your well being in mind. Pamper yourself with the luxury of pure silk.

1,6

Zeer slecht

Jas besteld in oktober 2024

Jas besteld in oktober 2024. Kwam in verkeerde kleur. Nadat ik alle bewijsstukken had gemaild kreeg ik de reactie wij zijn in overleg met de leverancier...

Nu, begin februari, krijg ik nog steeds de reactie van: we zijn in overleg met de leverancier als ik mail. Zelfs als ik zeg dat mijn dochter nu in hartje winter zonder goede jas loopt ... Gelukkig heb ik de jas nog niet retour gezonden.

NIET KOPEN DUS !!

7 februari 2025

Koop hier nooit!!

Koop hier nooit!!
Na twee maanden foute levering, geld weg en een levering waar je niks mee kan doen . Ze willen absoluut niet toegeven dat de fout bij hun ligt. Je kan alles terug sturen maar wel op eigen kosten. Na eindeloze mailtjes geef je het op een ben je je geld kwijt.

26 september 2024

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, het lijkt niet eens op de foto! en onvriendelijke klantenservice. Ook ik kreeg te horen het product terug te kunnen sturen naar China voor 40,-

9 november 2024

SCHANDALIG !!!!!

SCHANDALIG !!!!!
Ik heb twee truien besteld, 1 ontvangen en heb direct gemeld dat er 1 trui ontbreekt...
Ik kreeg als antwoord dat ze het zouden onderzoeken ..
Na een week weer eens geïnformeerd en nu is de reactie dat mijn pakket geleverd is ...
Of dat ik een fout adres heb doorgegeven....
EUUUH ze hebben één trui geleverd dus adres is juist en over de tweede trui wordt met geen woord gerept dat is heel makkelijk geld verdienen, 2 ontvangen en maar 1 leveren SCHANDALIG!!!!!!

15 oktober 2024

Geen product geld weg 😡

Maand geleden item besteld en betaald. Tot heden niets ontvangen krijg geen bevredigende reacties op herhaaldelijk bericht sturen. Conclusie oplichters onbetrouwbaar onvriendelijk dus ver van weg blijven. Ik heb mijn les te laat geleerd

13 september 2024

De kwaliteit van de producten komt niet…

De kwaliteit van de producten komt niet overeen met de vermelding op de website: 100% polyester ipv "kwalitatieve katoenmix".
Indien ik het pakket wil retourneren, moet dit op eigen kosten zoals vermeld op de website. Maar blijkbaar is dit bedrijf in China, wat niet terug te vinden was op de site. De verzendkosten zijn dus niet goedkoop.

2 oktober 2024

Ik tuin er nu niet meer in

Ik tuin er nu niet meer in. In de video is een prachtig tenue te zien van mooi materiaal. Nou mooi niet. Hier wil je nog niet dood in worden gevonden. Zo misleidend. Dit moet verboden worden. Heb Xl besteld maar de blouse lijkt wel maat 36. Koop hier dus NOOIT. Zonde van je geld

9 september 2024

linnen-katoen is 100% polyester

Zgn. midi katoen-linnen jurk bleek 100 % polyester (etiket in zijnaad) . (Ik verdraag geen 100% polyester)op t achterpand paar vlekken weliswaar verbleekt. De jurk kwam nog net tot boven aan mijn kuit , ben 1.65. Op mijn klacht geen antwoord gekregen.
Kortom...geld kwijt..en geen vertrouwen meer in Chinese bedrijven. Dezelfde jurk wordt nog onder 10 andere bedrijfsnamen verkocht.

10 augustus 2024
Reviews in alle talen tonen. (25 reviews)