Har aldrig i mit liv oplevet så dårligt mad. Bestilte en burger som tydeligt bar præg af at den ikke var frisk i lufthavnen. Bollen var tør og kødet virkede som om at det har været stegt 2 gange. Bac... Toon meer
Var i går på restauranten i City til brunch. Og det var en af de bedste længe - kom hurtigt til bordet, trods der var stuvende fyldt var der god betjening og ikke længere ventetid på maden end normalt... Toon meer
Super dårlig mad og virkelig dyrt. Havde bestilt en burger og vi ved simpelthen ikke hvilket kød der var i - måske fisk, måske kylling ? Oksekød var det ikke. Men personalet og musikken løftede stemni... Toon meer
The worst meal we have ever had! Talk about Emperors new clothes! The whole meal was a joke! From the ridiculous church chairs to the burnt asparagus starters! Don’t even try ordering the Caesar salad... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Det dyreste vandhanevand jeg længe har oplevet
Vi bestilte både mad og drikke, vi blev spurgt, om bordet kunne tænke sig en flaske vand, vi takker ja og får 2 flasker. Vi drikker knap nok noget, og vi får en regning på 200kr for vandet… allerede meget højde priser for mad og drikkevarer, men vandet var fra hanen..
Dårligt det ikke informeres, og man føler sig lokket i en pengefælde.
Lang ventetid og dårlig service
Bestilte to kaffe, tog 20 min inden den kom og vel at mærke i en lufthavn. Virkelig dårlig service
The union kitchen at The airport
Restaurant at The airport.
The waiter said to me she was too busy to serve me , ….if I wanted a chance to be served I had to use the app. 😳
Had my breakfast another place.
Be careful who you employ.
Lang ventetid, kedelig mad
175 kr for en lillebitte brunch tallerken. Bacon, æg, 1 lille cocktailpølse, 1 lille Skive laks, 2 tørre stykker brød, en pk plastik smør en klat sur klat avokado med thai koriander. Meget stille dag og ventede alligevel 30 minutter på at få maden.